Jajczarek 0 Napisano 10 Listopada 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 10 Listopada 2013 Ale bedzie jazda po swietach raczej przywóz nie jazda każdy będzie wiózł obyś oDebra1ł na marginesie cena jaja L- na poziomie hurtu 0,33 jak pisałem prawie dwa lata temu była by oki, ale wtedy pro..... mnie linczowali pisali że cena ta poniżej kosztów teraz macie lepiej to forum nie zmieni cen , ale nasze pójście na wybory może coś zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Listopada 2013 za jajem Przypomne ci to w styczniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Listopada 2013 za jajem Jak ty pisales , to bedzie rok producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Listopada 2013 Przypomne ci to w styczniu Nie musisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 10 Listopada 2013 humor na dobranoc bzyka jasio babcie i wchodzi ojciec do pokoju pytając , co ty robisz? jasio na to , ty bzykasz moją matkę , a ja twojej nie mogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Listopada 2013 Naprawdę śmieszne ... - w którym miejscu się mam śmiać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 10 Listopada 2013 to zależy od humoru i ile się wypali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Listopada 2013 Jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 10 Listopada 2013 Ale bedzie jazda po swietach raczej przywóz nie jazda każdy będzie wiózł obyś oDebra1ł na marginesie cena jaja L- na poziomie hurtu 0,33 jak pisałem prawie dwa lata temu była by oki, ale wtedy pro..... mnie linczowali pisali że cena ta poniżej kosztów teraz macie lepiej I dzisiaj też tak powiem. Cena 0.33 byłaby ok, gdyby była taka przez cały czas. Przy obecnych cenach paszy naprawdę nie można by narzekać. Ale że cena jest teraz do dup.y, to krótkotrwały wzrost ceny nawet do poziomu 40 groszy nie wystarczy, żeby w ciągu pół roku pokryć nasze straty. Jeśli nie rozumiesz tego biznesu, to lepiej się nie odzywaj. Już Ci to kiedyś mówiłem, że czytając Twoje posty mam wrażenie, że piszesz je chyba tylko po to, żeby się dowartościować. Nie rób tego. To ci nie wychodzi. Zamiast pokazać, jaki jesteś mądry, ośmieszasz się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Listopada 2013 jeden handlarz napisał: Sprzedaje jaja L-ka po 0,36 gr Zakup wynosi L-ka 0,26 gr (hodowca dowozi mi na miejsce) Pracownik i paliwo 0,01 gr (dowóz na sklep) Mój zysk to 0,09 gr ze sztuki Moje zadanie to wyciągnięcie telefonu ,zamówienie towaru , no i zaniżanie ceny na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 11 Listopada 2013 czy ktoś chce te strusie jaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Listopada 2013 Na Wielkanoc wezmę ze czy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 11 Listopada 2013 a gęsie masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Listopada 2013 czy ktoś chce te strusie jaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Listopada 2013 czy ktoś chce te strusie jaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exportimport 0 Napisano 11 Listopada 2013 Niech sobie kupi 50 tys kur 18 tygodniowych ferme klatki pasze wytlaczanki roboty nie bede mu zalowal ciekawe ile mu zaplaca za jajo i co bedzie z nim po 80 tygodniach NIE MUSZE ISC DO LEKARZA w marcu rusza moja ferma 260 tys szt a dla zainteresowanych najwiekszy producent w Polsce zwieksza z 5,5 mln dziennie do 9 mln na dzien do lipca chce byc najwiekszym w europie .Jemu sie opłaca zwiekszanie mi tez a kto płacze niech płacze a ja bede liczył zysk .ale wszytko za gotówke kupuje a nie jak padalce na tym forum kredyty i dofinansowania.to po (słowo zostało usunięte)a jezdzicie BMW jak macie non stop straty wytnijcie stada na salmonelle Panstwo wam zwóci szkody i idzcie pracowac do marketu za 1000 zł miesiecznie przeciez lepiej miec 1000 zł niz dokładać do interesu.Co ja wiem to wy dokładacie do jajka od 14 lat bo tyle jestem w brazy.uratował was styczen 2012 to po co wydaliscie kase . CENA JAJ W DÓŁ CENA KURY TAKZE W DÓŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Listopada 2013 Kup sobie łopatę bo głową raczej nie zarobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 11 Listopada 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 11 Listopada 2013 Niech sobie kupi 50 tys kur 18 tygodniowych ferme klatki pasze wytlaczanki roboty nie bede mu zalowal ciekawe ile mu zaplaca za jajo i co bedzie z nim po 80 tygodniach NIE MUSZE ISC DO LEKARZA w marcu rusza moja ferma 260 tys szt a dla zainteresowanych najwiekszy producent w Polsce zwieksza z 5,5 mln dziennie do 9 mln na dzien do lipca chce byc najwiekszym w europie .Jemu sie opłaca zwiekszanie mi tez a kto płacze niech płacze a ja bede liczył zysk .ale wszytko za gotówke kupuje a nie jak padalce na tym forum kredyty i dofinansowania.to po (słowo zostało usunięte) jezdzicie BMW jak macie non stop straty wytnijcie stada na salmonelle Panstwo wam zwóci szkody i idzcie pracowac do marketu za 1000 zł miesiecznie przeciez lepiej miec 1000 zł niz dokładać do interesu.Co ja wiem to wy dokładacie do jajka od 14 lat bo tyle jestem w brazy.uratował was styczen 2012 to po co wydaliscie kase . CENA JAJ W DÓŁ CENA KURY TAKZE W DÓŁŁoł ! Koleś, ale pojechałeś. Takich głupot, to już dawno nigdzie nie czytałem. Czy Ty się oby na pewno dobrze czujesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proton 0 Napisano 11 Listopada 2013 ijuh67y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 11 Listopada 2013 następny jakiś mądry cudak się zarejestrował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Listopada 2013 Export na dobrej imprezie byłeś wczoraj że się nie pozbierałeś do dziś PS. Ruszasz z fermą a nie wiesz ile je kura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 11 Listopada 2013 Exportimp.. nie musi wiedzieć nic ludzi będzie miał cały sztab od tego... i menagera za 20 tysi na miesiąc...(może podkupi go od pana W.) i po roku zamiast 260 tys. będzie 500 tys. ! My ćmoki nie odzywajmy się bo koleś ma rację ps. a ja jutro chustka na głowe i kolejny pracownik do zwolnienia....Zycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 12 Listopada 2013 Witam,jakie ceny na ten tydzień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach