Jajcarek 0 Napisano 9 Stycznia 2014 Dopiero sie zacznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 9 Stycznia 2014 Jajcarek oświeć nas ciemnotę . co się zacznie...? Cóż ten Twój wewnętrzny Kaszpirowski nam podpowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 9 Stycznia 2014 magazyny kipią , ale cena bez zmian sztucznie trzymana ciekawe kiedy ta bańka święteczna pier...dolnie po niekąd już pęka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 9 Stycznia 2014 a jeszcze jedno powiem teks producenta : na święta nie podnosiłem cen to i po świętach nie opuszczam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Stycznia 2014 Co niektórym to pęknie ale wątroba , ceny do góry pod koniec stycznia braki grubego sortu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Stycznia 2014 Niech jebniie raz a pożądanie będzie szybciej cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 9 Stycznia 2014 Oj zacznie się zacznie. Tylko nie wiem po co nasz wielki producent wstawił niedawno pisklaki, jak i tak niedługo nie będzie miał za co ich wykarmić. To są te przepowiednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik1963 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Koledzy jaką cena dziś w. Zakupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Oj zacznie się zacznie. Tylko nie wiem po co nasz wielki producent wstawił niedawno pisklaki, jak i tak niedługo nie będzie miał za co ich wykarmić. To są te przepowiednie. Kolego po co wypisujesz takie rzeczy skoro nie wiesz jak to wygląda od środka? Masz dojście do rachunków, papierów księgowych tego producenta? Plotki krążą i będą krążyły. Jedną z nich jest to, że na ubojniach chcą płacić za kurę rosołową 2,50 zł/kg bo nie ma surowca - niedługo będzie droższa od brojlera w zakupie Jajek jest w brud, przetwórnie stoją, wszyscy sprzedają 1/3 tego co zwykle i nic nie zapowiada zmian wkrótce. Kto był mądry ograniczył produkcję i teraz sprzedaje wszystko w miarę normalnych cenach, jeśli nie to oddaje nadwyżki prawie za darmo, a i tak nie ma chętnych.XL - generalnie duże rozchwianie od 0,30 do 0,36 S - 0,28Ia - 0,23-0,24Ib - 0,21IIa - 0,19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patrol 0 Napisano 10 Stycznia 2014 sprzedam 0, 1a, 1b, 2a, 2b i messe. 781193791 konkurencyjne ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Ten "duży" nie zapłaci za wytłaczanki ,zapłate za odchów przeciągnie kolejny rok ,za pasze dojdzie kolejny milion... i da rade .. bo jak on padnie to pociągnie za sobą swoich kooperantów....ps.Jajczarek masz racje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 10 Stycznia 2014 http://www.farmer.pl/agroskop/kontrakty/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Pasza stanieje tym hodowcom którzy sobie kręcą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Koledzy jaką cena dziś w. Zakupie L 24 / 26M 20 / 22 Ps.Koniec tygodnia magazyn prawie pusty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Gdzie płacą za kure 2,50 ? , bo cena spada na 1,80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Oni myślą ze my to wszystko tanio kupujemy a drogo sprzedajemy, Psza kurki średnio płacą 2zł... wielu hodowców zdecydowało się na przepierzenie wiec ubojnie nie maja co za bardzo bić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Jedną z nich jest to, że na ubojniach chcą płacić za kurę rosołową 2,50 zł/kg bo nie ma surowca - niedługo będzie droższa od brojlera w zakupie BZDURA . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 10 Stycznia 2014 BZDURA!!! NA UBOJNIACH RUCH!!! TERMINY NA KONIEC STYCZNIA DOPIERO! TAKI RUCH! A MŁODEJ KURY TYLE O ILE BARDZO MAŁO!!! PRZYJDZIE CZAS NA NAS:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Ubojnie tak dużo biją że cena spada , pytam po raz kolejny gdzie te 2,50 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Co niektórym to pęknie ale wątroba , ceny do góry pod koniec stycznia braki grubego sortu ! Jeszcze chwile i minie Ci rocznica zapowiadania wzrostu cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Do którego mojego ja mówisz ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Do którego mojego ja mówisz ??? Do tego co trzyma reke na pulsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Ja trzymam ręke na pulsie a ty w nocniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Coz moge ci napisac , jetes tyle wart co twój nick PS Twoja wiarygodnosc jest rowna ceny jaja na dzis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Ty jesteś wiarygodny ze swoimi pierdnięciami i zaraz się zacznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach