jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Marca 2014 Panie Jajczarek dlaczego nie sprzedajesz M-ki po 0,15 gr przecież masz takie niskie koszty produkcji , WSZYSTKO ŚAM nawet załadunek tira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Marca 2014 Trzeba uciekać z starymi kurami, bo po świętach będzie tłok, Ps.Szkoda, tak się dobrze niosą, do 150 tyg życia mógłbym spokojnie przetrzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Marca 2014 Panie Jajczarek dlaczego nie sprzedajesz M-ki po 0,15 gr przecież masz takie niskie koszty produkcji , WSZYSTKO ŚAM nawet załadunek tira 15 / 16gr średnio za jaja pokrywa mi dopiero dzienny koszt paszy - jak będzie taka cena to będę po takiej zmuszony sprzedać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 13 Marca 2014 ...zaczynasz mówić normalnie. Czyżbyś w Wigilię zjadł różowy opłatek???? Kiedyś to różnie bywało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaya 0 Napisano 13 Marca 2014 Witam, mam do sprzedania jaja klasy M (2A i 1B) w cenie 0,23 zł.Telefon 508 737 264. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Marca 2014 ...zaczynasz mówić normalnie. Czyżbyś w Wigilię zjadł różowy opłatek???? Kiedyś to różnie bywało. Nie, w Wigilię skończyłem 18 lat Ps.Chuujówka się straszna robi, czuje ze nie długo tylko na pasze będę zarabiał, a gdzie reszta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Marca 2014 To za co postawisz nowy kurnik ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Marca 2014 m-,21- oferta na dziś ...w poniedziałek pewnie będzie na okrągło...... u wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Marca 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 13 Marca 2014 czytam wasze wypociny i tak sie zastanawiam nad jedna rzecza czemu nikt nie podal cen z rynkow europejskich ? kazdy wie co sie stalo z cena za 1 kg ale na forum cisza o tym . pier... dolenie jak zawsze az cofka bierze . kilku juz zbiera jajo na swieta smiech na sali . ku... wa znowu zrobia promocje na swieta . jak widzialem ich magazyny to zostawie to bez komentarza. w sumie na tym forum kazdy wie o jakich posrednikow chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Marca 2014 Teraz będzie próba zbicia ceny aby kupić jak najtaniej na promocje !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 13 Marca 2014 o jeden chyba zna faktyczne ceny powaznie mowiac to jest realne beda zbijali cene . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 14 Marca 2014 To i ja się podepnę pod zbijanie cen. Kupię M najwyższej jakości zapłacę nie więcej niż 0,24. Jajo ma być świeże - max 3-4 dni. Gramatura około 60. Oferty na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 14 Marca 2014 O czym wy tu piszecie. Nie opuszczać cen , bo to nieprawda. Ale partyzantka. U nas ceny bez zmian. Magazyn pusty i nikt żadnych zapasów na święta jeszcze nie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 14 Marca 2014 O czym wy tu piszecie. Nie opuszczać cen , bo to nieprawda. Ale partyzantka. U nas ceny bez zmian. Magazyn pusty i nikt żadnych zapasów na święta jeszcze nie robi nie chce zbijać ceny tylko stwierdziłem fakty z tego co widziałem.Według mnie cena powinna być wyższa o kilka groszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer1966 0 Napisano 14 Marca 2014 Ceny jak narazie bez większych zmian. Małe jajko schodzi b dobrze i jest dużo odbiorców na nie.Cen nie będę podawał bo Biedronka dostanie zawału serca, że tak drogo...ale z drugiej strony co mi szkodzi:XL - 0,34L - 0,27M - 0,24S - 0,22 Chciałbym żeby magazyn zawsze wyglądał tak jak dziś czyli ...pusto, a dzisiejsza produkcja idzie prosto na samochody klientów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 14 Marca 2014 ......ale to już było!!!!! http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/unia-dogadala-sie-z-rosja-za-plecami-polski,2001382,4199 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 14 Marca 2014 niech dalej nasi zje.bani politycy wsadzaja nosa gdzie nie trzeba , a napewno będzie żyło nam się lepiej Polska to jak groch przy drodze , kto nie idzie to skubnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 14 Marca 2014 Witam ForumowiczówDziś sprzedawałem do hurtu w następujących cenach: 0-0,29; S-0,26; 1A-0,23; 1B-0,21; 2A-0,19; 2b-0,17 Piszcie też swoje ceny żeby można było mieć rozeznanie co jest w innych regionach kraju.Pozdrawiam Panowie to wpis z 4,09,2006r , a ceny prawie jak dzisiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 14 Marca 2014 Ceny jak narazie bez większych zmian. Małe jajko schodzi b dobrze i jest dużo odbiorców na nie.Cen nie będę podawał bo Biedronka dostanie zawału serca, że tak drogo...ale z drugiej strony co mi szkodzi:XL - 0,34L - 0,27M - 0,24S - 0,22 Drogo ??? Biorąc pod uwagę koszty produkcji, takie ceny to kpina ! Ale fakt. Zejście w miarę dobre. Przynajmniej tyle dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 14 Marca 2014 uciekać z magazynów bo będzie dokładka ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 14 Marca 2014 :shock: uciekać z magazynów bo będzie dokładka ...... Biedronka nie siej fermentu zejście jest stabilne szczególnie poszukiwane M,S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 14 Marca 2014 Spokojnie, spokojnie....Niech handlarze czyszczą swoje magazyny, a za miesiąc wszyscy naraz będą szukali jajka.Póki co, ja mam magazyn pusty, więc takie pohukiwania jak biedronki nie robią na mnie wrażenia. Tylko te ceny..... Kuźwa, czas najwyższy, żeby już się coś w górę ruszyło bo naprawdę będzie bida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Marca 2014 Uciekać z magazynów bo biedrona potrzebuje tanio jajo kupić !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Marca 2014 Trzeba o jakiej chlewni pomyśleć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach