cyberdriver 0 Napisano 21 Marca 2014 Panowie coś takiego znalazłem ,,Poszukuje odbiorcy dużych smacznych jaj wiejskich ekologicznych tylko z mojego przydomowego chowu na naturalnych paszach (zboże, ziemniaki i tym co znajdą w trawie na dużym wolnym wybiegu na którym przebywają cały dzień). Tygodniowo około 400-500 jaj. Można obejrzeć warunki chowu (bliskie okolice Małkini). Serdecznie zapraszam. Dostarczę pod wskazany adres. Możliwy również odbiór osobisty. Cena 1 zł. Gorąco polecam. Z odbiorcą hurtowym mogę się dogadać co do ceny. Kontakt tel. 691520073" który podstawia auto [/code]Hehehe, dobre Nawet bardzo dobre. Ale swoją drogą ciekawe, czy znajdą się chętni na te jaja. Jeśli tak, to to jest lepszy biznes niż 100 tys w klatkach. sprzedaje po 85-90 gr, 2500 tygodniowo.magazynek pusty, zamówienia na swieta już zbieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Marca 2014 pozostaje tylko pogratulować Panie Adamie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Marca 2014 A Ty Jajczarku kogo dorabiasz ? Panie kolego, nikogo nie dorabiam, mam swoje rynki gdzie bezpośrednio dostarczam jaja bez pomocy pośrednika tylko ze busamy bym tego nie był wstanie wywieść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Marca 2014 I w super cenach to wozisz jak podajesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Marca 2014 Mnie w zupełności wystarcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 22 Marca 2014 Hahaha ja wszystkim wam pizdeczki pisze na prv ale wy nie odpisujecie hahaha żenada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 22 Marca 2014 witam kol.Tomasz a mi co napiszeszM-56 paletL-28 paletmasz kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 22 Marca 2014 A po ile płacisz :p? Mam mniej ale myśle ze dogadali się byśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 22 Marca 2014 Jakie ceny na dziś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtjajLMS 0 Napisano 22 Marca 2014 L 0,24-25M 0.22-23 dużo kur wyjeżdza na ubojnie.... nadzieja, że ....''kiedyś będzie lepiej'' miłego weekendu dla wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermy 0 Napisano 22 Marca 2014 Sprzedam wytłoczki duże i małe mam około 200 000, możliwy transport cena 8 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 22 Marca 2014 czyste te wytłaczanki ? bo może kupię ale pod warunkiem , ze zero plam i innego syfu.....to są nowe czy używane czy co ? Koledzy jak chcecie cos oferowac to jakieś konkrety poprosimy...? info typu jaki region ,bo może paliwo będzie droższe od tej wytłaczanki..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 23 Marca 2014 Ja tez mam do sprzedania wytłaczanie urzywana ale po razie. Bardzo ładna, bez plam itp. Cena 8gr. Każda ilośc i rozmiar. Jak nie od zaraz to w krótkim czasie. Chętnych proszę o kontakt na prv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Marca 2014 Ja tez mam do sprzedania wytłaczankę urzywaną po 1-2 razie. Bardzo ładna, na dodatek w gratysie dorzucam ptaszynca, przy większym zamówieniu salmonellę galilinarum itp. Cena 6gr. Każda ilośc i rozmiar. Jak nie od zaraz to w krótkim czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 23 Marca 2014 .....dobre!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Marca 2014 No co, taka prawda - nic za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Marca 2014 przeor, ile płacisz w przyszłym tygodniu za 1kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 23 Marca 2014 Panowie jakie ceny ? Nie podaję swoich, bo mam mętlik w głowie. Niby u mnie magazyn niezbyt pełny ale jak dzwonie po kraju to u innych wcale tak różowo nie jest. Z drugiej strony, zaczęło się wybijanie stad, a do świąt niecały miesiąc. Jakieś prognozy ? Ile płaci przemysł ? Nie dzwoniłem i nie pytałem w wybijaniach, bo szczerze mowiąc, nie mam towaru na wybijalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 23 Marca 2014 ceny L- 0,23 0,27 sprzedaż słaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcoo 0 Napisano 23 Marca 2014 Bez problemu można kupić m- 0,22/23 i L-0,25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 24 Marca 2014 XL 0,28-30 L 0,24 M 0,20-0,21 ALBO O 0,29 S 0,26 IA 0,24 IB 0,22 IIA 0,20 IIB 0,19 NO I D...A TAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Marca 2014 3.1 kg m-,20l-grosik lub dwa różnicy sprzedaż dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2014 L 24 / 25 M 21 / 23 - najlepszym lekiem na cenę jaj jest ubojnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer1966 0 Napisano 24 Marca 2014 Bez problemu sprzedaję (ilości większe niż 100skrz): XL - 0,34 L - 0,27 M - 0,24 S - 0,22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Marca 2014 Ceny na dziś:L-ka - 0,26M-ka - 0,24S-ka - 0,21-22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach