B&M 0 Napisano 5 Lutego 2014 Witam Po tym co obserwuje tylko wybijanie starej kurki moze pomoz,czekanie na cene zpowoduje ze L-ka bedzie w cenie M-ki a karton "20"Xl bedzie i po 50zl Ciężar produkcji nie wytrzyma tych cen Ktora wybijalnia podnosi cene? W NL i DE jest 80-85centów /kg z tranportem na next 2 tygodnie Prywatnie dla mnie cena nie ma znaczenia przykro słuchac jak jest wam ciezko produkowac bo lekko nie macie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 5 Lutego 2014 Nawet jak masz 800 tys. Nioski dzisiaj i pusty magazazyn to ceny nie zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 6 Lutego 2014 MALBORK...... 2.2 za kg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daru35 0 Napisano 6 Lutego 2014 Witam wydzierżawię tanio kurnik 1200m2 w Busko Zdroju woj.Świetokrzyskie ,interesuje mnie tylko długa dzierżawa minimum 2-3 lata. Darek 663-950-192.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 6 Lutego 2014 KUPIĘ 2B LUB S ???KONTAKT NA PRIV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarz00000 0 Napisano 6 Lutego 2014 Kupię każdą ilość jaja 2B oraz 2A ilości paletowe woj. Podkarpackie 695-423-229 najpierw się naucz telefon odbierać kretynie z Sanoka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarz00000 0 Napisano 6 Lutego 2014 MALBORK...... 2.2 za kg. Łódź 2,70 za kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarz00000 0 Napisano 6 Lutego 2014 Powiedz lepiej który hodowca ma pasze po 920 zł/t? Bo chyba nie żywi kur soją i zbożem? Może mączkę mięsno-kostną skarmia to mu tyle wychodzi.Zresztą po co się głupio pytacie co wam ma powiedzieć handlarz o cenie paszy - najniższa, o cenie jajek - najniższe.Lepiej może, mądrzej zadzwonić do jednej i drugiej wytwórni to wam powiedzą ile kosztuje tona paszy - żadna tajemnica I - 1200-1250 zł/t zależy od mieszalni, II - 1150-1180 zł/t To jest realna cena bo żadna wytwórnia nie zrobi paszy tańszej niż to co wyżej przy śrucie sojowej w granicach 1900 zł/t i pszenicy w okolicach 750-800 zł/t, a jak ktoś mówi że schodzi poniżej 1000 zł/t z ceną paszy to widocznie śruty sojowej nie skarmia tylko ...sami sobie odpowiedźcie co. nie mam produkcji ale wiem, że takie ceny pasz obowiązują no i jeżeli płatność nie w terminie to też każda beczka droższa tak mówił mi producent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aśkak 0 Napisano 6 Lutego 2014 FERMA KUR NIOSEK 1PLSPRZEDAM ''M''KONTAKT 602651068WOJ. WIELKOPOLSKIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 6 Lutego 2014 Czyżby nadchodziło nowe trzęsienie ziemi?? Czy to tylko plotki...?Hmmmm....pożyjemy zobaczymy....Ale zdecydowanie jest potrzebny buldożer, który to wszystko rozpierdzieliw piźd.zdziec...Nadejdzie nowy czas i nowy porządek....w drobiarstwie.Ciekawe kto zostanie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 6 Lutego 2014 Czyżby nadchodziło nowe trzęsienie ziemi?? Czy to tylko plotki...?Hmmmm....pożyjemy zobaczymy....Ale zdecydowanie jest potrzebny buldożer, który to wszystko rozpierdzieliw piźd.zdziec...Nadejdzie nowy czas i nowy porządek....w drobiarstwie.Ciekawe kto zostanie.....Jeśli cena jajka nie podskoczy, to całkiem szybko się o tym przekonamy. Śmiać mi się chce, jak przypomnę sobie tych, którzy liczyli nasze "zyski" w czasach gdy L była po 45 gr. Jeśli cena jajka nagle strzeliłaby w górę, i jajko kosztowałoby znowu (chociaż to nierealne) 45 gr., to niech wszyscy forumowi wirtuozi cudzych finansów zakodują sobie, że nawet przy takiej cenie, przez co najmniej kilka miesięcy ja będę spłacał długi, które dzisiaj zaciągam, a mój zarobek będzie równy ZERO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 6 Lutego 2014 widzieliscie nowa reklame farmio nie ma jak wyj... ebac szara mase .de..bil to lyknie . zygac sie chce jak takie rzeczy sie oglada ale reklama dzwignia handlu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 6 Lutego 2014 ku... wa takiego czegos nie powinni nadawac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa 0 Napisano 6 Lutego 2014 Z tego co wiem to dla farmio pakuje p.Mizgier . Ciekawe kto mu dostarcza to jajeczko bez gmo ? szkoda ze ta kurka nie umie mowic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 6 Lutego 2014 teraz jest reklama bez antybiotyku. jak to zobaczylem na polsacie to az ku... wy polecialy . inni nie maja takich badan? jaja wprowadzane do obiegu sa bez tego gowna bynajmniej u mnie badania robi weterynaria i to czesto . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 6 Lutego 2014 jak to sie mowi kto koryta sie trzyma (kazdy wie o gogo chodzi) to ma wyje.. bane . mizgiery tylko przepakowują towar (chyba ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 6 Lutego 2014 Panowie nie jest żle...... gorzej dopiero przyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokojajo 0 Napisano 6 Lutego 2014 FERMA KUR NIOSEK 1PLSPRZEDAM ''M''KONTAKT 602651068WOJ. WIELKOPOLSKIE Kolego nie wiesz? Tak jak w całej Europie - zostaną molochy i mali lokalni producenci. Wszyscy "przerośnięci" pierwsi odpadną. To się tyczy nie tylko drobiarstwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokojajo 0 Napisano 6 Lutego 2014 Czyżby nadchodziło nowe trzęsienie ziemi?? Czy to tylko plotki...?Hmmmm....pożyjemy zobaczymy....Ale zdecydowanie jest potrzebny buldożer, który to wszystko rozpierdzieliw piźd.zdziec...Nadejdzie nowy czas i nowy porządek....w drobiarstwie.Ciekawe kto zostanie.....Kolego nie wiesz? Tak jak w całej Europie - zostaną molochy i mali lokalni producenci. Wszyscy "przerośnięci" pierwsi odpadną. To się tyczy nie tylko drobiarstwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Lutego 2014 biedronka napisała:MALBORK...... 2.2 za kg. handlarz00000 napisał:Łódź 2,70 za kg ................................................................................................................................... Co za bzdury ....- po 3,3zl bez łaski jest płacone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 6 Lutego 2014 u mnie pare groszy mniej placa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Lutego 2014 Panowie nie jest żle...... gorzej dopiero przyjdzie Tym razem dla was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubeggs2005 0 Napisano 6 Lutego 2014 Kupię każdą ilość jaja 2B oraz 2A ilości paletowe woj. Podkarpackie 695-423-229 W twoim wypadku wygodniej ci będzie samemu znieść te pare palet, bo nikt normalny chyba Ci nie chce sprzedać.Tak więc wskakuj do klatki i znoś sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 6 Lutego 2014 znam typa juz chyba nikt mu nie chce dawac towaru. zawsze za drogo i nie ta jakosc itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 6 Lutego 2014 on by bral po 10 groszy ale to i tak za drogo prawie tak samo jak farmio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach