Jajczarek 0 Napisano 19 Września 2013 0,35 netto W takiej cenie u mnie się nie zaopatrzysz, musisz szukać dalej...- powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Września 2013 Ale śmierdzi na tym forum, ktoś się nie źle musiał zebździć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Września 2013 Aktualne ceny : XL - 0,38 L - 0,30 M - 0,24 Nie muszę opuszczać bo wszystko schodzi na bieżąco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrok 0 Napisano 19 Września 2013 sprzedam M i S. woj.świetokrzyskie, podkarpackie i lubelskie tel.604419561 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 19 Września 2013 nasz jajczarek ogłady nabrał , albo się ożenił bo pisze oki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 19 Września 2013 http://www.farmer.pl/produkcja-zwierzeca/pasze-zywienie/mrirw-o-akcji-tvn-uwaga-to-szykanowanie-polskiej-zywnosci,46454.html ....budzą się!!!!! Zauważyli że okupant nas osrywa!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 19 Września 2013 ...zapowiadalo sie na obnizke i raczej jej nie bedzie Litwa odbiera 2a po 0.25 Delikatna zawieszka w handlu- jak zejda zapasy z magazynow handlarzy cena w góre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 19 Września 2013 ...za taki nagłówek to w cywilizowanym świecie płaci się odszkodowanie!!!! CO ZNACZY MASOWO????????????? http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/uwaga-ten-pokarm-jest-z-padliny,1947988,4199 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 19 Września 2013 przeor masz coś do mnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Września 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 19 Września 2013 śmieć cena jak zwykle zaśmieca forum cena bez zmian 1A 0.24 . dużym się opłaca a mali na targ , albo nadal kury macać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 19 Września 2013 po ile S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Września 2013 S-ka kolego 16-18 gr . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Września 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Września 2013 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Września 2013 Od poniedziałku znowu do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 20 Września 2013 ...to już będzie 1,25zł za jajo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Września 2013 jaka klasa te 1,25....??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 20 Września 2013 ...na tyle co cię poznałem ,myślę że to S!!!! Hieny nadal stoją pod bramą za tą S??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 20 Września 2013 do takich h...... jak cena to nikt nie zagląda i to nie dziwne kolo samowystarczalny, sam kure ogarnie, jajo przyniesie, i sam je zje debil dlamnie jednym słowem. moje dziecko co ma 8lat ma więcej ogłady niż ten buc co busy wysyła w trase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 20 Września 2013 cena do hurtu ;XL - 40-45gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuL - 32-35gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuM - 26-28gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuS-???????? nie mam większej ilości sprzedaje z kurnika w detalu po 10zł za 30sztuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 20 Września 2013 cena do hurtu ;XL - 40-45gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuL - 32-35gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuM - 26-28gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuS-???????? nie mam większej ilości sprzedaje z kurnika w detalu po 10zł za 30sztuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Września 2013 Ceny na dziś :XL- 0,38L - 0,30M- 0,24ps.OBSRYWATOR TO DZIECKO 8 LETNIE TAKIEGO OJCA TO BĘDZIE SIĘ TYLKO WSTYDZIĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach