Jajczarek 0 Napisano 2 Września 2013 na środę m po 0,17 kol. M.... średnia waga 53g ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 2 Września 2013 20.8 kg. /skrzynka Kol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Września 2013 jak se zniesiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Września 2013 Zapomniałem dodać ręka na pulsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TADEK55 0 Napisano 2 Września 2013 KUPIĘ 1A , "0" (70-75gr.) i jaja "Extra" (pow.75 gr) ilości od kilku do 30 palet jednorazowo - płatne gotówką tel. 690-668-545 W grę wchodzi tylko świeży towar najwyższej jakości. Pilne ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TADEK55 0 Napisano 2 Września 2013 Poszukuję w dalszym ciągu producenta jaj od kury MESSA (południe Polski) stała gotówkowa współpraca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Września 2013 jaką cenę proponujesz ? - śmiało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Września 2013 TADEK !!!- po kosztach produkcji - 4,5zł za 1kg i zaczynam myśleć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Września 2013 Ciekawe dlaczego tak szuka jaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 2 Września 2013 TADEK !!!- po kosztach produkcji - 4,5zł za 1kg i zaczynam myśleć A gdzie zarobek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 3 Września 2013 no to po ile już dziś wołacie za jajcuny...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Września 2013 co tu wołać jak jajec brak , TRZEBA SWOJE PUNKTY ZAOPATRZYĆ A NIE H.... SIĘ PRZEJMOWAĆ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 3 Września 2013 a u mnie pod dostatkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 3 Września 2013 to co się dzieje to nie do pomyślenia jest ! wszędzie tylko krzyczą o stałej współpracy i gotówka na ręke!!! ludzie a gdzie Wy byliście wcześniej ????to że nie możecie już kupić tanich jaj to macie problem i to was boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Września 2013 Biedrona to poratuj Tadka bo podbija cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TADEK55 0 Napisano 3 Września 2013 LEONIS masz chyba małą Głowę - jak Ci się nie mieści. Sprzedaż się zwiększyła a mój producent zlikwidował jeden kurnik i dlatego właśnie cena idzie do góry - powinieneś się cieszyć , a nie głupie komentarze wstawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 3 Września 2013 LEONIS masz chyba małą Głowę - jak Ci się nie mieści. Sprzedaż się zwiększyła a mój producent zlikwidował jeden kurnik i dlatego właśnie cena idzie do góry - powinieneś się cieszyć , a nie głupie komentarze wstawiać..... i to jest klucz do sukcesu czyli zmniejszanie produkcji (a nie jej zwiększanie). A jeśli jeszcze do tego producent sam szuka zbytu (w normalnych cenach a nie po 16 gr.) z pominięciem handlarzy to sukces murowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Września 2013 Czas odzyskać sklepy i cukiernie , cukiernie same zaczynają dzwonić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 3 Września 2013 Sorry ale Tadziu ja uważam że się nie rozumiemy....Powiem Ci coś nawet lepszego....wczoraj podobni do Ciebie do mnie dzwonili i taką samą wymówkę mieli ,że ich stały wyciał kury a to to a to tamto...że nie wytrzymał tego tempa i dokładki.powiedziałem jemu żeby sobie sam postawił kurnik i zaczął produkować... Tadziu to nie byłeś czasem Ty?bo się ogłaszasz że kupisz jaja na forum i interesuje Cię stała współpraca....więc jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 3 Września 2013 aaaaaa co do głowy to jest tak że lepiej mieć małą i pełną niż dużą i pustą ..... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Września 2013 Od tego słuchania o stałej współpracy to chce mi się ....... skacze jeden z drugim po fermach i dołuje cene a teraz dopłaci 2 gr by dostać towar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 3 Września 2013 dokładnie tak jest! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 3 Września 2013 dokładnie tak jest! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Września 2013 A jednak .... XL - 0,40 / 0,42 L - 0,26 / 0,28 M - 0,24 / 0,25 przetwórstwo 1kg 3,3 - 3,5zł ps. podnosimy ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Września 2013 cena jaj szybuje w góre niczym jak ......EUR 4,2711 - wzrost 0,46% ps.koniec tego dobrego, ciągnąć ile się da... - najwyższy czas odrabiać straty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach