Jajczarek 0 Napisano 16 Grudnia 2013 gdzie panowie na sylwestra się bawicie ... bo ja mam dylemat Proponowałbym ci sylwestra w górach u Józia Dziubasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Grudnia 2013 XL - 38 / 40gr. L - 25 / 27gr. M - 22 / 23gr. S - 17 / 20gr. Towaru brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Zakopane będzie się .............. Widzę ż handel nie sprzyja w tym roku jeżeli tylko na skromne Zakopane cie stać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Zobaczymy kiedy ty omlet dorobisz się domu w Zakopanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 16 Grudnia 2013 lepiej mały domek na mazurach za swoje , niż gruby naburmuszony , nadęty hodowca w aucie za pare bań za kase z banku i będzie się działo ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Zobaczymy kiedy ty omlet dorobisz się domu w Zakopanym Ja mam dom w zakopanem a gdzie jest zakopany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 16 Grudnia 2013 lepiej mały domek na mazurach za swoje , niż gruby naburmuszony , nadęty hodowca w aucie za pare bań za kase z banku i będzie się działo ....... dokładnie kolego, masz u mnie dobrą flaszeczkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 16 Grudnia 2013 a tu znowu zaczyna się wyliczanie co kto ma i czym jeździ....załóżcie może drugie forum na taki temat ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Grudnia 2013 lepiej mały domek na mazurach za swoje , niż gruby naburmuszony , nadęty hodowca w aucie za pare bań za kase z banku i będzie się działo ....... dokładnie kolego, masz u mnie dobrą flaszeczkę Ale z was kozacy, ho ho ho........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Jajczarek moje wypowiedzi nie dotyczą Twojej Osoby stawiasz okowite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Grudnia 2013 Jajczarek moje wypowiedzi nie dotyczą Twojej Osoby stawiasz okowite w poście nie piję, a postawić mogę - not a problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 17 Grudnia 2013 a ja mam chatę w Chorwacji.......i się nie chwale.czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 17 Grudnia 2013 a ja mam chatę w Chorwacji.......i się nie chwale.czesc To tam wyjedź i zostań.Trochę powagi zagości na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Grudnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Grudnia 2013 O cholera jaki ruch, dawno takie nie było, a i cena o grosik dwa podskoczyła.- po świętach mam zamówień na 70% produkcji Ps.Ponuro na tej stronie, przydałyby się obrazki świąteczne Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 18 Grudnia 2013 To forum to totalne DNO….. trafiło się paru bez mózgów co piszą byle jęzorem pleść. Widać po wypowiedziach i aktywności na forum jakich hodowców i handlarzy mamy w Polsce. Panowie i Panie, weźcie się za robotę a nie pier…… głupoty. Starzy ludzie a tacy durni…… Magazyn 0 Ceny dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 18 Grudnia 2013 To forum to totalne DNO….. trafiło się paru bez mózgów co piszą byle jęzorem pleść. Widać po wypowiedziach i aktywności na forum jakich hodowców i handlarzy mamy w Polsce. Panowie i Panie, weźcie się za robotę a nie pier…… głupoty. Starzy ludzie a tacy durni…… Magazyn 0 Ceny dno zgadzam się, kto normalny w swoim biznesie mówi po ile sprzedał po ile kupi i ile zarabia, hurtownie, weterynarze ubojnie, paszarnie dyskutują tylko o cenach ile kto ma na magazynie jaj czy na hali brojlera dajecie się wszyscy kierować przez innych, i nie mówicie, że zarabiacie bo drobiarstwo w PL się skończyło już dawno. PozdrawiamStachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Grudnia 2013 STACHU zakup 0,22 sprzedaż 0,23 kl. mpozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Cena dziś skoczyła o 2gr . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Co się stało, nagle wszyscy L poszukują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Co się stało, nagle wszyscy L poszukują ... żeby tylko. Braki w każdym sorcie. Cena do du.py. Zamiast o dwa, powinna podskoczyć o 12 gr do góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Poszukują L-ki na markety teraz się gotują , a kto nie dotrzyma umowy to.......Ps. Busy robią dwa kursy dziennie , dużo likwidacji stad , po świętach może być wyżej niż teraz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Poszukują L-ki na markety teraz się gotują , a kto nie dotrzyma umowy to.......Ps. Busy robią dwa kursy dziennie , dużo likwidacji stad , po świętach może być wyżej niż teraz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer1966 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Witam,Faktycznie są teraz oferty na L po 26-27 groszy, a M po 23-24. Cóż z tego skoro do świąt raptem kilka dni, a i kury już umówione w ostatnim tygodniu roku do ubojni. Teraz będę siedział i główkował skąd wziąść na następne wstawienie i jak spłacić dług w mieszalni. Nie tak sobie tą Unię wyobrażałem - banda darmozjadów wymyślająca durne przepisy i później Polscy inspektorzy je wykonujący... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Ale pajac z ciebie jajcarek , bardzo mi to schlebia że na wszystkie posty mi odpisujesz lub próbujesz odpisać ale ci nie wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach