Jajczarek 0 Napisano 22 Stycznia 2014 Nie bać się, podnoście ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 22 Stycznia 2014 Nie bać się, podnoście ceny Podwyżki zaczynają się zawsze od dużych ferm. Jak tam brakuje towaru, to znaczy, że cena będzie rosla w całym kraju. Niestety Jajczarku, duże fermy mają full obsady i full jajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Stycznia 2014 Nie mogę się zgodzić z tobą kolego, żaden z dużych ani średnich czy małych producentów nie ma pełnej obsady ani ful jaja. Wybijanie zaczynają podnosić cenę - dlaczego?. Odpowiedz jest prosta, zaczyna brakować towaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Stycznia 2014 Średnie ceny hurt / detal L 24 / 28M 20 / 251kg 3,4 >PsZa oknem ( - 8 c )Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 23 Stycznia 2014 Witam Kol.Jajczarek a ktora wybijalnia ma 3,4 jak bys mogl podac bardzo prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yayo 0 Napisano 23 Stycznia 2014 Witam Kol.Jajczarek a ktora wybijalnia ma 3,4 jak bys mogl podac bardzo proszeTa która ci Prawde powie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajo2002 0 Napisano 23 Stycznia 2014 Kupię jaja klasy 1B , 2A oraz 2B .12 palet tygodniowo ( systematycznie ). woj.Podkarpackie Tel : 607-435-166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLMS 0 Napisano 23 Stycznia 2014 Sprzedam wytłaczanki nowe i prawie nowe - kontakt 730 580 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Stycznia 2014 Witam Kol.Jajczarek a ktora wybijalnia ma 3,4 jak bys mogl podac bardzo prosze Przykro, ale obowiązuje mńie tajemnica zawodowa..., jak bym mogła nie byłoby sprawy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 23 Stycznia 2014 Ok rozumie bo mam z każdej wydruk cen i 3,25 mam max cene a jednak 0,15 groszy na 20 tonach to 3tys.ale średnia cena to 0,21 za L w przeliczeniu przy średniej 66g, jak ten tydz. miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aśkak 0 Napisano 23 Stycznia 2014 WITAM. MAM FERMĘ KUR NIOSEK WOLNY WYBIEG 1PL.SPRZEDAM JAJA ,,M'' ,,L''KONTAKT 602651068WOJ. WIELKOPOLSKIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Stycznia 2014 I przy tych mrozach niosą 1pl ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Stycznia 2014 To samo pomyślałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nukito 0 Napisano 23 Stycznia 2014 Baaa. Nawet jak kur nie ma to jajka się znoszą. Takie to uroki tego wolnego wybiegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 23 Stycznia 2014 chyba będzie taniało...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 23 Stycznia 2014 No i co się tak cieszysz ??? Moze i będzie taniało a ty ten szyderczy uśmieszek na każde wieści o spadku ceny.....żałosne , nie popuść z radosci biedronko......ps.ten nick jest zbyt sympatyczny dla ciebie ! może zmien na komar..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 23 Stycznia 2014 moje uśmieszki były do poprzedzającego wpisu.... a nie do tego że może potanieć ...tak więc wyluzuj jutro będzie dobry dzień......skoro sami dzwonicie i oferujecie taniej to coś nie tak.czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Stycznia 2014 biedrona tobie to zawsze tanieje już od 3 miechów !!!Po 15 gr zawiozę na cukiernie a nie sprzedam takiemu jak ty !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 23 Stycznia 2014 biedrona tobie to zawsze tanieje już od 3 miechów !!!Po 15 gr zawiozę na cukiernie a nie sprzedam takiemu jak ty !!! Nie dasz rady ja dam taniej Jaka cukiernia wezmie ci 28 palet 2xdzienie Z calym szacunkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Stycznia 2014 Jajcarek chyba swoje dasz , tak szybko ci odrastają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Stycznia 2014 jajcarek do biedronki ,, pocukrować ci " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Stycznia 2014 :lol: chyba będzie taniało...... Nie powiedziałbym..- jak u ciebie biedronko tanieje tz: będzie drożeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
netstet 0 Napisano 24 Stycznia 2014 sprzedam jaja kl L M klatkowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
netstet 0 Napisano 24 Stycznia 2014 sprzedam jaja kl L M klatka 501208447 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 24 Stycznia 2014 sprzedam jaja kl L M klatkoweLepiej sprzedaj klatki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach