Jajczarek 0 Napisano 16 Grudnia 2013 gdzie panowie na sylwestra się bawicie ... bo ja mam dylemat Proponowałbym ci sylwestra w górach u Józia Dziubasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Grudnia 2013 XL - 38 / 40gr. L - 25 / 27gr. M - 22 / 23gr. S - 17 / 20gr. Towaru brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Zakopane będzie się .............. Widzę ż handel nie sprzyja w tym roku jeżeli tylko na skromne Zakopane cie stać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Zobaczymy kiedy ty omlet dorobisz się domu w Zakopanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 16 Grudnia 2013 lepiej mały domek na mazurach za swoje , niż gruby naburmuszony , nadęty hodowca w aucie za pare bań za kase z banku i będzie się działo ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Zobaczymy kiedy ty omlet dorobisz się domu w Zakopanym Ja mam dom w zakopanem a gdzie jest zakopany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 16 Grudnia 2013 lepiej mały domek na mazurach za swoje , niż gruby naburmuszony , nadęty hodowca w aucie za pare bań za kase z banku i będzie się działo ....... dokładnie kolego, masz u mnie dobrą flaszeczkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 16 Grudnia 2013 a tu znowu zaczyna się wyliczanie co kto ma i czym jeździ....załóżcie może drugie forum na taki temat ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Grudnia 2013 lepiej mały domek na mazurach za swoje , niż gruby naburmuszony , nadęty hodowca w aucie za pare bań za kase z banku i będzie się działo ....... dokładnie kolego, masz u mnie dobrą flaszeczkę Ale z was kozacy, ho ho ho........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 16 Grudnia 2013 Jajczarek moje wypowiedzi nie dotyczą Twojej Osoby stawiasz okowite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Grudnia 2013 Jajczarek moje wypowiedzi nie dotyczą Twojej Osoby stawiasz okowite w poście nie piję, a postawić mogę - not a problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 17 Grudnia 2013 a ja mam chatę w Chorwacji.......i się nie chwale.czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 17 Grudnia 2013 a ja mam chatę w Chorwacji.......i się nie chwale.czesc To tam wyjedź i zostań.Trochę powagi zagości na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Grudnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Grudnia 2013 O cholera jaki ruch, dawno takie nie było, a i cena o grosik dwa podskoczyła.- po świętach mam zamówień na 70% produkcji Ps.Ponuro na tej stronie, przydałyby się obrazki świąteczne Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 18 Grudnia 2013 To forum to totalne DNO….. trafiło się paru bez mózgów co piszą byle jęzorem pleść. Widać po wypowiedziach i aktywności na forum jakich hodowców i handlarzy mamy w Polsce. Panowie i Panie, weźcie się za robotę a nie pier…… głupoty. Starzy ludzie a tacy durni…… Magazyn 0 Ceny dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 18 Grudnia 2013 To forum to totalne DNO….. trafiło się paru bez mózgów co piszą byle jęzorem pleść. Widać po wypowiedziach i aktywności na forum jakich hodowców i handlarzy mamy w Polsce. Panowie i Panie, weźcie się za robotę a nie pier…… głupoty. Starzy ludzie a tacy durni…… Magazyn 0 Ceny dno zgadzam się, kto normalny w swoim biznesie mówi po ile sprzedał po ile kupi i ile zarabia, hurtownie, weterynarze ubojnie, paszarnie dyskutują tylko o cenach ile kto ma na magazynie jaj czy na hali brojlera dajecie się wszyscy kierować przez innych, i nie mówicie, że zarabiacie bo drobiarstwo w PL się skończyło już dawno. PozdrawiamStachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Grudnia 2013 STACHU zakup 0,22 sprzedaż 0,23 kl. mpozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Cena dziś skoczyła o 2gr . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Co się stało, nagle wszyscy L poszukują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Co się stało, nagle wszyscy L poszukują ... żeby tylko. Braki w każdym sorcie. Cena do du.py. Zamiast o dwa, powinna podskoczyć o 12 gr do góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Poszukują L-ki na markety teraz się gotują , a kto nie dotrzyma umowy to.......Ps. Busy robią dwa kursy dziennie , dużo likwidacji stad , po świętach może być wyżej niż teraz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Poszukują L-ki na markety teraz się gotują , a kto nie dotrzyma umowy to.......Ps. Busy robią dwa kursy dziennie , dużo likwidacji stad , po świętach może być wyżej niż teraz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer1966 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Witam,Faktycznie są teraz oferty na L po 26-27 groszy, a M po 23-24. Cóż z tego skoro do świąt raptem kilka dni, a i kury już umówione w ostatnim tygodniu roku do ubojni. Teraz będę siedział i główkował skąd wziąść na następne wstawienie i jak spłacić dług w mieszalni. Nie tak sobie tą Unię wyobrażałem - banda darmozjadów wymyślająca durne przepisy i później Polscy inspektorzy je wykonujący... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Grudnia 2013 Ale pajac z ciebie jajcarek , bardzo mi to schlebia że na wszystkie posty mi odpisujesz lub próbujesz odpisać ale ci nie wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach