choodyvip 0 Napisano 26 Października 2013 sprzedam jaja messa 1pl czyste z gniazada automatycznego ilosci paletowe faktura 5%886912614 stala wspolpraca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 26 Października 2013 to nasza Polska jaja wolny wybieg , a kury niosą się w gniazdach automatycznych i to jeszcze w ilościach paletowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nukito 0 Napisano 26 Października 2013 Jakoś trzeba wytłumaczyć ślady po rolkach na jajkach 1PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 26 Października 2013 a czy nie mozna trzymac w tysiącach kur na wolnym wybiegu, kazda kura nawet u babci w ilosci 5 szt ma jakis kurnik i gniazdo a nie karimate i spiwor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nukito 0 Napisano 27 Października 2013 Ależ kolego toż to żadna sztuka mieć tysiące kur. Popatrz na tych co wcale kur nie mają a sprzedają 1pl paletami tygodniowo. Powinni otrzymać odznaczenia przedsiębiorcy roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 27 Października 2013 to sie zgadza , tylko ja jestem hodowcą i fizycznie mam kurnik z wolnym wybiegiem i kury w tym kurniku ktore niosą jaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 27 Października 2013 To się zgadza możesz być hodowcą i mieć kury z 1PL a i tak nie możesz ich sprzedać za tyle żebyś nie musiał tutaj dawać ogłoszenia czytaj ostatniej deski ratunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 27 Października 2013 No jeśli chodzi o wałki z wolnym wybiegiem to dla mnie mistrza ma Lidl. Jaja z Holandii, zapakowane w niemieckim zakładzie, lądują na polskich pólkach. Oczywiście jajeczko ślicznie brązowe, zero brudu i śladów ściółki. Biorąc pod uwagę ilość sklepów tej firmy w naszym kraju ( około 500) i fakt, że nie sprzedają jaj z klatek to jest jazda po bandzie bez żadnych skrupułów.To jest minimum 2 mln jaj tygodniowo. Czysta magia...I gdzie jest TVN? Polsat? Gdzie jest Maciarewicz...?Nie ma? A może to ma związek z tym, że oni się reklamują w tych stacjach telewizyjnych..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 27 Października 2013 BOGATY RZĄDZI I TEGO NIC NIE ZMIENI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Października 2013 I do tego nie płacą podatków , a my kury wstawione jeszcze nie niosą a już trzeba zapłacić podatek ... chory kraj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 27 Października 2013 jajczarek umarł . przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Października 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Października 2013 I do tego nie płacą podatków , a my kury wstawione jeszcze nie niosą a już trzeba zapłacić podatek ... chory kraj Nie jeden chciałby płacić taki podatek (ryczałt) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Października 2013 XL 0,39 / 0,40L 0,25 / 0,26M 0,22 / 0,23 - spokój bez żadnych rwań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Października 2013 Przetwórstwo 3,80 / 4 zł- ceny które podalem są cenami netto na fermiePozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafall8888 0 Napisano 27 Października 2013 Orientuje się ktoś może, czy jak dam kurom dżdżownice to wykryją przy kontroli białka zwierzęce i mi kury zagazują, czy jakoś te robaczki odróżniają od mączki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 27 Października 2013 może stwierdzą że kury mają robaki i ich zaszczepią właśnie a jak wolno wybiegowe jedzą robaki i gów....na dziobią to co? też do gazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 27 Października 2013 zacznijmy od gazowania tych na gorze.... oni sami jak owsiki wlazą w du... gdzie sie da dla kasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 27 Października 2013 żeby ty kur....wy zgładzić to hitler potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 27 Października 2013 sprzedam jaja wolny wybieg 1pl messa ilosci paletowe faktura 5% hodowca 886912614 stala wspolpraca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafall8888 0 Napisano 27 Października 2013 Wg. mojej wiedzy w Polsce jest zakaz stosowania białka pochodzenia zwierzęcego. Chciałem wzbogacić moją wiedzę na ten temat jeśli się mylę. Mógłbym do powiatowego się dopytać, ale jak mu coś zaświta i fale kontroli w odpowiedzi zasadzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafall8888 0 Napisano 27 Października 2013 Może jakiś wolnowybiegowiec mi wytłumaczy. Jak wy to robicie? Glizdy z amerykańskiej soi kręcicie, czy może se kura pogrzebać? Macie kontrole paszy tylko, czy jajka w tym celu na kontrole zabierają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 28 Października 2013 Jakie ceny na ten tydzień ? Pytam o hurt, nie o własny wywóz.U mnie na dzień dzisiejszy bez zmian: 1a 28/29 gr1b 23/24 gr Jakie stany magazynowe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyberdriver 0 Napisano 28 Października 2013 Może jakiś wolnowybiegowiec mi wytłumaczy. Jak wy to robicie? Glizdy z amerykańskiej soi kręcicie, czy może se kura pogrzebać? Macie kontrole paszy tylko, czy jajka w tym celu na kontrole zabierają? Od 700 do 1300 sztuk na wolnym wybiegu. Wybieg 3ha, w tym 20arów woliera kryta siatką. Całośc ogrodzona siatką leśną zagęszczoną 2metry + pastuch 13.5 V 4.5J na lisy, bezpańskie psy, koty i inne. Starczy ? Paszę kupuję od DeHeusa, jajka pakuję, stępluję, etykietuję rozwożę i sprzedaję sam i mam się dobrze i mam czyste sumienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Października 2013 kol.miałeś podać hurt a nie własny wywóz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach