Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Na kiboli mogę liczyć, tylko muszę ich przećwiczyć, by na moje zawołanie stali murem przy swym panie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 O- 22-23gr.S- 17-19 gr. 1A- 14-16 gr. 1B- 12-14gr. 2A- 11gr 2B- 10gr. Ale to już było i nie wróci więcej Now mow hop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Jajczarek Ty jak Kononowicz nic nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 [list=]O- 22-23gr.S- 17-19 gr. 1A- 14-16 gr. 1B- 12-14gr. 2A- 11gr 2B- 10gr. Ale to już było i nie wróci więcej Now mow hop Dość wojenek i mącenia, żegnaj "mistrzu" do widzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 Jajczarek Ty jak Kononowicz nic nie bedzie Gdy do dna bagietka dotrzesz, spokorniejesz i odpoczniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 14 Grudnia 2013 [list=]O- 22-23gr.S- 17-19 gr. 1A- 14-16 gr. 1B- 12-14gr. 2A- 11gr 2B- 10gr. Ale to już było i nie wróci więcej Nie mow hop Dość wojenek i mącenia, żegnaj "mistrzu" do widzenia Zobaczymy, czas pokarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 15 Grudnia 2013 jajczarku drogi ... myślę że za pisarza powinieneś pójść twoje rymy na tomik wierszy spisać i opublikować ... kasa sama do kieszeni przyjdzie czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Grudnia 2013 Widzisz, za dużo wczoraj sobie pozwoliłem, takie są skutki picia wódki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Grudnia 2013 jajczarku drogi ... myślę że za pisarza powinieneś pójść twoje rymy na tomik wierszy spisać i opublikować ... kasa sama do kieszeni przyjdzie czesc Jest poezja i jest rap, dwie różnice jeden świat Ps.Będę kochać Cię mój kotku Jeśli wygrasz w Toto-Lotku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Grudnia 2013 Raz się jest na dnie, a raz na szczycie, właśnie takie jest życie Ps.Sprzedaż na bieżąco..- handel bez większych zapasów, także po świętach nie będzie tak źle jak wróżą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
admi 0 Napisano 15 Grudnia 2013 kupie jaja od messy ściółkę 1b -L 690 689 915 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
admi 0 Napisano 15 Grudnia 2013 kupię jaja od messy ściółka 1b 690 689 915 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Kupię jaja klasy L - 0.22+vat płatność gotówką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egg2PL 0 Napisano 16 Grudnia 2013 na magazynie pustki - co kura zniesie już wyjeżdża czyli zapasów zeroa po świętach zapasik bezpieczny ale nie zaapasss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Kupię jaja klasy L - 0.22+vat płatność gotówką Chociaż jeden podał przy ofercie kupna cenę, którą chciałby zapłacić za jajko. To powinien być niepisany zwyczaj. Brawo Omlecik Ale, tak na marginesie, podana cena coś bardzo niziutka. No ale próbuj, może ktoś się skusi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frirendż 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Raz się jest na dnie, a raz na szczycie, właśnie takie jest życie :lol: Ps.Sprzedaż na bieżąco..- handel bez większych zapasów, także po świętach nie będzie tak źle jak wróżą :wink: Zgadza się, że nie będzie tak źle jak Lka po 22 grosze to magazyny będą po Świętach puste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Grudnia 2013 omleciku za 0,23 gr. to mogę ze dwa auta pogonić ...... podaj namiary to się dogadamyczescruch w jaju umiarkowany zapasów niewiele m w cenie L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 16 Grudnia 2013 OMLECIK PostWysłany: Pon Gru 16 2:01 GMT 2013 Temat postu:Kupię jaja klasy L - 0.22+vat płatność gotówką Cool Jeśli Vatu dasz 23% to mogę odsprzedać Ci 2 x 28 palet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 16 Grudnia 2013 omleciku za 0,23 gr. to mogę ze dwa auta pogonić ...... podaj namiary to się dogadamyczescruch w jaju umiarkowany zapasów niewiele m w cenie L Biedronko kontakt napisałem ci na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Grudnia 2013 ale ściema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Grudnia 2013 no i 18 palet L w nocy pójdzie gdzie panowie na sylwestra się bawicie ... bo ja mam dylemat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Zakopane będzie się .............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Val di Fassa będzie się ............... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Grudnia 2013 omleciku za 0,23 gr. to mogę ze dwa auta pogonić ...... podaj namiary to się dogadamyczescruch w jaju umiarkowany zapasów niewiele m w cenie L Dwie Nyski (50sk) hiiiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach