Jajczarek 0 Napisano 21 Listopada 2013 Taka żałość mnie przenika - wolę SZCZURKA "męczennika" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 21 Listopada 2013 sprzedam 1b messa 886912614 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 21 Listopada 2013 Wywalac zapasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 21 Listopada 2013 ktoś o mnie pytał....skoro chcecie to podam ceny handlowe zakupus-0,14-0,17m-0,20-0,22L-0,22-0,23xl-0,26o-0,31-0,32duże jajo nie sprzedaje się prawie w cale s i m idzie ale w niskich cenach towaru jest tylko odbiorcy nie chcą płacić więcej...... do świąt miesiąc a tu jak nigdy spadki i bardzo umiarkowany ruch..... co będzie dalej nie wie nikt to jak wróżenie z fusów ..jedno jest pewne kasy coraz więcej u odbiorców dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 21 Listopada 2013 Witam kol. Biedronka wiem slyszalem o takich cenach ale malo ferm w polsce sprzeda 30 palet S lub M teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 22 Listopada 2013 Świeże jaja ściółkowe 02 PL od Messy 1A - 33 gr 1B - 27 gr 2A - 24 g Możliwy transport do 200 km Tel: 602 216 812 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Listopada 2013 ale cisza... niestety panowie prawda jest brutalna .......jeżeli w marketach będzie promocja L po 0,25 gr. to detal w cale jaja nie odbierze i na magazynach jaj zostanie na styczeń czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 22 Listopada 2013 ...szczureeek nas uratuje!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 22 Listopada 2013 Coś czuję, że cena pójdzie do góry ale po Świętach. Taki paradoks. Dużo ferm trzyma stare stada do Świąt, a po Świętach przepierzenia i, co niektórzy, likwidacja stad. A na Nowy Rok nikt nie wchodzi z małym jajkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Listopada 2013 Od początku grudnia dużo wycieć bo jajo się już leje co niektórym ze słabości , no i przepirzenia ale co będzie ....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANEX 0 Napisano 22 Listopada 2013 Kupię jajko klasy s zapłacę po 0,17 666 056 318 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemik22 0 Napisano 22 Listopada 2013 http://kliknij.ebrokerpartner.pl/ UBEZPIECZENIA KREDYTY DLA FIRM POŻYCZKI INWESTYCJE WEJDZ SPRAWDŹ http://kliknij.ebrokerpartner.pl/ KLIKNIJ ZAMÓW WYPEŁNIJ FORMULARZ POCZEKAJ NA POŁĄCZENIE OD KONSULTANTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 22 Listopada 2013 Przed świętami nie ma możliwości wycięcia kury bo terminy na większych ubojniach pozajmowanie. Znam takich co sprzedadzą kurę i zaraz wszystko oddadzą do mieszalni i innym, a im nic nie zostanie. Przyszedł czas żeby nioskarze poczuli to co mieli specjaliści od brojlerów x lat wstecz. Jajka jest dużo i do świąt cena może niestety jeszcze spaść. EKsport też ledwo przędzie także będą ciekawe święta . Ceny różne, w zależności od tego kto ma jaki magazyn i jak pojemny. Pusty magazyn = cena w miarę wysoka i towar świeży. Pełny magazyn = cena b atrakcyjna i jajka niespodzianki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 22 Listopada 2013 Cen nie podaję bo każdy może się zorientować na fermach i nie tylko. A forum zostawiam dla bajkopisarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Listopada 2013 Nikt się nie spieszy ze wstawianiem młodych kurek , bo i za co ....Ps . mam troche S -ki ale gonie ją nawet po 0,19 gr ....(ilości paletowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Listopada 2013 Panowie a jak płacą na ubojniach , słysze ze do 20 grudnia pozajmowane terminy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 22 Listopada 2013 Piszecie ze malo wstawien ,a ja na to ze wlasnie jest odwrotnie i dlatego jajo na swieta nie poszlo do gory a nawet mozna kupic taniej niz 2 tygodnie temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 22 Listopada 2013 Piszecie ze malo wstawien ,a ja na to ze wlasnie jest odwrotnie i dlatego jajo na swieta nie poszlo do gory a nawet mozna kupic taniej niz 2 tygodnie temu Hello ! To znów ja po długiej przerwie Wstawień dużo to już było. Przypomnijcie sobie moje hasło (Jajaczarek na pewno pamięta): więcej kurników, więcej klatek, więcej kur w klatkach. Jak jajo kosztowalo 50gr. co niektórym hodowcom palma odbiła (nie tylko w Polsce) i nastawiali nowych obiektów (przypomnijcie sobie mój spór z Jajczarkiem sprzed 1/1,5 roku). Przybyło kurników, które zostały obsadzone. Wtedy jeszcze stać było hodowców na nowe stada.A dzisiaj ? Znam takich, którzy będą drugi raz stado przepierzali. A podobno przepierzanie jest nielegalne. Tak słyszałem. To tak na marginesie. P.S.Sporo ferm w Ciechanowskim sie z jajem gotuje. Można tanio wyrwać. Ale czy warto ... ? Wygląda na to, że Złota Kurka nie radzi sobie już tak dobrze jak dawniej. P.S. IIDo Jajczarka: A jak tam Twoje inwestycje ? Nowe kurniki rosną ? PozdrawiamOby do Świąt !Bix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Listopada 2013 Oby nie było więcej durni takich jak ty Ps.nie potrzebnie zadreczasz się cudzymi sprawami Ps II- następne są w planie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 23 Listopada 2013 Budujcie, budujcie Więcej kurników = tańsze jajko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 23 Listopada 2013 Coś czuję, że cena pójdzie do góry ale po Świętach. Taki paradoks. Dużo ferm trzyma stare stada do Świąt, a po Świętach przepierzenia i, co niektórzy, likwidacja stad. A na Nowy Rok nikt nie wchodzi z małym jajkiem. po świętach to ci pójdzie , ale ciśnienie do góry , a czuć to będziesz smród na magazynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Listopada 2013 po świętach to ci pójdzie , ale ciśnienie do góry , a czuć to będziesz smród na magazynie Nie będzie tak źle, do kwietnia mogą stać, nic nim nie będzie, najwyżej na wartości im przybędzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 23 Listopada 2013 Coś czuję, że cena pójdzie do góry ale po Świętach. Taki paradoks. Dużo ferm trzyma stare stada do Świąt, a po Świętach przepierzenia i, co niektórzy, likwidacja stad. A na Nowy Rok nikt nie wchodzi z małym jajkiem. po świętach to ci pójdzie , ale ciśnienie do góry , a czuć to będziesz smród na magazynie Obserwatorwłasnychjaj, nie bądź taki hop do przodu, bo jak zwykle nie bardzo Ci to wychodzi. I nie martw się o stan mojego magazynu. Od połowy grudnia znów zaczynam jechać niespełna połową produkcji. Nie ma więc obawy, że jajko będzie stało na magazynie. Co najwyżej może mi go zabraknąć bo punktów mam naprawdę sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 23 Listopada 2013 potentat w branży wali kolejne dwie hale i na tym nie chce zakończyć........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Listopada 2013 potentat w branży już jest winien ponad 100 MILIONÓW za pasze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach