jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Listopada 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TADEK55 0 Napisano 26 Listopada 2013 Poszukuję świeżych jaj kremowych. Polska południowa i południowo- zachodnia. Płacę zawsze gotówką tel.grzecznościowy 663880777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TADEK55 0 Napisano 26 Listopada 2013 Ferma 1-PL z pakownią , również mnie interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 26 Listopada 2013 przepłacasz ja kupuje 0,25 i też przepłacam, ale z drugiej strony 0,01gr na jaju to jest 90 zł razy ilość palet to prosty rachunek ameryki nie odkryłem cyna stabilna i nie zanosi się inaczej. są zapytania z rumunni , ale to chyba tylko zapytania Obserwatorjaj znowu "błysnął" intelektem. Ciekawe, czy on się czasami zastanawia nad tym, co pisze ?Ostrożnie Panie Bix. Nie komentuj wpisów Tego Pana, bo ten Pan "nie ręczy za siebie" ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 26 Listopada 2013 Witam jak ceny u Panstwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarz00000 0 Napisano 26 Listopada 2013 buch buch buch ale beznadziejny ruch może jak spadnie biały puch to jaja pójdą w ruch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Listopada 2013 Zobaczycie jaka będzie jazda jak obserwator wróci z rynku i zaobserwuje te teksty na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 26 Listopada 2013 targ był długi i beznadziejny , jak i cyna cyna spada L 0, 24 dzisiejsza dostawa troche wieje na straganie ogólnie lipa. Panowie chciałbym płacić 0.33 za L jak kiedyś pisałem bo wtedy towar schodził , ale to nie odnas zależy, a napewno nie od naszych wpisów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa 0 Napisano 26 Listopada 2013 Witam jakie ceny na ten tydzień.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer1966 0 Napisano 26 Listopada 2013 Witam,Jako że ja tutaj nowy więc na początek Wszystkich serdecznie witam Ceny na dziś na fermie: XL - 0,35-0,36L - 0,26-0,27M - 0,22-0,23S - 0,18-0,19 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Listopada 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Listopada 2013 Co u niektórych to L-ka na koniec tygodnia to po 0,20gr będzie i tak będzie twierdził że przepłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 26 Listopada 2013 czy Ktoś szuka zaczepki ? każdy podaje swoje cyny , a one mogą się mijać wzalażności od ilości ,a punkt stwierdzenia zależy od ilości palenia i od towaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 26 Listopada 2013 Witam,Jako że ja tutaj nowy więc na początek Wszystkich serdecznie witam Ceny na dziś na fermie: XL - 0,35-0,36L - 0,26-0,27M - 0,22-0,23S - 0,18-0,19 Pozdrawiam ja ciebie też witam chlebem i jajkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 26 Listopada 2013 Co u niektórych to L-ka na koniec tygodnia to po 0,20gr będzie i tak będzie twierdził że przepłaca Na koniec tygodnia nie ale za 4 tygodnie pewnie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Listopada 2013 Od poniedziałku cena do góry , magazyny na fermach na bieżąco a u handlarzy pusto na magazynach, a będą musieli się załadować Ps. u tych handlarzy co mają magazyny , a jest ich niewielu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Listopada 2013 Za 4 tygodnie możesz się zdziwić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Listopada 2013 powiem tak i to pewnie spodoba się Jajczarkowi mojemu kol. a mi to lotto po ile będzie ... jedno co wiem to że do wakacji ceny nie będzie czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 26 Listopada 2013 Za 4 tygodnie możesz się zdziwić Przypomne cie to za 4 tygodnie, a co do pustych magazynow to tak samo jak z drozejacym jajem od 6 miesiecy PS Czy chodz raz sprawdzilo sie to co piszesz, a reka ci nie zdretwiala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 26 Listopada 2013 Od poniedziałku cena do góry , magazyny na fermach na bieżąco a u handlarzy pusto na magazynach, a będą musieli się załadować Ps. u tych handlarzy co mają magazyny , a jest ich niewielu Czlowieku ja mam magazyn zatowarowany juz od 3 tygodni i zeby bylo weselej to dzisiaj kupuje taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 26 Listopada 2013 tera ja nic dodać nic ująć , ale jak będzie pogodnie to za 4 tygodnie każdy ma tam sprzedaż gdzie kura jajo cyna marna i na lepiej nie wskazuje. towar idzie świeży u stałych i nie trzeba już się magazynować znów wypłynie fala starych jaj na święta i odbiorców zyskam nowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Listopada 2013 Za 4 tyg. zaczną się wycieczki starych kur do ubojni... Cena na dziś ; L - 25 / 26 grM - 22 / 23grS - 17 / 18gr Ps.kryzys, jak wcześniej pisałem potrwa do połowy przyszłego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Listopada 2013 A w połowie przyszłego roku co wymiana klatek ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 26 Listopada 2013 Za 4 tyg. zaczną się wycieczki starych kur do ubojni... Cena na dziś ; L - 25 / 26 grM - 22 / 23grS - 17 / 18gr Ps.kryzys, jak wcześniej pisałem potrwa do połowy przyszłego roku. PISALES TEZ ZE 2013 TO BEDZIE ROK PRODUCENTA,TO JAKI BYL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 26 Listopada 2013 nie, brak jaj i cyna wzrośnie zawsze tak było wje.banej polsce. odpadnie co słaby , brak towaru i będzie opłacalność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach