jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Października 2013 poprosze jeszcze numery na lotka na sobote ps. koledzy pajac czy wróżbita ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 29 Października 2013 cyna jaj stabilna i nie zanosi się na zmiany, no może lekki spadek w następnym tygodniu. Tak będzie do świąt wielkanocy, a po świętach niechce sie mówić L 0,25Obserwatorjaj stara się czasami napisać "coś mądrego" ale, jak widać, w ogóle mu to nie wychodzi. Zamiast tego pisze głupoty i robi z siebie pośmiewisko. Jak czytam jego wpisy to mi ręce opadają. Ten facet nie ma zielonego pojęcia o tym, co pisze. W powyższym wpisie zapomniał dodać o którą Wielkanoc mu chodzi. O 2015, czy o 2017 ? A co z Bożym narodzeniem ? No i przerwa sylwestrowa. Rozumiem, że tu żadnych zmian na plus lub na minus nasz jasnowidz nie przewiduje. Dobrze, że nie dodał na koniec, że na sklepach jest "ruch wakacyjny". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 29 Października 2013 L(1A)-26GR.DZISIEJSZA DOSTAWA CENA STABILNA OD DWÓCH MIESIĘCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 29 Października 2013 pożyjemy zobaczymy , a faktycznie chodziło mi o bożenarodzenie Panowie ja bym chciał by cena była wyższa , ale nie mamy na to wpływu. Dawałem do sklepu jaja L w opakowaniu 10 szt po 0,34 , a dzisiaj dzwonią że mają oferte po 0,30 i odpuściłem. To gdzie ta cena i zbyt jak w listopadzie są podjazdy i towar po kosztach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 29 Października 2013 pewnie to bus jest czy nie ma ceny zrobił super ofertę na L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Października 2013 Po Katowicach nie rozwoże , co do ceny to njniżej L10- 34gr/szt w kartoniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia12 0 Napisano 29 Października 2013 Kupował ktoś z was jaja na igrit.pl ? Korzystaliście z tego portalu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 29 Października 2013 Kochani, do nowego roku ani trzy miesiące po cena za wiele się nie zmieni w całej UE. Jak mi wiadomo na dzień dzisiejszy jest około 3 mil... jaj nadprodukcji w całej UE, trzeba wiec poczekać aż się uluzni na rynku jajecznym, wtedy będziemy zarabiać tz. ci co zostaną A ja mówię: więcej kurników, więcej klatek, więcej kur w klatkach. Może wtedy będzie lepiej ! javascript:emoticon(':lol:') Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Października 2013 Jest dobrze ale trzeba sprzedawać bez pośrednika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 29 Października 2013 Hahaha nie jestem kmiotem w dresiaku...bmw nie jezdze...Pietronko a Ciebie to boli, że ktoś jeździ Bmw? Dorobił się to jeździ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 29 Października 2013 A mnie boli ze jestcenaniemaceny chce mnie ominac i co ja teraz zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Października 2013 ode mnie to nie jeden h........ wyssał na BM-ke ALE POWIEDZIAŁEM KONIEC ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 29 Października 2013 To chyba bede musial kupic kurnik albo sprowadzac jaja z zagranicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 29 Października 2013 Kupował ktoś z was jaja na igrit.pl ? Korzystaliście z tego portalu ? Cytuje jedno z ogłoszeń tego portalu "Sprzedam około 50 jaj wiejskich dziennie. Cena do uzgodnienia. Przy zakupie większej ilości, możliwy dowóz w okolicy Staszowa (woj. świętokrzyskie). " Hahahahahahahaha nie mogę się powstrzymać hahahahaha Te ilości mnie przerażają, to jest portal dla grubych ryb hahahahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 30 Października 2013 Panowie duże stanęło i tanieje.... ...... oby listopad nie był gorszy jak obecnie... pozdrawiam musze jechać BMW do serwisu na przegląd ..odezwę się wieczorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 30 Października 2013 Panowie duże stanęło ... Przykro mi, że Ci stanęło. Boli ? musze jechać BMW do serwisu ....Jak to mówią: Będziesz Miał Wydatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 30 Października 2013 Panowie duże stanęło i tanieje.... ...... oby listopad nie był gorszy jak obecnie... pozdrawiam musze jechać BMW do serwisu na przegląd ..odezwę się wieczorem To wymień na młodszy model, jak jeździsz starym parchem to i serwis musisz odwiedzać Tak tak, duże stanęło, ale tylko u Ciebie. Zmień branże, bo w tej ciągle marudzisz i coś zawsze Ci nie pasuje. Po co się męczyć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Października 2013 biedrona wymień bm-ke na Panamere , warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 30 Października 2013 Witam!Jak płacą w tym tygodniu na przetwórniach za kg?Jakie przetwórnie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 30 Października 2013 Sprzedam 2 linie do wody, na ściółkę, lub odchów ( około 80m każda ), kompletne, używane, z pastuchem. Mazowieckie info 888-501-500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yayo 0 Napisano 30 Października 2013 Sprzedam 2 linie do wody, na ściółkę, lub odchów ( około 80m każda ), kompletne, używane, z pastuchem. Mazowieckie info 888-501-500Czyżby szwedzka używka miała być wstawiana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 30 Października 2013 biedrona wymień bm-ke na Panamere , warto Drogi kolego ale biedronka jeździ bmw 316i z gazem z 89r, jak by sprzedał to kupił by co najwyżej długopis z nadrukiem panamera hahahahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 30 Października 2013 po tym wielkim dole który jest i długo będzie napewno wymieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 30 Października 2013 Sprzedam 2 linie do wody, na ściółkę, lub odchów ( około 80m każda ), kompletne, używane, z pastuchem. Mazowieckie info 888-501-500Czyżby szwedzka używka miała być wstawiana? Szczerze mówiąc nie pamiętam nazwy, ale coś używanego. Chyba meller, czy jakoś tak, a linie zostały po poprzednim właścicielu. Ceny bez zmian. 1A poszło dzisiaj za 27gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 30 Października 2013 jednak cyna atrakcyjna skoro kupujemy nowe kurniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach