przeor 0 Napisano 28 Maja 2013 i znów trzy palety do śmietnika ...podaj położenie GPS tego kontenera!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 28 Maja 2013 Sprzedam Jaja 03 PL - ŚWIERZE !!!! XL = 45 gr L = 36 gr M = 32 gr Tel: 509 878 630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 28 Maja 2013 Panie Jacek ,tak trzymaj!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egg2PL 3 Napisano 28 Maja 2013 i znów trzy palety do śmietnika kto chce tanio kupić musi sie liczyć z ryzykiem - nie zawsze tanio jest TANIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 28 Maja 2013 kupię 2B ilości samochodowe, jajko musi byc 3pl i świeże rzecz jasna tel. 517602281 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 28 Maja 2013 a i nie odpowiadam na wiadomości priv szkoda czasu jestem pod telefonem 24 h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 28 Maja 2013 hurtownik500 Wysłany: Wto Maj 28 14:32 GMT 2013 Temat postu:kupię 2B ilości samochodowe, jajko musi byc 3pl i świeże rzecz jasna tel. 517602281 ile zapłacisz ? (28 palet po 9000 sztuk na palecie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Maja 2013 ruszył eksport, jeszcze żeby się skończy ten syf z ukrainy po 8-10gr na wybijalnie to nie powinno być źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Maja 2013 biedronko ile chcesz za pleśniawke? - cena 4gr interesuje cię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 28 Maja 2013 Wybijalnie i przetwórnie tego "syfu" z Ukrainy nie kupują. Polskie jajko można kupić trochę drożej a i jakość dużo lepsza czytaj mniej pleśni lub można trafić nawet bez pleśni. Ciekaw jestem Kolego Biedronko jak bardzo musiałeś wejść na odcisk swoim dostawcom, że raczą Cię tak wspaniale zielonym towarem. Od kilku lat żaden z moich dostawców nie wcisnął mi starego towaru z pleśnią, chyba że sam z premedytacją kupowałem starsze jajko i liczyłem się z tym, że takie zjawisko może wystąpić ale przynajmniej nie musiałem tego czyścić żeby puścić dalej i zarobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 28 Maja 2013 Po wpisach widać jak traktuje hodowców , to taki towar dostaje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 28 Maja 2013 Kol. hodowcy telefony dzwonią za jajem coś się .......... ale ceny bez zmian , więc wywoże sam . A jak u innych ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Maja 2013 nie wkurwiajcie mnie dziś ...... auto załadowane pleśnią do zwrotu w nocy jadę sam oddać ten tygodniowy towar hodowcy który mi bezczelnie wpiera że jaja miały tydzień ...... jak mnie wkurzy to mu na tej kostce wypierdole te świeże i więcej tam mnie nikt nie zobaczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 28 Maja 2013 czyli trasa na bieżuń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Maja 2013 eksport ruszył, wiem bo sam ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 28 Maja 2013 Jajczarek Wysłany: Wto Maj 28 17:01 GMT 2013 Temat postu:eksport ruszył, wiem bo sam ..... jak Ci płacą za M ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Maja 2013 leon, przykro mi, nie mogę ..... grób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Maja 2013 Hej ! Koledzy dzięki za te wieści bo mi odcięli tel.(brak opłat za abo.) i nikt do mnie nie dzwoni..... jak co to mam pare palet 1B po ....co łaska Jajcarku błagam przyjedż...... niebawem dzień dziecka...chcę jakąś torebeczkę LV albo Chanel dziecku kupić... a może biedronko Ty mnie podratujesz...? Plizzz.. hej kolego, podłączyli ci już telefon?- nie wie ile traci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Maja 2013 nie wkurwiajcie mnie dziś, lecę znieść jajo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Maja 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Maja 2013 Gdybyś od Jajczarka jaja kupowała to byś takich problemów dziś nie miała, mogłabyś się wtedy pochwalić ze jesteś jedną lepszych płacących na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 28 Maja 2013 Jaja ściółkowe od Messy 02 PL SWIEŻE S =35 gr 1a =27 gr 1b = 25 gr z transportem do 200 km Tel: 602 216 812 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AVATAR 0 Napisano 28 Maja 2013 i znów trzy palety do śmietnika kto chce tanio kupić musi sie liczyć z ryzykiem - nie zawsze tanio jest TANIONOSIŁ WILK RAZY KILKA PONIESLI I WILKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 28 Maja 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 28 Maja 2013 śmiech mnie ogarnia z tego że ani jedno jajo nie poszło na śmietnik, nie u biedrony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach