obserwatorjaj 0 Napisano 21 Października 2013 exportimport to taki rozgarnięty że by powiedział , za zero się nie płaci bo zero to nic , i niema wartości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 21 Października 2013 jajczarek juz masz nowego kolegetylko nie przeginaj i nie kupowac prosze po 0,12 hhahahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 21 Października 2013 Kolego Jajczarek ceny niestety netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 21 Października 2013 Sprzedam jajka klasy ,,0" brązowe lub białe(0,70g. - 0,75g.)Cena do uzgodnienia na privMożliwy transport do klienta od 6 palet.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaliszef 0 Napisano 22 Października 2013 Czachorowski zawsze przeciąga płatności,jak ma taką możliwość. Myślisz że przeciąga bo nie ma kasy? nie bądź śmieszny chłopie. Każdy patrzy żeby mieć jak najmniejsze środki zaangażowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 22 Października 2013 Witam ale jak ktoś ma kasę to mu daje , czasami lepsze pieniądze niż na lokacie więc niech nikt nie mówi o nim żle bo to wasz wybór np. 10palet po 25gr 21600zł oprocentowanie 3 procent na rok daje 648 zł a jak ktoś sprzeda o 2 grosze drożej to ma wiecej o 1728 zł to jest 8 procent ale wiadomo pieniadze dostanie szybciej i jeszcze do tego zawsze moze wziasc paletki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 22 Października 2013 JAK W TEMACIE L(1A)-26GR.DZISIEJSZA DOSTAWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 22 Października 2013 Ceny od marca fatalne....nic nie wskazuje na to , ze jajo podrożeje (a choćby nawet o 1 lub 2 grosze to i tak lipa) ....co niektórzy POWAŻNE tarapaty finansowe mają,sporo do przepierzenia się szykuje....to powiedzcie ludzie O CO CHODZI ? Mamy pażdziernik i taka padaka... Jakies logiczne wytłumaczenie na tą sutuację posraną ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exportimport 0 Napisano 22 Października 2013 Czachorowski zawsze przeciąga płatności,jak ma taką możliwość. Myślisz że przeciąga bo nie ma kasy? nie bądź śmieszny chłopie. Każdy patrzy żeby mieć jak najmniejsze środki zaangażowane.] NIE MUSZE BYC SMIESZNY KAZDY CHCE JAK NAJMNIEJ HE KTO UILE MA TYLE INWESTUJE A NIE BAWI SIE W WIRTUALNA KASE KASA NA KONCIE ALE NIE MOJA KOGO TO JARA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exportimport 0 Napisano 22 Października 2013 Ceny od marca fatalne....nic nie wskazuje na to , ze jajo podrożeje (a choćby nawet o 1 lub 2 grosze to i tak lipa) ....co niektórzy POWAŻNE tarapaty finansowe mają,sporo do przepierzenia się szykuje....to powiedzcie ludzie O CO CHODZI ? Mamy pażdziernik i taka padaka... Jakies logiczne wytłumaczenie na tą sutuację posraną ??? JEST WYTŁUMACZENIE JAJKA I KURY BOJLER JEST NAJTANSZYM JEDZENIEM NA RYNKU LECZ SKLEPY NIE SPUSZCZAJA CENY .DO DZIS MOZNA SPOTKAC CENY W SKLEPIE Z STYCZNIA 2012 ROKU GDZIE W HURCIE BYLO 0,5 GR A W SKLEPIE 0,60. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Października 2013 L-10 szt. 4.99 plus 10 szt. za 1 gr. czyli w przeliczeniu 0,25 gr. szt. w Carrefour i to jest min. powód tanich jaj........ oczywiście markety i ich polityka cenowa i ekspansyjna..... za miesiąc odwrót cenowy pytanie o ile.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 22 Października 2013 jak o ile? to proste, paka 10 szt L za 4zł , a druga gratis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 22 Października 2013 i podatki płyną szerokim strumieniem za granice kraju ,a my jak zwykle w tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 22 Października 2013 Skąd te jajka w Carrefour ? Kto je tam wstawia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 22 Października 2013 Skąd te jajka w Carrefour ? Kto je tam wstawia ?Dajcie spokój ,skąd te jaja po prostu miał dostawca tak w umowie promocja potrwa góra 48 godzin i już o niej nie usłyszymy.A przy okazji market sprzeda inne rzeczy bez promocji.A M -ki jest mało i nie siejcie handlarze typu mój ulubiony Biedronka paniki ,skończyło się jajko za darmo i wymyślacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Października 2013 nie byłem to nie wiem ale reklama w radio leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Października 2013 Ale tak na poważnie, to cena zaczyna lekko iść do góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 22 Października 2013 chyba ziemniaków jajczarek co Ty taki spokojny? przestałeś palić zioło czy co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemik22 0 Napisano 22 Października 2013 Zapraszam do zapoznania się z ofertą: Możesz znaleźć tam naprawdę korzystne produkty bankowe dla firm i przedsiębiorstw i nie tylko Wejdź na stronę poniżej http://kliknij.ebrokerpartner.pl/ -> KLIKNIJ ! 1. Wybierz interesującą Ciebie ofertę 2. KLIKNIJ ZAMÓW3. Wypełnij formularz 4. Poczekaj na połączenie od konsultanta Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 22 Października 2013 L-10 szt. 4.99 plus 10 szt. za 1 gr. czyli w przeliczeniu 0,25 gr. szt. w Carrefour i to jest min. powód tanich jaj........ oczywiście markety i ich polityka cenowa i ekspansyjna..... za miesiąc odwrót cenowy pytanie o ile.... Ta promocja to tylko chwilówka i można kupić tylko jedno opakowanie. Oferta aktualna do wyczerpania zapasów. Promocja , by ściągnąć klientów do Carrefoura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 22 Października 2013 sprzedam jaja messa 1pl czyste z gniazada automatycznego ilosci paletowe faktura 5%886912614 stala wspolpraca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 23 Października 2013 Liczyłem, liczyłem i policzyłem. Jeśli cena nie ruszy do góry, to nie ma szans, żeby uzbierać na kolejny odchów. Ja część produkcji rozprowadzam sam więc średnia cena jajka wychodzi mi trochę wyższa niż tym, co bazują tylko na handlarzach a i tak przewiduję poważne problemy z kolejną obsadą kurnika. Ciekawe, jak to wychodzi u innych hodowców. Liczy to ktoś jeszcze oprócz mnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Października 2013 Ja też liczyłem i dzięki temu że sprzedaje większość produkcji sam to starczy mi jeszce na Panamere i to S . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 23 Października 2013 Zawsze licze, ale swoją produkcję w większości rozprowadzam też sam. Kto nie liczy to już od dawna dokłada i teraz płacze, bo na pasze nie ma. Jak można produkować i nie liczyć za ile można sprzedać, żeby zarobić ! U mnie (przy moich kredytach) jajko średnio musiałoby kosztować 0,31 gr i starczy na wszystko. Jak wychodzi to u innych którzy jeszcze liczą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yayo 0 Napisano 23 Października 2013 http://gotowanie.onet.pl/sztuka-kulinarna,643/wielki-kant-z-wiejskimi-jajami,60574.htmloczywiscie nie ma odpowiedniego organu ktory moglby sie tym zajac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach