jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Maja 2013 najlepsze jest to że dla h.... nie starcza , busy to była inwestycja i w porównaniu do kurników to pikuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 lubię cię kolego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Maja 2013 jak by nie patrzył ceny ni ma i nie będzie w tym roku.....omleciku gdzie masz takich klientów co tak płacą .... skąd jesteś może i ja tam pohandluje bo mi się rynek kurczy przez te stare jaja z Bieżunia ......czescp.s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Maja 2013 piłeś nie jedz .............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Maja 2013 biedrona chlała do Bieżunia po stare jaja zajechała ............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Maja 2013 pozdrawiam kol.Jajczarek nie jedno przeszliśmy 3maj się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajczarekIcenaToBuraki 0 Napisano 24 Maja 2013 durne pały dwa pryncypały jajczarek to małolat , co sam przyznał ostatnio , ale że taki Pan jak jest cena poważny i na poziomie zniża się do jego poziomu to żal widać doła jajowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Maja 2013 wiesz co buroku ty lepiej dej im spokój . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajczarekIcenaToBuraki 0 Napisano 24 Maja 2013 wiesz co buroku ty lepiej dej im spokój . a to niby dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Maja 2013 to jest dla was zadanie domowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajczarekIcenaToBuraki 0 Napisano 24 Maja 2013 to jest dla was zadanie domowe dobra nie będe pisał sam ze sobą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Maja 2013 jajcenaToBuraki nie pomyl nicków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Maja 2013 czyli robicie tak samo jak w bieżuniu ....... macie stary towar którego własnym klientom strach oddać ... oddajecie za darmo handlarzim... a tygodniowy gonicie do swoich przekonując ich że handlarz to ma stare.... OT I CAŁA POLITYKA HODOWCY W POLSCE...... WSTYD PANOWIE TAK POSTĘPOWAĆ tylko nieuczciwy kontrahent tak robi i takiego gościa omija się potem dużym łukiem.ceny dalej atrakcyjneczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Maja 2013 ceny dalej atrakcyjneczesc To już wklejałaś setki razy. Zmień płytę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Maja 2013 najlepsze są jaja z sokołowa, pochodzących z ferm okolic Bieżunia, sama sie tak reklamujesz hihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Maja 2013 Sorry że kolejny raz wklejam; ale będę wklejał dalej swoje ceny producenta; i tyle. wywóz osobisty XL - 0,43 / 0,46 L - 0,35 / 0,37 M - 0,25 / 0,30 ceny proponowane przez h..... na fermie XL - 0,30 / 0,34 L - 0,18 / 0,22 M - 0,10 / 0,12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Maja 2013 zmienie ja w przyszłym roku... w tym nie ma po co..czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 25 Maja 2013 to jest dla was zadanie domowe dobra nie będe pisał sam ze sobą inteligentny jesteś przeciesz ci odpisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 25 Maja 2013 to było do nima ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Maja 2013 ale leje ulice zalane pod wiaduktem mijałem cztery zalane auta.....chyba będzie powódz..........czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Maja 2013 do którego mojego ja mówisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Maja 2013 trzeba szykować arke na tą powódz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Maja 2013 proszę o zdjęcie. mówisz i masz czopku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Maja 2013 co to za łajza uczepiła się naszego forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Maja 2013 ale leje ulice zalane pod wiaduktem mijałem cztery zalane auta.....chyba będzie powódz..........czesc gdzie taka aura pogodowa , u mnie piękne słońce upał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach