jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Marca 2014 Choć brakuje małego jaja to próbują zaniżaż ceny , w tym również pan Jajczarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 12 Marca 2014 L-25GR.NETTO. DZISIEJSZA DOSTAWA JAJCZAREK INHALUJE SIE DOBRYMI ZIOŁAMI.I WKONCU MÓWI PRAWDE.NIE BIORE AZ TAK DUZO JAK CO NIE KTORZY TYCH JAJ. POTWIERDZAM CENY JAJCZARKA PS.KONKURENCJI TO SIE NAROBIŁO PRZED WIELKANOCĄ 2012R JAK CENA SZALAŁA DO 50-53GR.ZA L.I TAK KAŻDY POMYSLAŁ ŻE TO CAŁKIEM NIEZŁY ZYSK NA TYM JAJU.I KAZDY NAPCHAŁ TAM GDZIE MÓGŁ SZOPKA ,NAWET NA PRZEDMIESCIACH MAJA KURY NA DZIAŁCE BO JAJO DWA LATA TEMU BYŁO DROGIE ,A KURKI ZOSTALY TO SIE DOKUPUJE MŁODE .A TERAZ MAMY SKUTKI.POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Marca 2014 Chciałbym żeby wszyscy byli zdrowi na umyśle i mieli poukładane wszystko tak jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 12 Marca 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 12 Marca 2014 Chciałbym żeby wszyscy byli zdrowi na umyśle i mieli poukładane wszystko tak jak ja ... no i żeby wszyscy byli tak świetnymi dyplomatami jak Jajczarek : Nie wyprowadzaj h.......... z równowagi bo zawału dostaną, oni by chcieli mieć takie eldorado do końca życia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Marca 2014 Chciałbym żeby wszyscy byli zdrowi na umyśle i mieli poukładane wszystko tak jak ja Nie wyprowadzaj h.......... z równowagi bo zawału dostaną, oni by chcieli mieć takie eldorado do końca życia ... no i żeby wszyscy byli tak świetnymi dyplomatami jak Oyoy : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Marca 2014 Kuurwa sami zaczepiacie, a pózniej są pretensje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Marca 2014 Yoyo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 12 Marca 2014 Dobre Nawet mi się spodobało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 12 Marca 2014 L 0,25 M 0,22 S 0,19 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Marca 2014 L 0,28M 0,26 S 0,21 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Marca 2014 Oj pojawiły się foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer1966 0 Napisano 12 Marca 2014 Bez problemu w tych cenach sprzedaję:XL -0,34L -0,27M -0,25S-0,22 Wiele razy mówiłem, jak ktoś sprzedaje taniej to jego problem. Ja liczę ile muszę wydać i ile zarobić żeby jak najmniej dołożyć bo niestety przy tych cenach na nowe kury nie odłożę nie mówiąc o kredytach i leasingach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Marca 2014 Część z nas sprzedaje wysoko , ale są tacy co mączki nawalą i M-ke po 0,22 sprzedają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Marca 2014 L 0' date='25M 0,22S 0,21 Pozdrawiam [/quote'] Część z nas sprzedaje wysoko , ale są tacy co mączki nawalą i M-ke po 0,22 sprzedają Tym razem piszesz o sobie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Marca 2014 A fota gdzie ............... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Marca 2014 A fota gdzie ............... Pajacyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Marca 2014 Ale się cena naszalała Ceny netto; L 0,25M 0,22Wybijanie 1kg 3,4zł Ps.I tak jak wcześniej pisałem, cena może być dopiero we wrześniu, dopóki stare podwójnie przepiezone kury nie trafią pod nóż, a jest ich od choja Oby ta cena się utrzymała na przyszły tydzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Marca 2014 Prawdę piszemy panowie, prawdę ..., jest chuujowo i tyle, nie ma co się oszukiwać, każdy dokładnie wie jak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Marca 2014 Trzeba iść spać, rano trzeba wstać i TIRA jaj załadować, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nokia22 0 Napisano 12 Marca 2014 wszystkich, mam prośbę piszcie przy cenach w jakich ilościach sprzedajecie bo jak widze M 26gr to chyba na skrzynki, niestety Panowie ale cena leci przy dużym hurcie M to 21 max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nokia22 0 Napisano 12 Marca 2014 miało być witam wszystkich:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Marca 2014 wszystkich, mam prośbę piszcie przy cenach w jakich ilościach sprzedajecie bo jak widze M 26gr to chyba na skrzynki, niestety Ten Pan rozwozi we własnym zakresie jaja specjalnym busem i dlatego ma taką cenę Ps. Tir odjechał, o 5 tys zł taniej na całym składzie jak w zeszłym tygodniu.- ale jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Marca 2014 No niestety bo pod plandeką się nie da wozić jaj ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Marca 2014 Mnie tam nie obchodzi czym są jaja wywożone, byle byłyby dobrze zapłacone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach