Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2014 Przed chwilą podniosłem L 28 / 30M 24 / 26 lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 24 Marca 2014 jeszcze chwila i zagranica ruszy pełną parą oby nie zabrakło dla stałych.....co do wybijania stad to prawda że dużo do świąt jeszcze wyjedzie na ubojnie.a po świętach będzie luźniej w handlu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2014 Święta idą, za chwile bedą robić zapasy, aby nie zabrakło tuż przed nimi Tak jest co roku od wielu lat, a po świętach podejrzewam HORROR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 24 Marca 2014 horror dla kogo?dla producenta czy klienta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 24 Marca 2014 on ja dziś nie mogłem dostać więcej niż za 1b-23gr a za1a-26gr i 2a-21gr :/. Może u was lepiej? Miejmy nadzieje ze zeczywiscie będzie terror i to conajmniej przez rok dla klienta i jaja bedą od 30gr za 2b w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Marca 2014 Z wybijaniem stad jest tak , każdy patrzy na sąsiada byle nie on Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczko69 0 Napisano 24 Marca 2014 ceny na dzis Mazowieckie XL 28 grS 241a 221b 202a 18 2b 17bez problemu można kupić .z tygodnia na tydzień cena będzie się sypać do świąt.Ubojnie jak szukały kury to są teraz zawalone a jak ktoś pisze ze się boji ze dla stałych klientów nie starczy to wprowadza Was w błąd.Jaj pełne magazyny na fermach .Ex port Bułgaria co bierze i Rumunia za 20 gr IIA w kartonie.NIE ROBIĆ ZAPASÓW .A JAJ NIE ZABRAKNIE WRĘCZ ZOSTANIE .Ostatnie 2 tyg przed świętami to będzie telefon za telefonem zęby tylko wząsc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczko69 0 Napisano 24 Marca 2014 ja ci sprzedam m 21 l 23 wiecej na privwitam kol.Tomasz a mi co napiszeszM-56 paletL-28 paletmasz kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczko69 0 Napisano 24 Marca 2014 Kolego zapasy tu nikomu nie potzrbne jak zabraknie to w Auchan masz promocjemizgeraL 30 szt 8 złm 30 szt 6 złbrutto Święta idą, za chwile bedą robić zapasy, aby nie zabrakło tuż przed nimi Tak jest co roku od wielu lat, a po świętach podejrzewam HORROR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczko69 0 Napisano 24 Marca 2014 zapomniałes dopisac po chwili OPUSCIŁEM.CZEMU HANDLARZE ZANIŻAJĄ A PRODUCENCI PODCIĄGAJĄ.BRAK WOGLE EXPRORTU Przed chwilą podniosłem L 28 / 30M 24 / 26 lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2014 Popatrz popatrz, w 9min 4 komentarze, z tego zapału biedak nawet zapomiał się przywitać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Marca 2014 BO PATRZY ZBIĆ CENE I SIĘ SZYBKO ZAŁADOWAĆ , TAKICH CUDAKÓW JUŻ MIELIŚMY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer1966 0 Napisano 24 Marca 2014 Zamydlić oczy ludziom zawsze można i niskie ceny podać z kosmosu tak, żeby na tym jak najwięcej zarobić - każdy ma do tego prawo. Kto jednak ma trochę rozumu to wie, że jak zacznie puszczać M poniżej 20 gr to już następnego stada nie wstawi bo komornik czeka tuż za bramą jak tylko podwinie mu się noga... Chociaż może to jest recepta na ograniczenie produkcji u nas...Ceny: XL - 0,34 L - 0,27 M - 0,24 S - 0,22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarz00000 0 Napisano 24 Marca 2014 nie ma co tu gadać handel się kończy supermarkety załatwiły wszystkich bryndza jakiej mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermiareczka25 0 Napisano 24 Marca 2014 SPRZEDAM JAJA KONSUMPCYJNEM , L , XL TEL: 663 397 030 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 24 Marca 2014 nie ma co tu gadać handel się kończy supermarkety załatwiły wszystkich bryndza jakiej mało.No tak, ale przecież markety skądś to jajko biorą, ktoś z nimi handluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Marca 2014 Może biedronki same niosą jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2014 nie ma co tu gadać handel się kończy supermarkety załatwiły wszystkich bryndza jakiej mało.No tak, ale przecież markety skądś to jajko biorą, ktoś z nimi handluje. Handluje, handluje ..., - duże fermy lub duże pakowalnie tacy jak ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Marca 2014 na jesień zostanie 30 % hodowców a i tak jajka będzie za dużo .... a te 30 % hodowców skupi przy sobie cały handel i markety która dalej będą ich doić..... m 10 szt. 3,75 plus kolejne 10 szt. za 1 gr. w real przez tydzień.... i kto kupi w małym punkcie czy ryneczku za 0,45-0,60 gr. .......... prawda jest taka że handel jaki był do tej pory odchodzi do lamusa szybkimi krokami.......dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2014 Czemu sprzedają z tak wysoką marzą ?150 / 200% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XS 0 Napisano 25 Marca 2014 sprzedam 1a od messy 667582145 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 25 Marca 2014 http://motoryzacja.interia.pl/wewfewr/tvn/news/urzednicy-od-jaj-czyli-tak-dziala-panstwo-polskie,2002182,8493#ipad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Marca 2014 Dzwoniłem do ubojni by wcisnąć się w kolejkę przed świętami i co...? - nie ma szans, każdy dzień ustawiony. Co do jaj.. ceny w tym tygodniu są bez zmian, nie wiem jak u innych ale u mnie są... L 24 / 25M 21 / 23 Ps.Ogólnie cienko i nic nie zanosi się najbliższym czasie na lepsze Myślałem ze w tym roku będzie w miarę godziwa cena u tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregg 0 Napisano 25 Marca 2014 Szukam fermy (śląskie,opolskie,małopolskie),która posiada jajka naświetlane UV. Kontakt priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer1966 0 Napisano 25 Marca 2014 Kolego jajeczko69 napisz w którym Auchan ta promocja bo byłem dzisiaj i jakoś jaj od Mizgiera nie widziałem w promocji?! Tu na forum można wszystko napisać bo z reguły nikt tego nie zweryfikuje w rzeczywistości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach