Smakoszjaj 0 Napisano 13 Grudnia 2013 Niestety potwierdzam. Mój dietetyk kazał jeść nie więcej jak 2 na tydzień.Magazyn na zero Yoyo nawiązałam do tej wypowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 14 Grudnia 2013 http://www.google.pl/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=TSXWTrLSB2Mv2M&tbnid=imAsmShmSNXHSM:&ved=0CAgQjRw4EA&url=http%3A%2F%2Fgaleria.glitery.pl%2Fgliter%2C1%2C2441682&ei=VKurUsbJNYrnygOq-4DwBA&psig=AFQjCNGFYSx9A8hP5CiURr3ZWFt9_05YgQ&ust=1387068628927047 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Grudnia 2013 obsrywator zawsze będzie obsrywatorem i tylko patrzy kogo tu o .........Ps . jaja wyprzedane , cena dobra jak się rozwozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Niestety potwierdzam. Mój dietetyk kazał jeść nie więcej jak 2 na tydzień.Magazyn na zero Yoyo nawiązałam do tej wypowiedzi.A co ja mam wspólnego z tą wypowiedzią ? I dlaczego to ja mam zmieniać dietetyka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 14 Grudnia 2013 czemuś biedny? boś głupi czemuś głupi? boś biedny Zgodnie z powyższym powiedzeniem, Obserwatorjaj musi być baaardzo biedny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 14 Grudnia 2013 jajczarek to drobni hodowcy Ciebie nie tyczyło Panie i już koniec? cena dryfuje w ostatnim tygodniu na maksa za L wołają 0,23 , a sprzedają jak chcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 14 Grudnia 2013 ja dziś w promocji L kupiłem.... Jajczarku trzymaj się odrzuć te złe myśli.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 14 Grudnia 2013 biedronka nie podajesz ceny bo się boisz że Cię zlinczują Jajczarek śpisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Ja nikogo się nie boję, choćby Uraina..... to do stoję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Niemcy?..... Ja ich całą zgraję pozabijam i pokraję !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Gdybym ja mógł dojść do władzy to bym ..... ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 14 Grudnia 2013 to bym im bombe w dupe wsadził Jajczarek na prezydenta , a Palikot na premiera Korwin Mikke marszałkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 14 Grudnia 2013 gdyby nas wszystkich do sejmu wybrali , wódka była by tańsza ludzie by klaskali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Tuski, Ziobra, Palikoty, powyrzucalbym po za płoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Zaś Pawlaki i Milery - poprzeganiam do cholery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Masz racje do młodzieży świat należy , stary robi młody leży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Wszystkie pakty, wszystkie Uniee.... - poumieszczam na biegunie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Przychodzi dwóch facetów obok Sejmu i słyszą jak krzyczą wszyscy: Sto Lat! Sto lat!Jeden do drugiego:- Ktoś tam ma chyba urodziny.- Nie. Wiek emerytalny ustalają. spadam bo zaraz mnie zlinczują sfrustrowani co poniektórzy hodowcy pozdrawiam normalnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Wszystkie banki zlikwiduję, bo ja w banku źle się czuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Pozatykam z gazem rury, by nie było w skarbcu dziury, jak pierdniemy wszyscy razem, skończą się kłopoty z gazem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Węgla u nas ci dostatek, zlikwidował bym podatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Sklepy - tylko osiedlowe, bo w tych większych tracę głowę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Samochody tez to czeka, po co trąbią na człowieka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Kiedy całą zgarnę władze, zobaczycie - wszystkich wysadzę !I nikomu nie popuszczę, zamknę zgnoję z dymem puszczę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 O- 22-23gr.S- 17-19 gr. 1A- 14-16 gr. 1B- 12-14gr. 2A- 11gr 2B- 10gr. Ale to już było i nie wróci więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach