JANEX 0 Napisano 12 Maja 2014 WITAM KUPIĘ JAJKO 1A 2B ILOŚCI PALETOWE. STAŁA WSPÓŁPRACA. GOTÓWKA TEL. 882404050POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Maja 2014 Panowie zaczynają się telefony za jajem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 12 Maja 2014 Ale ruch od rana. Wszyscy na raz chcą jajek ! I to na już ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XS 0 Napisano 12 Maja 2014 kupie jaja od messy 1a i 1b 667582145 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 12 Maja 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 12 Maja 2014 :lol: .Tylko tyle potrafisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Maja 2014 Biedrona jeszcze potrafi zaniżać ceny......Ps. Chciałem dziś dokupić M-ki po 0,15 ale trzeba zapłacić już 0,20 gr , magazyn na zeroooooooooooooo... a zejście jest dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 12 Maja 2014 i jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 12 Maja 2014 biedrona jak ja lubie czytac te twoje pierdoly jezeli kupujesz po 0,15 to tira wezme po 0,16 przy tylu paletach ladna kasa . ja biore towar . jak cos to pisz na priv . znajac zycie stara sciema netto przeszlo 3 tysie z dobra gorka . czekam na oferte od ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 12 Maja 2014 oczywiscie transport po mojej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 12 Maja 2014 widac kto jak pracowac potrafi biedrona bunkry na nic juz je zdobylem tydzien temu zostal mi ostatni zrob jak dzidek moze podpalic ciebie hahaahah taki zarcik jak by co pamietaj ameryka południowa tam takich lubia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Maja 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Maja 2014 Panowie ceny w góre , 7 rano i już dzwoni telefon byle by wyrwać jak najtaniej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Maja 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 13 Maja 2014 Brak jaj. Cena w hurcie w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Maja 2014 Tym razem zaczyna się jazda ale w gore. - podnoście ceny, nareszcie nadchodzi chwila prawdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 13 Maja 2014 jaj nadmiar cena po wuju 0,17 za L , plus wat oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Maja 2014 A białe myszki i nietoperze tez czasami widujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 13 Maja 2014 https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/1467260_680327025320683_2563219_n.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Maja 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Maja 2014 Obsrywtor kto ci nasra.ł pod ten pusty dekiel ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Maja 2014 Panowie podnośmy ceny bo 0,20 gr za M-ke to mało ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Maja 2014 Jajczarku twoje poczucie humoru mnie bawi m-0,17 czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 13 Maja 2014 Jajczarku twoje poczucie humoru mnie bawi m-0,17 czescGdzie można kupić M-ke po 17 gr. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Maja 2014 tam gdzie brało się za 0,15 ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach