MAGICZNAKURA 0 Napisano 7 Lipca 2013 jajczarek widze ze boli ciebie ze wiem o tobie wszystko moze kiedys jak zaczynalem dawalem tobie towar a moze ktos odemnie pracowal w twoim syfie? sam pomysl na co sie porywasz . wiem wiem ty jestes gosc bo jezdzisz przystankiem autobusowym z niemiec hahahahadaj jakiegos mema bo tylko tyle potrafisz . sory zapomnialem lubisz jeszcze sie zabawic przed ekranek kompa gdzie twoje przy(słowo zostało usunięte)sy dzis tylko ty piszeszesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lipca 2013 Czy są to zdrowi ludzie, którzy tak piszą? Tyle nienawiści, zacietrzewienia i głupoty. Odpowiedz sobie sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 7 Lipca 2013 Czy są to zdrowi ludzie, którzy tak piszą? Tyle nienawiści, zacietrzewienia i głupoty. Odpowiedz sobie sam Czytając od dłuższego czasu twoje posty to właściwie to jest twój poziom wypowiedz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 7 Lipca 2013 zapraszalem na grilla a ty wolales go benzyna polac nie placz nie prowokuj jak nie wiesz z kim piszesz cwaniaku od siedmiu bolesci jak sie dowiesz wtedy pogadamy albo i nie bo wywale ciebie i twoich przy(słowo zostało usunięte)sow z terenu pakowni hhahahahahaha 3 pl to juz przeszlosc zaraz przystanek sprzedasz zeby miec na rachunki chyba ze oglosisz upadlosc jak taki jeden tez wielki zrobil to jakis czas temu a teraz oferuje magazyny do wynajmu chyba wiesz o kim pisze czy jeszcze nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lipca 2013 Czy są to zdrowi ludzie, którzy tak piszą? Tyle nienawiści, zacietrzewienia i głupoty. Odpowiedz sobie sam Czytając od dłuższego czasu swoje posty to właściwie to jest mój poziom wypowiedzi . pełna zgoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 7 Lipca 2013 Dno. Tyle zostalo z tego forum. Miało być ocenach jaj a jest o grillu podpalanym benzyną, wakacjach w Dubaju i o infiniti na krechę. Podpowiem Wam, że są inne fora w internecie na tego typu dyskusje ! Moja prognoza:Przełom sierpnia i września cena jaj (średnio) 5gr do góry. Nie będzie to jednak koniec ciężkich czasów dla hodowców (ceny ciągle będą poniżej kosztów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 7 Lipca 2013 bix po mojemu to obstawim wrzesien max 4 grosze( w przyszlym roku dopiero sytuacja sie wyklaruje jak jeszcze kilku hodowcow odpadnie) . ja jestem maly wiec znachor jajczarek powie prawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lipca 2013 chyba wiesz o kim pisze czy jeszcze nie nie mam wśród znajomych psychicznie chorych, także nie wiem co za schizofrenik ze mną pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lipca 2013 dla przypomnienia ... XL - 0,43 / 0,46 L - 0,35 / 0,37 M - 0,25 / 0,30 bez pomocy pośrednika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 7 Lipca 2013 chyba wiesz o kim pisze czy jeszcze nie nie mam wśród znajomych psychicznie chorych, także nie wiem co za schizofrenik ze mną pisze wiec widze ze jestes de bil albo prawie zdrowy .widze ze nie wiesz o kim pisze wiec po mojemu cienki nadal jestes jak nie wiesz kto co robi z wiekszych . myslalem ze ja jestem maly ale ty w sumie sam nie wiesz kto z kim handluje jakie ceny sa i co sie dzieje na rynku jeszcze tydzien i przystanep sprzedasz .juz któryś raz sprawdzam twoja wiedze a ty jak blacha mozna w nia walic a ona nadal bedzie plaska wiekszosc z forum na pewno odrazu wiedziala o kogo chodzi ale nie ty sory za to ze myslalem ze jeszcze cos myslisz ty tylko nadajesz sie na targowisko (nie pomyl marchewki z cebula ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lipca 2013 lecz się (słowo zostało usunięte)e i nie zaśmiecaj forum .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 7 Lipca 2013 cienki jestes jak ja 3 lata temu . zero znajomosci rynku hodowcow i handlarzy hahahhaaaa idz bo jeszcze wszystkich blokow nie odwiedziles dzis z jajami . moje auto stalo caly weekend oznakowane w boszkowie jak bys przyjechal widzial bys z kim piszesz biedaku . zaszalej idz na targ i ustaw 9 straganow jeden przy drugim obok siebie z jajami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lipca 2013 Nie napinaj się tak , bo pękniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 7 Lipca 2013 jeszcze nie odpowiedziales na zadne z moich pytan ! cwaniak od siedmiu bolesci chyba juz wszyscy wiedza z kim maja do czynienia ( biedak ktory jezdzi przystankiem autobusowym) CHYBA WIDZAC JAK UWIDOCZNILEM BRAK WIEDZY U TEGO POPAPRANCA DUZO MOWI A GOWNO WIE .CENY SRUTY SOJOWEJ KAZDY DOSTAJE RAZ DZIENNIE SMS-M CHLOPIE OGARNIJ SIE TU TYLKO MOZESZ SOBIE BAJKI PISAC BO NA KONKRETY CIE NIE STAC ALBO NIE WIESZ CO PISZESZ ahahahhahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lipca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lipca 2013 Nie napinaj się tak , bo pękniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 7 Lipca 2013 i co ? i widac kto kim jest . bez komentarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 7 Lipca 2013 nabijac posty kazdy potrafi .a ty jestes akurat w tym mistrzem przyznam bez 2 zdan . zacznij pisac na foru ma temat czyli o cenach jaj i prognozach a nie o syfie i gnebieniu mniejszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 7 Lipca 2013 Nie mogę własnym oczom uwierzyć - ZNALAZŁ SIĘ WRESZCIE KTOŚ KTO POKONAŁ JAJCZARKA - SZACUNECZEK DLA PANA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rapid 0 Napisano 8 Lipca 2013 Kupię jaja - ilości paletowe 6-10 palet tygodniowo 1B i 2A Płatne gotówką Tel : 695-423-229 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Lipca 2013 Magik !!!! O czym ty biedny krzykliwy durniu piszesz ? Weź se czopek (ten duży zielony) i sobie zaaplikuj tam gdzie KOGUT (jeśli masz kuper) Ps.Magik, przyjdzie zima twoich jaj nima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 8 Lipca 2013 kol rapid napisz jak możesz zapłacić..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Lipca 2013 Kupię jaja - ilości paletowe 6-10 palet tygodniowo 1B i 2A Płatne gotówką Tel : 695-423-229 p. rapid, proszę podać ceny, jak będą komuś pasować to zadzwoni ..- nie krępuj się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 8 Lipca 2013 Magik !!!! O czym ty biedny krzykliwy durniu piszesz ? Weź se czopek (ten duży zielony) i sobie zaaplikuj tam gdzie KOGUT (jeśli masz kuper) Ps.Magik, przyjdzie zima twoich jaj nima myslisz ze kury trzymam w szopie jak ty swoja klatke? opryski i antybiotyki juz ci do reszty rozum wypalily uwazaj bo dopiero poczatek wakacji a ty przystankiem dlugo nie pojezdzisz jak zabierze ci go bank bo na rate nie bedziesz mial jak cos to pomoge w handlu tobie jak sobie nie radzisz ( ty tylko drukowac umiesz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach