jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Lutego 2014 Już pierwszy telefon za S i M-ką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkosmi 0 Napisano 17 Lutego 2014 WitamKupie M-ke luzem cały TIR. Szukam stałej współpracy 2-4 razy w miesiącu.tel. 690243644 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PZZHIPD 0 Napisano 17 Lutego 2014 PZZHiPD posiada swoje przedstawicielstwo w Copa-Cogega i współpracujez Federacją Branżowych Związków Producentów Rolnych, która to organizacja ma swoje stałe przedstawicielstwo w Brukseli. Przedstawiamy Państwu sprawozdanie z debaty publicznej jaka odbyła się w Parlamencie Europejskim na temat ,, Konkurencyjności przemysłu jaj w UE" , które na naszą prośbę sporządził i nam przesłał Pan Michał Kiciński - pracownik i przedstawiciel FBZPR. czytaj aktualności:www.pzzhipd.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 17 Lutego 2014 w przyszłym tygodniu kupie: Tira MKI, 16 PALET 1A, TIRA MAŁEJ SKI gotówka na blat 517602281 Można wiedzieć ile jesteś w stanie zapłacić za w/w sorty zadzwoń do mnie do Ci powiem jajczarku zresztą po co masz dzwonić przecież ja się w czwartek będę u Ciebie ładować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 17 Lutego 2014 Telefony dzwonią ostro.... jeszcze szukają taniego jaja.... niech szukają!!! ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajaSciolkaZuromin 0 Napisano 17 Lutego 2014 Sprzedam jaja z własnego chowu ściółkowego.ŻurominTel. 502680251 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Lutego 2014 Oj dzwonią dzwonią , S i M-ka poszukiwana ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korek11 0 Napisano 18 Lutego 2014 Sprzedam: 4 x ok. 105 mb poideł kropelkowych (smoczek co 15 cm) oraz 2 x 105 mb poideł miseczkowych Roxell Frisss (miseczka co 40 cm). Poidła w bardzo dobrym stanie, dla zainteresowanych mogę dosłać zdjęcia na e-maila. Polecam! Tel. 501 175 174. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtjajLMS 0 Napisano 18 Lutego 2014 Sprzedam jaja :- S (43-53 g)- M (53-63 g)-XL (70-75 g) tel: 602673120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaya 0 Napisano 18 Lutego 2014 Witam, szukam producentów jaj od kury Rosa oraz Messa.tel. 511 344 693.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Lutego 2014 L 0.26 nettoM 0,23 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Lutego 2014 Panowie jaka cena S-ki ??? (43-53)gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANEX 0 Napisano 18 Lutego 2014 Ja sprzedałem dzisiaj 8 palet S po 0,20 SKOCZEK podchodził do tej ceny cztery dni ale i tak oDebra1ł po prostu jest problem z jajkiem a M 0,24 L 0,26 na dzisiaj cena oczywiście netto dla stałych odbiorców koledzy hodowcy sami wyciągnijcie wnioski idzie lepsza cena na każde jajko i nie dawajcie towaru za psi grosz nie wezmą dzisiaj bo im cena nie pasuje i tak towar odbierze jutro czy po jutrze sprawdzona metoda z ostatnich 10 dni Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Lutego 2014 Dzięki kol. jestem tego samego zdania , zostały 4 palety M-ki i jest problem komu dać ? ale startuje właśnie mi stado 50 tyś , RĘKA NA PULSIE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Lutego 2014 trzymac cały czas rękę na jajach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 18 Lutego 2014 S - 0,20 bez problemu M - 0,23 choć szukają jeszcze taniej, ale taniej nie dostają, bo oddzwaniają i biorąL - 0,26 Tak sprzedawałem dzisiaj. Słyszałem , że będzie jeszcze lepiej, ale pożyjemy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Lutego 2014 KOLEJNE PODWYŻKI OD PONIEDZIAŁKU , BO PULA JAJ SIĘ ZMNIEJSZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer1966 0 Napisano 18 Lutego 2014 Zapytań o jaja bardzo dużo. Poszukiwana M i L. Najbardziej mnie zastanawia dlaczego z Iraku, z Iranu, z Omanu, z Turcji i Pakistanu szukają jajek czyżby Ukraina poprzez ich zawirowania nie była w stanie dowieść towaru albo okazał się droższy niż w Polsce?! L - 0,27M - 0,24S - 0,22 Ceny za całe tiry, sprzedaż za gotówkę z odbiorem i podstawieniem samochodu, jeśli nie ma pełnego to auto poczeka - hmm czyżby duże ciśnienie... Tak wiem Biedronka teraz napisze, że M po 0,20 spokojnie a L to po max 0,22...współczuję tym którzy jej dostarczają....rucha ich w d..ę równo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Lutego 2014 biedrona teraz dzwoni z fermy na ferme i szuka jaja bo tych co dusiła to sprzedają teraz skoczkom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Lutego 2014 jeszcze jedno OBSRYWATOR JAJ wszędzie głosi że cena się unosi , i hodowców o jaja prosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Lutego 2014 Podejrzewam ze w przyszłym tygodniu zobaczymy trójkę z przodu za L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 19 Lutego 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Lutego 2014 Koniec straszenia CZADEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 19 Lutego 2014 Ja wczoraj tj 18.02.2014 sprzedałem IIa po 21gr, wydaje mi się ze nie potrzebnie, trzeba było poczekac bo z tego co słysze i widzę to ceny w górę w końcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Lutego 2014 w przyszłym tygodniu kupie: Tira MKI, 16 PALET 1A, TIRA MAŁEJ SKI gotówka na blat 517602281Można wiedzieć ile jesteś w stanie zapłacić za w/w sorty zadzwoń do mnie do Ci powiem jajczarku zresztą po co masz dzwonić przecież ja się w czwartek będę u Ciebie ładować No jak, po ile się jutro lądujesz, czy wogóle się lądujesz ? Ps.braki jaj na fermach co wiąże się z podwyżkami cen M-kę ....... nie ma najmniejszego problemu po 24 gr sprzedać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach