TomaszB 0 Napisano 20 Lutego 2014 Biedronka to największe gowno jakie może być i oszust, złodziej! Cena na dziś : 2a - 22gr 1b - 25gr ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Lutego 2014 ...................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orran313 0 Napisano 20 Lutego 2014 Sprawdzam kilka razy może strona nie odświeżona ale nie jest ok więc wiadomo kto tu się rozpisuje o cenach...\L idzie dziś u mnie 0,26 M 0,22 i nie wiem co za debil po 0.22 sprzedaje ale wiadomo internet.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Lutego 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Lutego 2014 L idzie dziś u mnie 0,26 M 0,22 i nie wiem co za debil po 0.22 sprzedaje .... Może co za debil głupoty wypisuje ze po tyle kupuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Lutego 2014 Dla przypomnienia ...... XL 0,43 / 0,46L 0,35 / 0,37M 0,30 / 0,32S 0,25 / 0,27 - podciągajmy do tych cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANEX 0 Napisano 20 Lutego 2014 Kolego Jajczarek te ceny co napisałeś będą na BANK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Lutego 2014 Wiem wiem, dlatego napisałem..... Ps.delikatnie wprowadzam ha...y żeby nie powariowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Lutego 2014 przecież te ceny są cały czas w detalu.........od dziś promocja w cearfour m -0,20 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Lutego 2014 U mnie tez od poniedziałku jest promocja na "M" 0,24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Lutego 2014 w tej cenie to u mnie L w sprzedaży... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik1963 0 Napisano 20 Lutego 2014 Cena była niska ale nie podniecajcie się tak producenci.popieram Biedronke.Jest cena niemaceny, nie mamartw się o mnie , bo ja się mogę przebranzowic.Martw się o siebie, robić za friko na nikogo nie będę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Lutego 2014 dobranoc miłych snów o cenach jaj w hurcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Lutego 2014 Cena była niska ale nie podniecajcie się tak producenci, robić za friko na nikogo nie będę! - my producenci tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Lutego 2014 dobranoc miłych snów o cenach jaj w hurcie... Kładziemy się spać, tylko po to, aby znów rano wstać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Lutego 2014 Właśnie my hodowcy robimy na takich darmozjadów jak kogucik i biedrona , ale to dobiega końca bo hodowcy sami potrafią sprzedawać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 20 Lutego 2014 Witam! Ci co piszą tutaj żę kupują M najtaniej na tym forum i że jaja jest do oporu to tylko piszą ....a na innych portalach dodają w tym samym czasie ogłoszenia że kupią jaja w ilościach tirowych, czyli na to wychodzi że kupują w swoich marzeniach powodzenia Panowie, oby tak dalej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik1963 0 Napisano 20 Lutego 2014 my to nie , ale obcy kapital szybciej cię wykończy . będziesz bialym murzynem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Lutego 2014 my to nie , ale obcy kapital szybciej cię wykończy . będziesz bialym murzynem. Krowie Love mówił Byk, gdy chciał z Krową Bum Cyk Cyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Lutego 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Lutego 2014 OD PONIEDZIAŁKU DO GÓRY , RĘKA NA PULSIE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Lutego 2014 U nas nie zrobią zakupów bo za drogo....- proponuje zaopatrzyć się w cearfour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 20 Lutego 2014 Cena była niska ale nie podniecajcie się tak producenci.popieram Biedronke.Jest cena niemaceny, nie mamartw się o mnie , bo ja się mogę przebranzowic.Martw się o siebie, robić za friko na nikogo nie będę!Ten wpis to szczyt chamstwa !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 20 Lutego 2014 Właśnie my hodowcy robimy na takich darmozjadów jak kogucik i biedrona , ale to dobiega końca bo hodowcy sami potrafią sprzedawać Niestety kolego, nie wszyscy. Znam takich, którzy nastawiali kurniki a nie wiedzą co to opakowanie "10". Jest ich calkiem sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 21 Lutego 2014 Witam Niema takiej ceny na swiecie zeby sie tak obrazac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach