Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 Hej panowie komu kasy dziś brakuje... - nie ma sprawy dodrukuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 Ja mam talent do rządzenia, ma ktoś coś do powiedzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 jajcarek najbardziej mnie boli że sprzedajesz stare jaja ze zwrotów i jeszcze chcesz faszerować moich klientów dobranoc . - wiesz nasz wodzu w czym przyczyna ?- z głupim lepiej nie zaczynać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Listopada 2013 Xl - 34L - 24M- 22S - 17 Ps.Widzę ze mnie nikt nie słucha, czy publika jakaś głucha ?dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 19 Listopada 2013 świeżak do jajcarka pocukrować ci ......... SŁODZIĆ TO TY LUBISZ JA NIKOMU NIE CUKRUJE, NIE MUSZE PRZECIEŻ TO TYLKO FORUM JA TU,TY GDZIEŚ TAM,I TAKIE PRZEKOMARZANIE SIĘ, JEDEN Z DRUGIM HM...ALE PRZYNAJMNIEJ JEST O CZYM POPISAC,NIKONIECZNIE O CENACH, I SIĘ TROCHE POŚMIAĆ WIECZOREM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 19 Listopada 2013 Tragarze do roboty kogo miałeś na myśli swoich pracowników.o tej godzinie do roboty ich gnasz.serca nie masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 19 Listopada 2013 słuchaj cenka może nie mam takich obrotów i zysków jak ty.ale wiesz co mam spokojną głowe.już tu jeden mądry napisał co robi handlarz,wyciąga telefon zamawia i tak dalej..........niech każdemu się jak najlepiej kreci tak wam życze na początek dnia.a co tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 19 Listopada 2013 Witam jak ceny na sklepy cukiernie hurtownie ? Cukiernie: M, L (w zależności, co mi zbywa)- 0,29-0,32L pakowana na sklepy - 0,40 / 0,42 (duże ilości)M pakowana na sklepy - 0,35/ 0,36 (duże ilości)L luz na sklepy - 0.38 / 0.40 (mało tego schodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arck 0 Napisano 19 Listopada 2013 kupie 6-10 palet IIA, IB 2-4 palety. GotówkaIntersują również jasne jaja od messy.510 89 8979. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 19 Listopada 2013 http://www.farmer.pl/prawo/przepisy-i-regulacje/komu-szkodza-maczki,47687.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 19 Listopada 2013 sprzedam 1b messa 886912614 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 19 Listopada 2013 Świeże jaja ściółkowe 02 PL od Messy 1A - 33 gr 1B - 27 gr 2A - 24 g Możliwy transport do 200 km Tel: 602 216 812 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 19 Listopada 2013 Świeże jaja ściółkowe 02 PL od Messy 1A - 33 gr 1B - 27 gr 2A - 24 g Możliwy transport do 200 km Tel: 602 216 812 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANEX 0 Napisano 20 Listopada 2013 Kupię jajko klasy S 666056318 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Listopada 2013 Świeże jaja 3 PL sprzedam !!!!!!!!! XL - 45 grL - 35 gr M - 30 gr S - 25 gr Ps.Bo gdy się jajo w tej cenie sprzeda to zapomnę co to bieda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 20 Listopada 2013 Miesiąc do Świąt a ceny w dalszym ciągu na granicy opłacalności. Cały rok dokładki i nawet przed Świętami nędza Ciekawe, jak długo jeszcze potrwa taki dołek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Listopada 2013 Tak już ma zostać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 20 Listopada 2013 Witam juz pisalem ta branza zostala zapchana na maksa w calej europie a jeszcze jak sie porozmawia i nie jedna ferma na 200 tys. sie buduje to jak bedzie dobrzeDzis L 0.24 to na tiry mozna nakupic do bolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 20 Listopada 2013 A kol. Biedronka nie pisze o cenach bo juz niechce pewnie nikogo denerwowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Listopada 2013 Tak już ma zostać Według mnie ta sytuacja potrwa do lipca przyszłego roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Listopada 2013 Nie jest żle , trzeba dostawić nowy kurnik bo tylko na ilości się zarobi większość tak myśli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 20 Listopada 2013 Tak już ma zostać Według mnie ta sytuacja potrwa do lipca przyszłego roku A ja mysle ze wszesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Listopada 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 21 Listopada 2013 każdy chce kupić jajo małe S tylko za jakie pieniądze ???? najlepiej pewnie za 10-12gr ?!?!?!?!!?przy ogłoszeniach piszcze ceny a nie się chowacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Listopada 2013 Sprzedam małą "S" 30 palet (9000 szt)- cena?, przeczytaj niżej napisany mój post ... - masz inne propozyje..... pisz na forum, żadnych emai nie czytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach