biedronka 0 Napisano 25 Maja 2013 w Polsce śmieszku..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 25 Maja 2013 co to za łajza uczepiła się naszego forum TY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Maja 2013 co to za łajza uczepiła się naszego forum TY A może ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Maja 2013 co ty w nim widzisz, bo ja ćpuna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Maja 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 25 Maja 2013 co to za łajza uczepiła się naszego forum TY A może ty Ja tu bylem 2 lata przed toba zasrancu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 25 Maja 2013 I to ciebie nikt tu nie chce ZAPYTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 25 Maja 2013 Obsrales sie zapytaj , przeciez masz jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 25 Maja 2013 No masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajczarekIcenaToBuraki 0 Napisano 25 Maja 2013 No masz on ma ci.pe i taką jest małolat zas.rany jaja to ma ale u ojca w kurniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 25 Maja 2013 Jaja ściółkowe od Messy 02 PL S =35 gr 1a =25 gr 1b = 23 gr z transportem do 200 km Tel: 602 216 812 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 25 Maja 2013 Jaja ściółkowe od Messy 02 PL S =35 gr 1a =25 gr 1b = 23 gr z transportem do 200 km Tel: 602 216 812 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Maja 2013 co to za łajza uczepiła się naszego forum TY A może ty Ja tu bylem 2 lata przed toba zasrancu jak dzieciak sie tłumaczy - tacy są już młodzi geje - bądź chłopem a nie gejowską ...... ps. po ile sprzedajesz swoje jaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Maja 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
admi 0 Napisano 26 Maja 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daru35 0 Napisano 26 Maja 2013 Witam mam do sprzedania silos 18T firmy MICHAŁ silos nowy . woj Świętokrzyskie tel 663-950-192 Darek.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Maja 2013 Panowie hodowcy, zaczyna się ruch w jaju, miejcie rękę na pulsie, kończmy już z tym rozdawaniem prezentów, czas na podwyżki.. mówię szczerze, telefony się rozdzwoniły, h..... szukają cały czas taniego towaru, ja ich wysyłam do Meksyku lub do Indii na zakupy - zapasu brak, wszystko na bieżąco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 26 Maja 2013 potwierdzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajcarekBiedronkaToBuraki 0 Napisano 26 Maja 2013 potwierdzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 26 Maja 2013 Potwierdzam że telefonów coraz więcej dzwonią zainteresowani wysyłką na Węgry,Rumunię i do Włoch ale nie ma im skąd dać towaru magazyn pusty .Może może to dobry znak . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Maja 2013 Tak dzwonią tylko płacą 10gr za M, niech sami sobie zniosą te jaja ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 26 Maja 2013 Jajczarek Wysłany: Nie Maj 26 19:23 GMT 2013 Temat postu:Panowie hodowcy, zaczyna się ruch w jaju, miejcie rękę na pulsie, kończmy już z tym rozdawaniem prezentów, czas na podwyżki.. mówię szczerze, telefony się rozdzwoniły, h..... szukają cały czas taniego towaru, ja ich wysyłam do Meksyku lub do Indii na zakupy - zapasu brak, wszystko na bieżąco też się pod tym podpiszeLEONIS dziwne jest to że odbiorcy przestali targować się o cenę tylko jest pytanie czy całe auto uzbieram.... może w końcu coś się zmieni z tymi jajcami. PS jutrzejsze jajo już sprzedane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Maja 2013 przecież i tak ci znoszą po 0,10 gr. to co narzekasz..... u mnie ceny dalej atrakcyjne i hodowcy sami dzwonią aby brać towar....czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Maja 2013 biedronko, ty należysz do wyjątków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Maja 2013 tacy jak ty w cebuli się rodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach