Yoyo 0 Napisano 27 Lutego 2014 Pasza robiona samemu 980zł netto ? To po co się samemu trudzić, skoro ja mam na fakturze 990 zł ?????? Nie wiem czy zauważyłeś ale dałem cenę paszy 950 zł netto. Nawet, jeśli masz niższe zużycie to i tak nie zejdziesz z kosztami poniżej tego, co ja wyliczyłem. [b]Cena jajka poniżej 25gr. to dokładka !!![/b] Jeśli ktoś twierdzi inaczej, to czekam na sensowne wyliczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Lutego 2014 Ceny panowie ceny , podnośmy wszyscy a nie u jednego 0,26 a inny sprzedaje jeszcze po 0,24 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Lutego 2014 Teraz to widzę że w gminie jakiś handlarz zasiadł do kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Lutego 2014 Pasza robiona samemu 980zł netto ? To po co się samemu trudzić, skoro ja mam na fakturze 990 zł ?????? . Tylko ciebie pasza kosztuje 13gr dziennie na 1 szt, a mnie 11,5gr, przelicz to przez ilośc kur zobaczysz różnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Lutego 2014 Teraz to widzę że w gminie jakiś handlarz zasiadł do kompa Agronom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Lutego 2014 Kol. Jajczarek lepiej zainwestować w busy i sprzedać jajo 50% drożej niż stawiać kolejny kurnik . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 27 Lutego 2014 A ceny jakie płaciłem w tym tygodniu:M 20-22 ,L23-24i to jest max co można zapłacić , jak sprzedadzą na masę to mają 21-22 za L. Także nie ma źle.7a cena 0,25 czy 0,26 za M to z rękawa i Pozdrawiam PS Może by tak skupić się na temacie forum, a nie docinkach jeden drugiemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Lutego 2014 te twoje ceny to z rękawa ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Lutego 2014 0,20-22 to za S-kę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Lutego 2014 jajunia12 pół roku cię nie było i nagle forum cię interesuje , a......... cena do góry i boli ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 27 Lutego 2014 cena stabilna L 0,24 u stałych i nie zanosi się na zmiany. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Lutego 2014 Ceny bez zmian . L-ka - 0,28 M-ka - 0,26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 27 Lutego 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 27 Lutego 2014 ......u mnie pasza kosztuje 0.13 gr przyjmując średnią nieśność na poziomie 80% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 27 Lutego 2014 Mnie wynosi 26gr wiec nawet jak sprzedam m/1b po 26gr to nic nie zarobie...Ja narazie jajko trzymam bo w moim regionie jest pełno fermiarzy co sprzedają jajka po tyle ile im dadzą i są szczęśliwi ze im schodzi... Masakra. Najwiecej ile mi zaoferowali za m/1b to 24gr. Ja narazie dla takich ludzi jajka nie mam.[/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 28 Lutego 2014 Witam,Ceny po jakich w tym tygodniu sprzedawałem i nikt nie marudził:III-0,19IIb-021IIa-0,23Ib-0,25 pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nukito 0 Napisano 28 Lutego 2014 Yoyo, nie ma sensu udowadniać jaki jest koszt. Bo niektórzy fermiarze naprawdę myślą że jak wezmą 25 groszy to jest już ok. Tylko za 2 lata okaże się że są bankrutami i będzie wielkie zdziwienie "ale jak to?". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 28 Lutego 2014 L-25GR.DZISIEJSZA DOSTAWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 28 Lutego 2014 12 palet M-ki wyjechało po 0,26gr , można .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik1963 0 Napisano 28 Lutego 2014 Busy już kupili wasi , najpierw jak nazywacie ,, handlarzy,, wygryzli a teraz walcza o punkty między sobą i tak będzie coraz częściej, a kierowa u was też musi na sibie zarobić. Duże cukiernie jadą na suszu i proszkach., mniejszy koszt i wymogi , więc nie cieszyłbym się za wczasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Lutego 2014 kupię dwie kury znoszące złote jajka........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 28 Lutego 2014 WitamKol. Biedronka jedna kura co znosi złote jaja to Biedronka A tak poważnie co do tematu forum:M-0,22-0,24L-0,24-0,26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 28 Lutego 2014 Lepiej miedzy sobą niż ze złodziejami tj. "Handlarzami"... Hahaha jakie ceny na dziś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Lutego 2014 kupię dwie kury znoszące złote jajka........ Tobie biedronko bardziej byłby potrzebny dobry mołody kogut Ceny netto.. M-0,22-0,24 L-0,24-0,26 Ps.Jeśli ktoś podaje o 2/3 gr więcej to najprawdopodobniej ceny brutto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Lutego 2014 Busy już kupili wasi , najpierw jak nazywacie ,, handlarzy,, wygryzli a teraz walcza o punkty między sobą i tak będzie coraz częściej, a kierowa u was też musi na sibie zarobić. Duże cukiernie jadą na suszu i proszkach., mniejszy koszt i wymogi , więc nie cieszyłbym się za wczasu. Módl się durnoto o choć trochę rozumu. Medycyna ci nie pomoże. - w kościółku tak szkołą z miłości do bliźniego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach