Jajczarek 0 Napisano 23 Maja 2013 a gdzie zdjęcie w D.U.P.I.E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 23 Maja 2013 http://www.youtube.com/user/jansochaczewski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 23 Maja 2013 Jaja ściółkowe od Messy 02 PL S =35 gr 1a =25 gr 1b = 23 gr z transportem do 200 km Tel: 602 216 812 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 23 Maja 2013 Jaja ściółkowe od Messy 02 PL S =35 gr 1a =25 gr 1b = 23 gr z transportem do 200 km Tel: 602 216 812 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 24 Maja 2013 TRAGEDIA !!!! czy to forum służy wymianie informacji na rynku "jajczarskim" czy też prywatnym wojną pomiędzy niektórymi uczestnikami??? Ludzie dajcie sobie już na wstrzymanie !!!!! Ceny i zejście bardzo słabe. Mam nadzieję, że sytuacja się poprawi jeszcze w tym roku. Co do obsady to z prawie 100tyś. zmniejszona do 40tyś. O- 45gr. S- 35gr. 1A- 26gr. 1B i 2A nadwyżka na wybijalnie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 Jaja ściółkowe od Messy 02 PL S =35 gr 1a =25 gr 1b = 23 gr z transportem do 200 km Tel: 602 216 812 Ależ ci h....... mają przebicie.... (100%), później pier.dolą że zejścia w detalu nie ma, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 każdy h..... przy tych cenach (50-60gr) powinien co drugie jajo dać gratis i tak 10gr by zostało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Maja 2013 masz racje ja gratis dorzucam transport .............czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 masz racje ja gratis dorzucam transport .............czesc masz racje ja gratis dorzucam loda ......siema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 już powoli widać koniec tanie jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Maja 2013 chyba u ciebie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 tak u mnie ...- koledzy też zauważają zielone światełko w tunelu, aby h..... tego nie widzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Maja 2013 Wywóz osobisty , i jest git ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 24 Maja 2013 tak u mnie ...- koledzy też zauważają zielone światełko w tunelu, aby h..... tego nie widzą Owszem ale przejść ten tunel to dobre pół roku potrzeba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Maja 2013 on widzi światełko ale w dzień........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 Dobrze dobrze, wy swoje i ja swoje, najważniejsze z jajeczkiem jestem na bieżąco.- myślę ze hodowcy po takich dwóch dołach pomyślą o własnym rynku zbytu, dopiero niektórym h..... uśmiech z twarzy zniknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 no dalej grzeszniczko, mnie nie obchodzi radio Maryja, tylko gadaj na ile orznęłaś ostatnio hodowcę, zobaczy on choć kiedyś światełko w tunelu, pozbiera się? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 24 Maja 2013 Kto handluje ten żyje... Dziś zawiozłem brudasy 2pl na detal i miałem 34gr przebitki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 Kto handluje ten żyje... Dziś zawiozłem brudasy 2pl na detal i miałem 34gr przebitki to ładnie przyciąłeś, dużo sprzedałeś, skrzynkę dwie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Maja 2013 jak by nie patrzył ceny ni ma i nie będzie w tym roku.....omleciku gdzie masz takich klientów co tak płacą .... skąd jesteś może i ja tam pohandluje bo mi się rynek kurczy przez te stare jaja z Bieżunia ......czescp.s.ciekawe po ile jajczarek na detal wozi pewnie po naście..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 pozdrawiam hodowców z Bieżunia - super że biedronce opierdyliscie stare jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 24 Maja 2013 biedronka Wysłany: Pią Maj 24 18:03 GMT 2013 Temat postu:jak by nie patrzył ceny ni ma i nie będzie w tym roku..... omleciku gdzie masz takich klientów co tak płacą .... skąd jesteś może i ja tam pohandluje bo mi się rynek kurczy przez te stare jaja z Bieżunia ...... czesc p.s. ciekawe po ile jajczarek na detal wozi pewnie po naście..... hmmmmmm, po mojemu to jest tak :JAKA ZAPŁATA TO I TAKI TOWAR ale nie wnikam. towar sprzedawany jest prawie na bierząco ale jeszcze można znaleść fermę na której mają zapas z tygodnia.zejście lepsze aby cena ta sama.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Maja 2013 skoro jaja są tanie czy to znaczy że są stare u wszystkich ?.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Maja 2013 świeżutkie to samemu się rozwozi , szczególnie do nowych a co zostanie to do najgorszych h........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 ten sam system stosuję, świeże dla siebie, stare z niespodzianką h...... podaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach