Yoyo 0 Napisano 7 Października 2013 1b-0,20 oferta zakupu Oferta zakupu ? Ty oferowałeś komuś, że po tyle kupisz, czy ktoś zaoferował Tobie, że od Ciebie kupi ?Ach, już rozumiem. Ty zaoferowałeś, że kupisz po 0.20, a hodowca sprzedał Ci po 0.24 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
supercena 0 Napisano 7 Października 2013 coś temat mączki wyciszony co.ciekawe co będzie teraz nowego.ale ją załatwili.ciekawe czemu.ciągle kogoś przyłapali.co nie ktory to i po dwa razy płacił,jak ten za Zuromina. ale wyciszyli.jajo dalej szło ,kury się chowały.i do przodu.dziś mu i Jan L. nie podskoczy.i dobrze .Ciekawe jak by tak wszystkich sypneła co robili pasze a było by ich.dopiero weterynaria miała by roboty jak na ptasiej grypie.cena jajek bez zmian.choć na magazynie pustki,myszy walca graja.szkoda,że małe ma większe zainteresowanie,a cena nie rewelacyjna.tylko biedronka może się cieszyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Października 2013 Cyny ni ma, jaj ni ma pinindzy tyz ni ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 7 Października 2013 .....poczucie humoru nie opuszcza!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Października 2013 ciekawe co tam w świecie ,kogo okupacja dotknęła ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 7 Października 2013 L- 0,27, M- 0,23 DOLNY ŚLĄSK I ŚLĄSK.... TAK PŁACĄ OD 3 TYGODNI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 8 Października 2013 jak chcesz wiedzieć za tyle kupione .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patrol 0 Napisano 8 Października 2013 sprzedam 1a 1b 2a 2b S M L z dowozem. 781193791 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 8 Października 2013 Napisz kolego na pw po ile te sorty, mogę wziąść dużo i płatne od ręki - 2-3 tiry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 8 Października 2013 dziecinada moim zdaniem ma kolo podany numer tel, a na pr każe pisać czy to forum jest normalne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Października 2013 kiedy tu zaglądasz to nie ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 8 Października 2013 Napisz kolego na pw po ile te sorty, mogę wziąść dużo i płatne od ręki - 2-3 tiry. Kolego ile placisz czy z dowozem czy bez i czy faktura czy bez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 8 Października 2013 moze byc na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 8 Października 2013 kiedy tu zaglądasz to nie ...... żal mi Pana :cry nie ja dyktuje cenę i nie inni pośrednicy. jak głosujemy tak mamy rozumiem Pana frustracje , ale to nie do nas tylko do samego siebie Panie , a cena stabilna L 0,25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
supercena 0 Napisano 8 Października 2013 TAK LICZYŁEM,TO JAJO ŚREDNIO POWINNO KOSZTOWAĆ OK.30 GR.KIEDY MY ZACZNIEMY ZARABIAĆ.CZY TEN SEKTOR GOSPODARCZY TO DO ODSTRZAŁU.JAK MYŚLICIE.CZY COŚ MOŻE ULEC ZMIANIE.BO TO CHYBA ZBYT DŁUGO TRWA.A MOŻE TO CZAS NA BIEDRONKI.ALE ZIMNO.POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 8 Października 2013 najlepiej się handlowało jak cena L była w przedziale 0,33 - 0,37 gr, a co nasze ciule za namową unijną wymyślą to pewnie sami niewiedzą , a nam tylko wróżyć oby na lepiej pozdrawiam normalnych tego forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Października 2013 SAM PRODUKUJE SAM SPRZEDAJE BO INACZEJ NIE DA SIĘ ŻYĆ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 8 Października 2013 dokładnie Panie , a to mówi za siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 8 Października 2013 Kolego Jajcarek, jestem w tej komfortowej sytuacji, że nie ja ustalam cenę tylko sprzedający, ja mogę powiedzieć czy mi odpowiada czy nie.Ad płatności to gotówka lub przelew od ręki. F-a oczywiście też może być choć nie na całość. Takie rzeczy mogę napisać na forum bo to "chyba" każdy szanujący się handlarz wie powtarzam "chyba". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 8 Października 2013 Transportem się nie param więc sam sobie odpowiedz. Chyba, że faktycznie nie ma czym przywieźć to odbiorę choć tutaj zagłębiamy się już w szczegóły transakcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megakura 0 Napisano 9 Października 2013 wchodze wlasnie z produkcja,mam pytanie, w jakich cenach w tej chwili idzie 3/2b ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 9 Października 2013 wchodze wlasnie z produkcja,mam pytanie, w jakich cenach w tej chwili idzie 3/2b ?Zapłacisz mi 3 gr/sztuka, to to od Ciebie odbiorę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 9 Października 2013 0,13-30,15-0,16-2bpozdrawiam wszystkie fermy które wchodzą lub za chwilę zaczną wchodzić z małym jajkiem .... na te sorty jest ruch ale przy tych cenach czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 9 Października 2013 3 - 0,15gr.2b - 0,18gr. - 0,19gr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
supercena 0 Napisano 9 Października 2013 ja lubię sprzedać małe jajo tanio, a potem cały czas drogo i drogo.jest mało jaja w Unii.pójdzie w górę.trzeba czasu.to już ostatnie chwile taniości.. . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach