Jajcarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 bez jaj o jajach trzeba spierdzielac z apasu zapasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 No jak ..... jakie ceny mamy jaj?- na fermach znam, chodzi mi o sklepy cukiernie hurtownie. Przeciez sam wszystko rozwozisz to o co pytasz Ciebie o zdanie nie pytam, wiec pamiętaj raz na zawsze ...... nie musisz mi odpowiadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 18 Listopada 2013 każdy wie że aby wejść trzeba zrobić promocje nawet po 0,25 każdy też wie że wejść nie jest tak łatwo dać taniej o dwa czy trzy grosze. wtedy korzyści czerpie cukiernik bo zbija cyne u stałego o cztery grosze i znów wywóz za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 Nawet jajcarek mi nie podskoczy, jak mu plunę prosto w oczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Listopada 2013 jajcarek czego gno#u chcesz ? handluj sobie i schodz z tego starego syfu z magazynu !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 Dla jajcarka klatkę zrobię, niech tam cicho siedzi sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 18 Listopada 2013 NIE CZUJE ŻE RYMUJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 18 Listopada 2013 chodzi o eliminacje z cukierni i sklepów Zapomniales dodac dopiero poniedzialek a juz dzwonia za jajem i cena do gory Klamstwo ma krótkie nogi Wiec tak jak pisalem cena dno (bez reki na pulsie) jeszcze 4,5 miesiecy ,,, no a potem. Potem bedzie cenka oj bedzie tydzień przed wielkanocą bedzie L-ka po 0.30 gr w supermarkecie a druga za grosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 Doświadczenia mam nie mało, z nauk tatki coś zostało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 18 Listopada 2013 Doświadczenia mam nie mało, z nauk tatki coś zostało I TAK TRZYMAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 NIE CZUJE ŻE RYMUJE Dla mych wiernych zaś w nagrodę, weekend zrobię aż po środę.Przez dwa dni zaś niech harują, aż się sami wymordują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 Doświadczenia mam nie mało, z nauk tatki coś zostało I TAK TRZYMAJ Po Stalinie po Hitlerze też się doświadczenie zbierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 jajcarek czego gno#u chcesz ? handluj sobie i schodz z tego starego syfu z magazynu !!! Juz ci pisalem, czytaj ze zrozumieniem ,od ciebie nie chce nic.Ale chyba mam prawo jak kazdy uzykownik tego forum , podkreslic ze od kilku miesiecy piszesz bzdury, no chyba ze jaja brak a cena co tydzien grosz do gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 No jak ..... jakie ceny mamy jaj?- na fermach znam, chodzi mi o sklepy cukiernie hurtownie. Przeciez sam wszystko rozwozisz to o co pytasz Ciebie o zdanie nie pytam, wiec pamiętaj raz na zawsze ...... nie musisz mi odpowiadać Ale ja ci nie odpowiadam pajacyku czytaj ze zrozumieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 18 Listopada 2013 NIE CZUJE ŻE RYMUJE Dla mych wiernych zaś w nagrodę, weekend zrobię aż po środę.Przez dwa dni zaś niech harują, aż się sami wymordują POETA CO TU DUŻO GADAĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Listopada 2013 jajcarek wywalaj zbuki z magazynu bo zostaniesz na Wielkanoc z nimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 jajcarek wywalaj zbuki z magazynu bo zostaniesz na Wielkanoc z nimi Wywale ja na twoje punkty czas zwiekszyc liczbe klientow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 18 Listopada 2013 KOL.JAJCAREK. KOLEGA JAJCZAREK PODAJE W MIARE REALNE CENY,CHYBA ŻE HANDLUJESZ DUŻYMI ILOŚCIAMI,TO CENA DO NEGOCJACJI Z TWOIM DOSTAWCĄ(PRODUCENTEM) JAK MA ZA DUŻO. GORZEJ Z INNYM KOLESZKĄ CHYBA WIADOMO O KOGO (BUSY I TAK DALEJ ,OD PONIEDZIAŁKU CENA DO GÓRY) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Listopada 2013 Tragarze do roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 Tragarze do roboty Co cie tak zabolalo rolniczku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Listopada 2013 świeżak do jajcarka pocukrować ci ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 świeżak do jajcarka pocukrować ci .........Ty wyluzuj , az tak cie to boli ze zabiore ci twoje punkty , sam tak staraszysz od 6 miesiecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 Dobra daruje sobie bo jescze beda mial kolesia na sumieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Listopada 2013 jajcarek najbardziej mnie boli że sprzedajesz stare jaja ze zwrotów i jeszcze chcesz faszerować moich klientów dobranoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 Przesiez nie ma starych jaj bo wszedzie pustki na magazynach i znowu klamiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach