SEBASTIAN1003 0 Napisano 13 Lutego 2014 Mam M i L ilości paletowe Hodowca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEBASTIAN1003 0 Napisano 13 Lutego 2014 tel. 722 374 599 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 13 Lutego 2014 SEBASTIAN1003 skąd jesteś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 13 Lutego 2014 Kurcze, brak mi jaj. Nie, no tego się nie spodziewałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 13 Lutego 2014 L-0,22 M - 0,19 a cena roznosi plotki że mój ......j jest słodki Dlaczego zależy Ci, żeby cena jajka była poniżej kosztów jego produkcji ? Naprawdę nie widzisz w tym nic złego, że hodowcy dopłacają do produkcji jajka ? Uważasz, że to normalne ?Dlaczego reagujesz wulgarnością w momencie kiedy istnieje cień szansy, żeby cena wróciła do normalności ? Przeszkadza Ci to, że hodowcy też chcą zarabiać na jajku ? Cena, którą podałeś nie pokrywa nawet podstawowych kosztów produkcji. Poza tym jest już nieaktualna. nie to jest żałosne co się dzieje w naszym kraju i co unia robi z naszą gospodarką , ale ja podaje ceny w których kupuje. ceny rozbieżne są wedle ilości. nie mamy wpływu na ceny. było 0,55 też się sprzedawało. teraz świnie będą zabawki posiadac w zagrodzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 14 Lutego 2014 WitamM -0,2,0,22L0.22,0.23Ogolnie zawirowanieCeny lekko do gory to Euro dostalo 0.09 co robi prawie 2 tys. Na aucie w plecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Lutego 2014 WitamM -0,2,0,22L0.22,0.23Ogolnie zawirowanieCeny lekko do gory to Euro dostalo 0.09 co robi prawie 2 tys. Na aucie w plecy 2tys dokładki - współczuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Lutego 2014 Panie B&M , proszę abyś nie zrobił sobie krzywdy... Psod roku tekie sumki się dokłada jak nie więcej tyle ze w dzień w dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Lutego 2014 Panowie ceny do góry , od poniedziałku na kilku fermach z którymi rozmawiałem M-ka 0,24 gr . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 14 Lutego 2014 WitamM -0,2,0,22L0.22,0.23Ogolnie zawirowanieCeny lekko do gory to Euro dostalo 0.09 co robi prawie 2 tys. Na aucie w plecy2 tys. straciłeś, czy 2 tys. mniej zarobiłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Lutego 2014 Jeszcze nie, chyba ze 24gr brutto. - wiem ze każdy czeka najlepsze ceny jak na zbawienie, ale jak na razie nie ma takiego ciśnienia, chwile musimy jeszcze poczekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 14 Lutego 2014 Witam Panie i Panowie. Dziekuje za krytyke Macie sile duza swojej pracy czy wam umniejszylem kiedy kolwiek ale ok Koledzy bylem ruszylem d.upe. 2 ludzi na etacie w ciagu tyg. Lepi tylko kartony okolo 12 tys. Na tydzien kartonow jeden z nich mowi ze z palet wykorzystal tasmy w ciagu last year 3 tys km tyle tasmy A zmierzam do tego ze wysylam w ciagu tyg.od 6 do 10 tir-ów za granice luzem nie w kartonacha Chcecie zarabiac?Nikt ani 3 wielkich ceny nie zmieni A Kol.2tys. W plecy na okolo 1300. Palet jaj produkcji w m-ce to mojej firmie jak splunac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 14 Lutego 2014 A podwyzka. O grosz. Tylko 1. Na tydz. To raczej ruch niestety jestem za wyzsza cene. A prywatnie kol. Jestcenaniemaceny to szaczunek u Ciebie jaja kurze w cenie carow rosji "faberŻE. Zycze wyzszych cen kazdemu rozsadnemu producentowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Lutego 2014 M-ke po 0,23gr sprzedałem w czwartek , kto wie czy nie takiemu cwaniaczkowi jak ty B&M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 15 Lutego 2014 Kol. Nie zacieram rąk tylko skupuje jaja dla firmy a czy one beda drozsze czy tansze to moja wyplata nie ulegnie zmianie[...]Panie B&M, łatwo dyskutować jak się nie ryzykuje własnym majątkiem i własnymi pieniędzmi. Dla Twojej firmy 2 tys zł to jak splunąć (tak napisałeś). Ciekawe co byś mówił, gdybyś to Ty miał dziennie dokładać te 2 tys. z własnej kieszeni. Poza tym, Twoje wpisy są tak nieczytelne, że aż żal je czytać. Każdy z nich trzeba przeczytać kilka razy, żeby wyłapać z niego jakikolwiek sens. Tak, jak pisalem już wcześniej, M-ka u mnie na fermie 0.23 zł. (paletowo). Nie wiem jak jest na innych fermach ale u mnie obowiązuje taka właśnie cena. Magazyn jest pusty, więc nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia, żeby upychać towar po niższych cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 15 Lutego 2014 Po wpisach B&M mozna wywnioskować że ma problem ze złożeniem poprawnie jednego sęsownego zrozumiałego zdania, nie wiem co bierze ale ja też chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEBASTIAN1003 0 Napisano 15 Lutego 2014 Witam . Nawiąże współpracę z odbiorcami Hodowca. tel. 722 374 599. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 15 Lutego 2014 Oj widać ,że nie tylko B&M coś wciąga.... Inna sprawa ,ze niby coś sie dzieje ale nikt za bardzo nie wie co...? Jaj nie ma w nadmiarze(poza XL) co też o czymś świadczy, ale co to za podwyżki , ze max L po 0.24-0.25 sie sprzedaje... I tak dokładka ... rosyjska ruletka ta nasza branza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Albo 0 Napisano 15 Lutego 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Lutego 2014 panowie nie sprzedawać towaru czekać do świąt m-0,20 dostawy na ten tydzień czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aśkak 0 Napisano 16 Lutego 2014 FERMA KUR NIOSEK 1 PL WOLNY WYBIEGSPRZEDAM ''M''KONTAKT 602651068WIELKOPOLSKA ( OKOLICE WRZEŚNI ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 16 Lutego 2014 w przyszłym tygodniu kupie: Tira MKI, 16 PALET 1A, TIRA MAŁEJ SKI gotówka na blat 517602281 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Lutego 2014 w przyszłym tygodniu kupie: Tira MKI, 16 PALET 1A, TIRA MAŁEJ SKI gotówka na blat 517602281 Można wiedzieć ile jesteś w stanie zapłacić za w/w sorty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Lutego 2014 Ceny na poniedziałek :M-ka - 0,24L -ka - 0,26Ps. dziś ustalałem ceny tak się jednemu spieszyło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 16 Lutego 2014 Jutrzejszy zaladunek 18 palet: 2a 0.21 netto1b 0.23 netto Póki co, ceny nadal nędzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach