Skocz do zawartości
ekofarmer

Ceny jaj spożywczych

Rekomendowane odpowiedzi

1b-0,20 oferta zakupu

Oferta zakupu ? Ty oferowałeś komuś, że po tyle kupisz, czy ktoś zaoferował Tobie, że od Ciebie kupi ?

Ach, już rozumiem. Ty zaoferowałeś, że kupisz po 0.20, a hodowca sprzedał Ci po 0.24 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś temat mączki wyciszony co.ciekawe co będzie teraz nowego.ale ją załatwili.ciekawe czemu.ciągle kogoś przyłapali.co nie ktory to i po dwa razy płacił,jak ten za Zuromina. ale wyciszyli.jajo dalej szło ,kury się chowały.i do przodu.dziś mu i Jan L. nie podskoczy.i dobrze .

Ciekawe jak by tak wszystkich sypneła co robili pasze a było by ich.dopiero weterynaria miała by roboty jak na ptasiej grypie.

cena jajek bez zmian.choć na magazynie pustki,myszy walca graja.szkoda,że małe ma większe zainteresowanie,a cena nie rewelacyjna.tylko biedronka może się cieszyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisz kolego na pw po ile te sorty, mogę wziąść dużo i płatne od ręki - 2-3 tiry.

Kolego ile placisz czy z dowozem czy bez i czy faktura czy bez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiedy tu zaglądasz to nie ......

żal mi Pana :cry nie ja dyktuje cenę i nie inni pośrednicy. jak głosujemy tak mamy rozumiem Pana frustracje , ale to nie do nas tylko do samego siebie Panie , a cena stabilna L 0,25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TAK LICZYŁEM,TO JAJO ŚREDNIO POWINNO KOSZTOWAĆ OK.30 GR.KIEDY MY ZACZNIEMY ZARABIAĆ.CZY TEN SEKTOR GOSPODARCZY TO DO ODSTRZAŁU.JAK MYŚLICIE.CZY COŚ MOŻE ULEC ZMIANIE.BO TO CHYBA ZBYT DŁUGO TRWA.A MOŻE TO CZAS NA BIEDRONKI.ALE ZIMNO.POZDRAWIAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej się handlowało jak cena L była w przedziale 0,33 - 0,37 gr, a co nasze ciule za namową unijną wymyślą to pewnie sami niewiedzą , a nam tylko wróżyć oby na lepiej pozdrawiam normalnych tego forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego Jajcarek, jestem w tej komfortowej sytuacji, że nie ja ustalam cenę tylko sprzedający, ja mogę powiedzieć czy mi odpowiada czy nie.

Ad płatności to gotówka lub przelew od ręki. F-a oczywiście też może być choć nie na całość.

Takie rzeczy mogę napisać na forum bo to "chyba" każdy szanujący się handlarz wie powtarzam "chyba".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transportem się nie param więc sam sobie odpowiedz. Chyba, że faktycznie nie ma czym przywieźć to odbiorę choć tutaj zagłębiamy się już w szczegóły transakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wchodze wlasnie z produkcja,mam pytanie, w jakich cenach w tej chwili idzie 3/2b ?

Zapłacisz mi 3 gr/sztuka, to to od Ciebie odbiorę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0,13-3

0,15-0,16-2b

pozdrawiam wszystkie fermy które wchodzą lub za chwilę zaczną wchodzić z małym jajkiem .... na te sorty jest ruch ale przy tych cenach

czesc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja lubię sprzedać małe jajo tanio, a potem cały czas drogo i drogo.jest mało jaja w Unii.pójdzie w górę.trzeba czasu.to już ostatnie chwile taniości.. .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi