biedronka 0 Napisano 19 Października 2013 ja Cię polubiłem a nie nękam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AVEcesar 0 Napisano 19 Października 2013 Oj,będzie się działo...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exportimport 0 Napisano 19 Października 2013 ...bo liczyc to za h u j a nie umiesz za hu.ja to ty pisać nie potrafisz O kurze jaja Jednak zawsze tutaj mozna trafic na cos wesolego Jakie palenie takie pisanie WIDZE ZE TYLKO TY MASZ PROBLEM CZYTAC TEKS ZE ZROZUMIENIEM .IDZ DO GINEKOLOGA WYSTAWIC CI ZASWIADCZENIE ZE MASZ DYSLEKCJE .A NA DYSLEKCJE MOZE Z UE DOSTACJE DOSTANIESZ .PISZE INFORMACJE I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exportimport 0 Napisano 19 Października 2013 ja Cię polubiłem a nie nękam.... JA cIE TEZ KOCHAM HE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 19 Października 2013 to było do Jajczarka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MD 0 Napisano 19 Października 2013 Ale jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MD 0 Napisano 19 Października 2013 Jaja z wolnego wybiegu sprzedam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 19 Października 2013 to było do Jajczarka... Mysla ze odpisuje ze starego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Października 2013 to było do Jajczarka... Biedronko, ja do ciebie nie mam jakiś tam urazów, spoko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 19 Października 2013 O kurze jaja ...Jakie palenie takie pisanie WIDZE ZE TYLKO TY MASZ PROBLEM CZYTAC TEKS ZE ZROZUMIENIEM... ja Cię polubiłem a nie nękam.... JA cIE TEZ KOCHAM HE to było do Jajczarka... No dobra Na to juz nawet TEKSA nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 19 Października 2013 Miłego weekendu Trzeba troche krew rozrzedzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 19 Października 2013 sprzedam jaj od messy 1PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Października 2013 Miłego weekendu Trzeba troche krew rozrzedzic Kac morderca nie ma serca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 21 Października 2013 m-0,28 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Października 2013 dziś pojechało 24 palety M-ki po 0,24 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exportimport 0 Napisano 21 Października 2013 M 23 gr IIa i Ib1a 0,25-27IIb III od 15-18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 21 Października 2013 Ceny mazowieckie L-27 M-24 towaru brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exportimport 0 Napisano 21 Października 2013 na polnocy powazny facet ma problemy z platnoscia placi ale terminy sie wydluzaja a jak u was daja na 30 dni a kasa wplywa po 60 ale wplywa wiec jak jaka bedzie malo to zacznie sie zabawa bo kazdy bedzie chcial gotówke a czy ktos z Was dostracza do duzych zakladów jaka sytuacja z kasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 21 Października 2013 export..........ogarnij się !!! Co Ty piszesz chłopie ! ? Kto ma to zrozumieć , o co właściwie Ci chodzi ?! Ceny na dziś, hurt bez dowozu: 1A-0.27/0.28 , itd co 2 gr.Extra 0.40/0.44 , 0-0.32-0.34 Pozdrawiam !ps. Magazyn wyzerowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 21 Października 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 21 Października 2013 na polnocy powazny facet ma problemy z platnoscia placi ale terminy sie wydluzaja a jak u was daja na 30 dni a kasa wplywa po 60 ale wplywa wiec jak jaka bedzie malo to zacznie sie zabawa bo kazdy bedzie chcial gotówke a czy ktos z Was dostracza do duzych zakladów jaka sytuacja z kasaczyzby pan cz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Października 2013 export..........ogarnij się !!! Co Ty piszesz chłopie ! ? Kto ma to zrozumieć , o co właściwie Ci chodzi ?! Ceny na dziś, hurt bez dowozu: 1A-0.27/0.28 , itd co 2 gr.Extra 0.40/0.44 , 0-0.32-0.34 Pozdrawiam !ps. Magazyn wyzerowany... Czy te ceny są brutto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Października 2013 sprzedam 0 po 0,31 , ktoś zainteresowany? oczywiście ilości paletowe i jak fa to plus vat. pr jak coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 21 Października 2013 sprzedam 0 po 0,31 , ktoś zainteresowany? oczywiście ilości paletowe i jak fa to plus vat. pr jak coś.jajczaek wezmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Października 2013 mi bez różnicy oby nie importexport czy jakoś tam , ale towar świeży i ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach