jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Maja 2014 ale ściema biedrony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Maja 2014 Jeszcze chwila i trojka będzie z przodu za L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Maja 2014 im lepiej teraz tym lepiej na jesień ... ale handlarzom.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 13 Maja 2014 nie odpisujcie na posty biedronce i będzie spokój!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Maja 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Maja 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Maja 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Maja 2014 Od jutra czego busy nie wywiozą to cena M-ka 0,22 a L-ka 0,24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 13 Maja 2014 Ceny u mnieII a 0,22Ib 0,23Ia 0,25pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 13 Maja 2014 Ceny u mnieII a 0,22Ib 0,23Ia 0,25pzdr. Ciesz się że za marzenia nie karzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Maja 2014 Cieszysz się jakbyś zniósł pierwsze jajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Maja 2014 Takich handlarzy to do jednego wora i ..... nie nie, nie do rzeki. Zostawić nad brzegiem abyście się trochę pomeczyli, jak umeczają się z wami hodowcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Maja 2014 Omlet tacy kretyn.i jak ty tylko mogą się cieszyć z krzywdy hodowców , przecież to na nas się dorabiacie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 14 Maja 2014 Kolego Omlecik jak inni sprzedają w innych cenach to już nie mój problem, Ja podałem w jakich cenach sprzedaje, magazyn na zero, towaru tylko dla stałych odbiorców.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 14 Maja 2014 chyba was nerwy noszą..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 14 Maja 2014 U nas też magazyn na zero. Już nawet hodowca od hodowcy się nie wspomoże , bo nie ma towaru. Co niektórzy podnoszą ceny, ja też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 14 Maja 2014 ja też wczoraj wspomogłem handlarza za 0,18 gr. za m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Maja 2014 Ceny na dziś :L-0,24M- 0,20-22WIĘKSZOŚĆ FERM PODNOSI CENY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 14 Maja 2014 ja też wczoraj wspomogłem handlarza za 0,18 gr. za m a ile miesiecy czy moze lat miala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 14 Maja 2014 m-0,18 jak ładna i świeżal-0,20u pana M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 14 Maja 2014 m-0,18 jak ładna i świeżal-0,20u pana M Ojoj, a co się stało, że kupujesz tak "drogo" ? Przecież jeszcze niedawno podobno sam sprzedawałeś towar po 18 gr. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 14 Maja 2014 czytaj ze zrozumieniem on po tyle może zapłacić ........ja jeszcze nie zapłaciłem więcej jak 0,17.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orran313 0 Napisano 14 Maja 2014 No niestety wydaje mi się że niskie ceny POLSKIEGO towaru się właśnie kończą - kolejna podwyżka paszy... Oczywiście można szukać takich co MUSZĄ oddać za 0,15 bo już skorupka zielenieje ale czy warto????pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 14 Maja 2014 U mnie też magazyn na zero i szukam jajka bo dużo telefonów.... Ma ktoś sprzedać L i M, płacę 3zł/kg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Maja 2014 U mnie też magazyn na zero i szukam jajka bo dużo telefonów.... Ma ktoś sprzedać L i M, płacę 3zł/kg. 3,3 zł taką wczoraj miałem propozycje także ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach