biedronka 0 Napisano 25 Lutego 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 25 Lutego 2014 dziękuje obserwator... można elegancko ? Można !!! ps.jest cena...u nas ceny bardzo zbliżone. Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 Już zarabiam, churaaaaaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
migon65 0 Napisano 25 Lutego 2014 Napisze ktoś ile płacicie za paszę?? i w jakim terminie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermajaj m 0 Napisano 25 Lutego 2014 Witam ja robię sam i wychodzi po 110zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 Napisze ktoś ile płacicie za paszę?? i w jakim terminie?? Witam Pana..... - 920 netto, 120 dni termin, po tym terminie umarzają - jeszcze chcesz coś wiedzieć Ps.A ty ile płacisz i na jaki termin masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
migon65 0 Napisano 25 Lutego 2014 Witam ja robię sam i wychodzi po 110złTo chyba drogo co?? dziś był PH z Dossche i zostawil cene 1030 zł/t.co sądzicie o tej wytwórni?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 Witam ja robię sam i wychodzi po 110zł Witam Pana ....- co tak drogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 Nawet nie umieją się przywitać - wstyd Panowie, wstyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermajaj m 0 Napisano 25 Lutego 2014 O żadnej paszarni nic nie wiem dlatego że paszę robię sobie już 15 lat a co do ceny 110 zł to brutto i 19% białka i szybko przechodzą w duże jajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lutego 2014 110zł za worek , 19% białka ???????????????????????????Ps. Czy ty na pewno jesteś hodowcą , i czego ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 Ciekawa pasza....Ps.A ile dajesz oleju przy tej 19stce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lutego 2014 A ile razy tłoczony ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 Jaki masz poziom DL- Metioniny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lutego 2014 A czy dodajesz Lizyne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lutego 2014 Mi to się wydaje ze tam to sama mączka idzie , że tak w duże jaja zaraz idą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermajaj m 0 Napisano 25 Lutego 2014 Jeśli trochę się znasz a widzę że chyba nie to powinieneś wiedzieć że olej nie daje białka tylko energie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 A czy dodajesz Lizyne ? Przy takim poziomie białka lisyny jest w bród, jeśli leci na samej soi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 Jeśli trochę się znasz a widzę że chyba nie to powinieneś wiedzieć że olej nie daje białka tylko energie Zapytałem się ile dajesz oleju przy takim białku,bo wiesz ze musi być odpowiedni stosunek energi do bialka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermajaj m 0 Napisano 25 Lutego 2014 Żadnego stosunku białka do energii ni musi być wszystko wychodzi ze składników które dajesz a oleju nie daję nic jeśli kury wprowadzisz od pisklaka bez oleju to ona ustawi sobie ta zapotrzebowanie paszy że wystarczy jej to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 Nie mamy o czym rozmawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 A jakie masz zużycie przy tej wzorcowej paszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermajaj m 0 Napisano 25 Lutego 2014 Nie mamy o czym rozmawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2014 Widzisz, ja zaczynałem robić pasze 30 lat temu na DG2, pamiętasz taki Premix ?- małe masz syneczku doświadczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermajaj m 0 Napisano 25 Lutego 2014 Jeśli pamiętasz to 30 lat temu to nie było premixu tylko dodawało się samemu witaminy bo żadna wytwórnia nie produkowała 1-dynek,a recepturę na paszę trzymała głęboko w sejfie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach