biedronka 0 Napisano 7 Listopada 2013 czy ktoś pytał o mnie na forum...... stęsknieni za mną.. s-0,14m-0,21l-0,24towar na dziś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Listopada 2013 ceny na ten tydzień XL - 38grL - 26grM - 23grS - 19 gr1 kg - 3,6 / 3,8zł pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 7 Listopada 2013 Witam czyli u Was bez zmian jak i umnie M 0.22 a L 0.25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 7 Listopada 2013 Witam czyli u Was bez zmian jak i umnie M 0.22 a L 0.25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 7 Listopada 2013 DELITATNY ROZSTRZAŁ CENOWY: BIEDRONKA L-24 B&M L-25 JAJCZAREK L-26 YOYO L-27/28 CENY Z OSTATNICH CZTERECH DNI I KOMU TU WIEŻYĆ CHYBA JAJCZARKOWI BO PO TYLE SAM KUPUJE. B&M PRZY TROCHE WIEKSZEJ ILOSCI OK.POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 7 Listopada 2013 ZAPOMNIAŁEM DODAĆ ŻE WPISAWANIE FAŁSZYWYCH CEN NA FORUM NIE ZMIENI CEN NA RYNKU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 7 Listopada 2013 SPRZEDAM "L" - 0,25gr. netto , ,,XL" 0,30gr. netto POZDRAWIAM!ZAINTERESOWANI NA PRIV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 7 Listopada 2013 Jajczarku jak piszesz o s jako 2b to się mogę zgodzić bo tak wołają ale kupuje trochę niżej ... jeżeli chodzi o małe to tak jak napisałem 0,14...itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemik22 0 Napisano 7 Listopada 2013 Wsparcia Kredyty Pożyczki Lokaty Sprawdź sam , bez wychodzenia z domu ! http://kliknij.ebrokerpartner.pl/ http://kliknij.ebrokerpartner.pl/ Wejdź na stronę i zobacz wyselekcjonowaną ofertę banków ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 7 Listopada 2013 Mamy sporo małego jajka i jajo 45-50 gr. nie poszło niżej jak 0.17 gr.Tak więc ceny biedronki dla mnie są mocno przesadzone ! Poza tym inne sorty jak u kolegi yoyo czyli ok.1A-0.26-0.28 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Listopada 2013 Ciężkie czasy nastały dla hodowców, oj ciężkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Listopada 2013 Tak jak wcześniej pisałem, zapowiada się nie zły długi dołek, kolejne odchowy są do nieodrobienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 7 Listopada 2013 Jajczarku skąd tyle pesymizmu ? Czyżby magazyn się przyblokował ? Ale zgodze się z tym że na dziś średnio ok.2gr do jaja się dokłada(mając młode i starsze stado) Jeśli Twoje proroctwo się sprawdzi to niestety będzie fatalnie.... Słyszy się jednak że są fermy które nadal zwiększają produkcje... Tego to już nie ogarniam,cuda jakieś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 7 Listopada 2013 Witam juz kiedys powiedzialem ze kazdy tu pisze ze na 50 procent leci i tak zle jest a teraz szlyszy sie o poterznym wstawieniu u potentatow branzy dziwny jest ten swiat L 0,25 caly sklad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 7 Listopada 2013 0,40 i 0,50 gr. za jajo zrobiło swoje.... teraz mamy efekty na kolejne 3 lata... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Listopada 2013 A kurat magazyn mam prościutki...- wszyszystko się sprzeda, kwestia ceny Ps.Biedronko, ile miałaś tego bumu, opanuj się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Listopada 2013 40gr za L przy dzisiejszych kosztach byłoby akurat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 7 Listopada 2013 To ze jajko bylo drogie przez chwile to wyczyn zmiany klatek teraz bedzie juz tylko na po graniczu kosztow produkcji raz troszke wiecej a i nizej tez przyladuje bo klatki puste a szkoda zeby staly wnioski i tylko wnioski moga chodowca pomoc bo innaczej czarno ktos padnie a juz pomalu wiadomo kto bedzie liderem upadku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 8 Listopada 2013 Sprzedam 2 linie do wody, na ściółkę, lub odchów ( około 80m każda ), kompletne, używane, z pastuchem. Mazowieckie info 888-501-500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frirendż 0 Napisano 8 Listopada 2013 To ze jajko bylo drogie przez chwile to wyczyn zmiany klatek teraz bedzie juz tylko na po graniczu kosztow produkcji raz troszke wiecej a i nizej tez przyladuje bo klatki puste a szkoda zeby staly wnioski i tylko wnioski moga chodowca pomoc bo innaczej czarno ktos padnie a juz pomalu wiadomo kto bedzie liderem upadku Czy masz na myśli kogoś z pierwszej trójki największych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 8 Listopada 2013 Kol.forum to nie miejsce na nazwiska czas sam zweryfikuje kto i kiedy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frirendż 0 Napisano 8 Listopada 2013 Kol.forum to nie miejsce na nazwiska czas sam zweryfikuje kto i kiedyMasz rację, nie chodziło mi o nazwiska... Najlepiej żeby nikt nie upadł bo to i tak niczego nie zmieni. W Niemczech, Holandii jaj w bród a ceny hurt podobne do naszychS-4-4,3 eurocentyM-4,8-5,2 eurocentyL- 5,7-6,2 eurocentyPrzetwórstwo - 0,89 - 0,92 / kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drobiarz11 0 Napisano 8 Listopada 2013 sprzedam sortownice MOBA 88, 4500 jaj/h (możliwość przebudowy do 7000 jaj/h) w bardzo dobrym stanie, dodatkowo sprzedam zbiór jaj firmy capway długość około 20 mb obsługiwał mi 4 rzędy klatek, zbiór jaj jest kompletny łącznie z systemem podnoszenia i opuszczania capway'a. tel 606 126 726 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exportimport 0 Napisano 9 Listopada 2013 proste do policzenia ile wychodzi koszt jajkaprzy cenie za pasze 1000 zł kura zje 10dkg na dzien wiec juz wiemy za ile kura zjada pasze za 10 gr na dzien dochodzi woda prąd i pracownicy czyli około 4 gr do jajka wiec jesli jajko kosztuje 20 gr to juz nie są straty a jak ktos pazerny chce 40 gr za jajko to chce spłacic kredyt w miesiąc.Cena jajka koszt 14-15 gr przy produkcji 50.tys kurgrosz dodany do odchowu 18 tyg je a nic nie daje wiec około 1gr max 2 gr to odchów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 9 Listopada 2013 exportimport weź idź do lekarza , może nie jest jeszcze za późno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach