jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Stycznia 2014 Co za głupie teksty , ludzie całe życie poświęcają hodowli a taki baran pisze ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 24 Stycznia 2014 Co za głupie teksty , ludzie całe życie poświęcają hodowli a taki baran pisze ......Masz rację. To nie było uprzejme. Bije się w pierś. Moja wina.Z drugiej jednak strony, coś czuję, że to jeden z takich hodowców, który wstawił klatki i sam nie wie po co. Zwiększył produkcję, zero zbytu i tylko nadzieja, że jakoś to będzie. Poza tym dziwne jest to, że koleś zakłada konto na forum i ani dzień dobry, ani witam. To jest nowy nick, któregoś z obecnych już forumowiczów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLMS 0 Napisano 24 Stycznia 2014 Poszukuje odbiorców na białe jajko sorty od L - XXL Tradycyjnie sprzedam wytłaczanki nowe i prawie nowe - kontakt 730 580 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Stycznia 2014 m-0,18 dostawa na jutro czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Stycznia 2014 kilka dużych pakowni skupuje M-ke po 0,20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 24 Stycznia 2014 Wreszcie trafiłem , od poniedziałku do góry Ps. to już mnie nie rajcuje bo większość towaru sprzedaje sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Stycznia 2014 jajcarek dziś dopiero piątek psycholu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 24 Stycznia 2014 To że ktoś w większości sprzedaje sam towar, nie znaczy ,że nie ma rozeznania po ile pakownie skupują ..... panie kompleks... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 24 Stycznia 2014 jajcarek dziś dopiero piątek psycholu Tyle ze ty piales to dwa tygodnie temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Stycznia 2014 jajcarek napisz coś jeszcze , twoje posty podtrzymują mnie na duchu i ubaw mam po pachy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 24 Stycznia 2014 a co ci napisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Stycznia 2014 może że L-0,21 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik1963 0 Napisano 24 Stycznia 2014 Dzień dobry wszystkim.na podwyżkę nawet się zanosi przy dzisiejszym zbycie w detalu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Stycznia 2014 biedrona do jajcarka , cukier krzepi nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minijajko 0 Napisano 24 Stycznia 2014 Witam sprzedam wytłaczanki używane sortowane, w bardzo dobrym stanie.Bardzo atrakcyjne ceny zapraszam do współpracy. Kontakt: 511-060-667 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 24 Stycznia 2014 L-0,21 M-0,18 ,ZAPASY ruch normalny , co uwas,pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Stycznia 2014 u nas same jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Stycznia 2014 u mnie ceny zawsze atrakcyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 25 Stycznia 2014 u mnie ceny zawsze atrakcyjne Ceny atrakcyjne to byłyby gdyby jajko kosztowalo L: 0.3 zł M:0.28 zł.Teraz są denne i bardzo krzywdzące dla tych, ktorzy produkują towar, którym Wy handlujecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik1963 0 Napisano 25 Stycznia 2014 Było po 0,50 i też byliście nie zadowoleni, chciałoby się po 1 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Stycznia 2014 myślę że przez najbliższe dwa lata o takich cenach można zapomnieć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Stycznia 2014 Było po 0,50 i też byliście nie zadowoleni, chciałoby się po 1 zł Czy potrafisz napisać coś na temat, czy to aż tak przerasta twoje intelektualne możliwości ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 25 Stycznia 2014 Było po 0,50 i też byliście nie zadowoleni, chciałoby się po 1 zł Czy potrafisz napisać coś na temat, czy to aż tak przerasta twoje intelektualne możliwości ? Odezwal sie ten co wkleja obrazki na temat i ma mozliwosci intelektualne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Stycznia 2014 Z całego serca życzę ci wszystkiego najgorszego mendo jedna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Stycznia 2014 jajcarek ta menda nic nie wnosi o cenach tylko się czepia i docina hodowcom, co za zgryzota stara.Ps . pozdrowienia z Bukowiny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach