Jajcarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Ty jesteś wiarygodny ze swoimi pierdnięciami i zaraz się zacznie A nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 10 Stycznia 2014 na dzien dzisiejszy3pl l kupuje po 0,232 pl kupuje srednio po 0,251 pl cena bez zmian0 pl dziennie po 2 telefony ale chcieli by ceny detaliczne( śmiech na sali)przep. bez zmian jak się rozwijać to tak jak co po niektórzy jajczarek dzięki za kopa w wakacje hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 10 Stycznia 2014 sory jajcarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLMS 0 Napisano 10 Stycznia 2014 kupie 2b 4-5 palet - kontakt 730 580 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 sory jajcarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 10 Stycznia 2014 sory jajcarek nie placz jak w wakacje zapomniales juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 10 Stycznia 2014 jak cos to poczytaj posty wakacyjne mędo jedna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 jak cos to poczytaj posty wakacyjne mędo jedna A trochę jaśniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 :lol: Jest i klakier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 jak cos to poczytaj posty wakacyjne mędo jedna A trochę jaśniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Stycznia 2014 jaśniej będzie rano , dobranoc gargamelku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Stycznia 2014 jak cos to poczytaj posty wakacyjne mędo jedna A trochę jaśniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 11 Stycznia 2014 http://www.gospodarz.pl/aktualnosci/zboza/ceny-zboz-w-polsce-na-tle-innych-krajow-ue-23122013-29122013.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubeggs2005 0 Napisano 11 Stycznia 2014 Widzę żę nikt nie podał konkretnych cen obowiązujących w tym tygodniu więc ja to zrobię.75+ chcą 36gr płacone 30gr70-75 cenią 28gr płacone 24gr65-70 wycenione na 24gr zapłacone 21gr60-65 nie brałem ale ok.20gr55-60 zapłacono 19grmniejsze nie wiem ale podobno mała S ok 13grCi co sprzedali w niższych cenach mają w miarę pusto na magazynach a drudzy czekają tylko na co? Chyba na totalną obniżkę cen. Detaliczna na poziomie 50% tego co normalnie powinno się sprzedawać.I tyle w temacie.Miłego weekendu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubeggs2005 0 Napisano 11 Stycznia 2014 ps.: 2a to cena brutto a 1a to netto. Dlatego takie małe różnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 11 Stycznia 2014 Widzę żę nikt nie podał konkretnych cen obowiązujących w tym tygodniu więc ja to zrobię.75+ chcą 36gr płacone 30gr70-75 cenią 28gr płacone 24gr65-70 wycenione na 24gr zapłacone 21gr60-65 nie brałem ale ok.20gr55-60 zapłacono 19grmniejsze nie wiem ale podobno mała S ok 13grCi co sprzedali w niższych cenach mają w miarę pusto na magazynach a drudzy czekają tylko na co? Chyba na totalną obniżkę cen. Detaliczna na poziomie 50% tego co normalnie powinno się sprzedawać.I tyle w temacie.Miłego weekendu.Ceny w hurcie dno totalne. Ale widać, musi jeszcze bardziej spaść, żeby hodowcy zamiast wstawiać, zaczęli likwidować stada. Dobrze, że chociaż detal trochę ratuje. No, chyba, że ktoś ma 500 tys i więcej. Wtedy to mu i żaden detal nie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Stycznia 2014 lubeggs2005 w takich cenach to jaja ze świąt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubeggs2005 0 Napisano 11 Stycznia 2014 lubeggs2005 w takich cenach to jaja ze świąt ? Już tegoroczna produkcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Stycznia 2014 Widzę żę nikt nie podał konkretnych cen obowiązujących w tym tygodniu więc ja to zrobię.75+ chcą 36gr płacone 30gr70-75 cenią 28gr płacone 24gr65-70 wycenione na 24gr zapłacone 21gr60-65 nie brałem ale ok.20gr55-60 zapłacono 19grmniejsze nie wiem ale podobno mała S ok 13gr Za pare dni będzie mróz to cię ochłodzi Ps.Konkret cena;L 24 / 26M 20 / 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 11 Stycznia 2014 1A 0,23 -0,24 1B 0,21 -0,222A 0,20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Stycznia 2014 L-ka 24-26M-ka 20-22Takie ceny w hurcie bez problemu .Ps. Dobrze ze człowiek większość produkcji rozwozi sam 10gr więcej na sztuce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
netka 0 Napisano 11 Stycznia 2014 Szukam dostawców jaj w dobrych cenach. (stała współpraca)Stały odbiór do pawilonu tylko z jajkami mieszczącego się na Bródnie w Warszawie.Ceny proszę przesłać mailem na sklepnetka@wp.pl Interesuje mnie zarówno odbiór osobisty jak i dostawa z Państwa strony Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Stycznia 2014 Szukam odbiorców jaj w dobrych cenach. (stała współpraca).Stałe dostawy do każdego na terenie całej Polski. Zainteresowanych do skladaniania ofert zapraszam na priv ( ilośc ograniczona ) Interesuje mnie zarówno dowóz osobisty jak i odbiór z Państwa strony. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 12 Stycznia 2014 Koledzy bardzo proszę o podanie aktualnych cen pasz . Bo słyszę ,że są duże rozbiezności i nie wiem czy przepłacam ,poza tym myśle, że takimi informacjami dobrze się wymienić od czasu do czasu ! My na dziś dzień płacimy np. dla kury 30 tyg. 1240 zł/tona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach