obserwatorjaj 0 Napisano 20 Września 2013 nie powstydzi sie mnie Panie sponsoruje dużo szkól i przedszkoli jak i piłke w mojej okolicy. moja nazwa jest rozpoznawalna burak jesteś i tyle ogarnij się i zacznij pracowac , a nie bzdury piszesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Września 2013 Każdy z nas coś sponsoruje ...Tobie i kilku innym przeszkadza że tu piszą hodowcy , bo wszystkie małe fermy wiedzą jaka jest cena a jeszcze do niedawna miały tydzień opóźnienia .Co do pisania cen jeden zaniża drugi zawyża tak było i będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 20 Września 2013 JAK W TEMACIE 1A-26GR.DZISIEJSZA DOSTAWA. KUJ-POM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 20 Września 2013 Każdy z nas coś sponsoruje ...Tobie i kilku innym przeszkadza że tu piszą hodowcy , bo wszystkie małe fermy wiedzą jaka jest cena a jeszcze do niedawna miały tydzień opóźnienia .Co do pisania cen jeden zaniża drugi zawyża tak było i będzie dpkładnie. każdy pracuje poto by żyć, taka kolej żeczy , a każdy sprzedaje jak może i za ile może, ale moim zdaniem słowa użyte czasami przez Pana są nie na miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nukito 0 Napisano 20 Września 2013 nie powstydzi sie mnie Panie sponsoruje dużo szkól i przedszkoli jak i piłke w mojej okolicy. moja nazwa jest rozpoznawalna burak jesteś i tyle ogarnij się i zacznij pracowac , a nie bzdury piszesz Jak jesteś handlarz to ja sponsoruje ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Września 2013 a ja sponsoruje dziś browara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 20 Września 2013 piwo oki luzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 20 Września 2013 nie powstydzi sie mnie Panie sponsoruje dużo szkól i przedszkoli jak i piłke w mojej okolicy. moja nazwa jest rozpoznawalna burak jesteś i tyle ogarnij się i zacznij pracowac , a nie bzdury piszesz Jak jesteś handlarz to ja sponsoruje ciebie. Nie sponsoruj, lepiej zostaw sobie bedzie Ci potrzebne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 21 Września 2013 cena do hurtu ;XL - 40-45gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuL - 32-35gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuM - 26-28gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuS-???????? nie mam większej ilości sprzedaje z kurnika w detalu po 10zł za 30sztuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drobiarz11 0 Napisano 21 Września 2013 sprzedam sortownice MOBA 88, 4500 jaj/h w bardzo dobrym stanie, dodatkowo sprzedam zbiór jaj firmy capway długość około 20 mb obsługiwał mi 4 rzędy klatek, zbiór jaj jest kompletny łącznie z systemem odnoszenia i opuszczania capway'a, dodatkowo silos na parzę z włukna szklanego 16 ton. tel 606 126 726 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 21 Września 2013 m-0,20 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuull Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 21 Września 2013 m-0,20 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuull A ja słyszałem że Biedronka kupuje M po 15gr ale on zawyża ceny hehehehe, a tak napoważnie to ja nie brałbym cen podawanych przez biedronkę na poważnie on zawsze zaniża bo taka jego natura, do jego cen trzeba sobie dodać 1-3 groszę i wtedy wyjdzie ile płacił naprawdę/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 21 Września 2013 Dobrze ze wiem jak wylaczyc telefon, Panowie nie dzwoncie nic na razie nie kupuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 21 Września 2013 w poniedziałek kupuje poniżej 0,20 gr. ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 21 Września 2013 w poniedziałek kupuje poniżej 0,20 gr. ..... ... chyba stłuczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Września 2013 Panowie nie dzwoncie dajcie odpocząć, tak piknie jest w tych górach ps. od wtorku jak wróce ceny do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 21 Września 2013 w poniedziałek kupuje poniżej 0,20 gr. ..... ... chyba stłuczki. Chyba nie, a 2A 19 gr to mlacilem w srode, ale narazie nic nie biore trzeba sie wystrzelac z zapasow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 15 Napisano 21 Września 2013 Już od samego patrzenia na te wpisy robi sie słabo. Prawda jest taka, że magazyn pusty, a cena 1a- 28gr. Przy tej cenie starcza na paszę, ale nie na odchów. Pozdrawiam i jedną i drugą stronę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 21 Września 2013 Już od samego patrzenia na te wpisy robi sie słabo. Prawda jest taka, że magazyn pusty, a cena 1a- 28gr. Przy tej cenie starcza na paszę, ale nie na odchów. Pozdrawiam i jedną i drugą stronę. U Pana pusto ok, ale zapewniam ze sa fermy, ktore juz nie moaga przytrzymywac towaru bo chcialy 28 za L i nie dalo rady. Ani zaden handlarz i producent a nawet pajac na tym forum, nie ma najmniejszego wplywu na cena jaja w kraju a tym bardziej w euro. Tez bym NIE chcial, zeby jajo teraz lecialo w dol (lepiej zeby (słowo zostało usunięte)al.o do gory , tak jak pisalem najlepiej zarabia sie na zwyzkasz i znizkasz ) ale nie ma ch... Najwyrazniej dolek nie dal po piz..e tym co napierda.aja na maxa Tak jak pisalem kilkanscie dni temu, sorry ze sie nie mylilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Września 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak1 0 Napisano 21 Września 2013 drodzy koledzy bądźcie solidarni i sprzedawajcie drożej jajka, bo cóż z tego że trzymacie taką niską cenę, w porównaniu z innymi produktami spożywczymi to jajko i tak jest prawie za darmo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 22 Września 2013 Kolego Jajcarek uczciwie byłoby rzec, że są też fermy które sprzedają L po 0,30 i nie mówię tu o wytłaczankach tylko paletach. Zgadzam się co do jednego, że prosperuje jeszcze kilka takich ferm a raczej kombinatów, które psują rynek hodowcom, ja się cieszę bo sami dzwonią i proponują jajka w cenach sporo poniżej rynkowych. Z drugiej strony ile można sprzedawać towar bez sensownego rynku zbytu to chyba tylko oni znają na to odpowiedź. Szczerze powiem, że za towar płacę różnie. Tak jak kiedyś pisałem stałemu zapłacę więcej bo ma dla mnie zawsze jajka i trzyma jakość. Skoczkom-hodowcom mniej niż rynek i jestem twardy w negocjacjach bo wiem, że chcą się pozbyć towaru = każda cena jest możliwa.L - 0,25 - 0,30M - 0,19 - 0,24S - 0,14 - 0,17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcaruś 0 Napisano 22 Września 2013 Sprzedam wytłaczankę - woj. mazowieckie. Pakowana po 3.000 szt. na palecie. 692 421 639 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Września 2013 Ani zaden handlarz i producent a nawet pajac na tym forum, nie ma najmniejszego wplywu na cena jaja w kraju a tym bardziej w euro. XL - 38 / 40 grL - 26 / 28 grM - 22 / 24 grS - 16 / 18 grKg - 3,2 / 3,5 zł Ps.Ani zaden handlarz i producent a nawet gej na tym forum, nie ma najmniejszego wplywu na cenę jaja w kraju a tym bardziej w euro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 22 Września 2013 cena do hurtu ;XL - 40-45gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuL - 32-35gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuM - 26-28gr cena zależy od wielkości zamówienia i transportuS-???????? nie mam większej ilości sprzedaje z kurnika w detalu po 10zł za 30sztuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach