mateo737 0 Napisano 14 Maja 2014 Witam, jest ktoś z Opolskiego lub okolic Oleśnicy? szukam dostawcy... jakie ceny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Maja 2014 Wszędzie można zawieść tylko powiedz jakie ilości termin płatności i najważniejsza cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Maja 2014 W przyszłym tygodniu ze 3,5 zł za 1kg to będzie normalną ceną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Maja 2014 I wtedy sprzedać na kilogramy a nie dawać h..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 14 Maja 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 14 Maja 2014 I wtedy sprzedać na kilogramy a nie dawać h..... To jeśli cena 3.5 zł za kilogram odpowiada to ja ci życzę cały rok takiej ceny ,ani grosika mniej ,ani więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 14 Maja 2014 W przyszłym tygodniu ze 3,5 zł za 1kg to będzie normalną ceną Fajnie by było ale nie dziel jeszcze skóry na niedźwiedziu. Pożyjemy, zobaczymy.....chociaż moim zdaniem powinno być dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fedora 0 Napisano 14 Maja 2014 Dzisiaj dokupowałam jajko w cenach brutto:M - 0,18L - 0,21XL - 0,28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Maja 2014 A ja dziś sprzedawałem L- 0,24M-0,22XL-0,32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 14 Maja 2014 Omlet tacy kretyn.i jak ty tylko mogą się cieszyć z krzywdy hodowców , przecież to na nas się dorabiacie ! To po co dajecie dorabiać się pośrednikom ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Maja 2014 Bo większość ferm jest uzależniona od h..... i wy dyktujecie ceny , ale to się zmienia bo hodowcy sami potrafią sprzedawać . SAM PRODUKUJE SAM SPRZEDAJE I ZARABIAM NIE DOKŁADAM NIE UTRZYMUJE HANDLARZA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 14 Maja 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Maja 2014 Ostatni większy załadunek wyjechał, przeliczają na 1kg 3,4 zł netto.- teraz czekamy na przyszły tydzień zobaczymy co on nam przyniesie, coś mi mowi ze cena ulegnie zmianie ( > )Ps.Przetwórstwo dzwoni jak szalone - miłego dzionka życzę, a najbardziej tym z podkarpackiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Maja 2014 Dodam, ze na tą chwie kończy sie era taniego jajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 15 Maja 2014 ....ale że Polska z Niemcami nie przegrała...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Maja 2014 Panowie dziś miałem już 3 telefony za małą S-kom , nawet pani Ola szuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 15 Maja 2014 poszukuję transportera do nawozu, szerokość do 65cm, dlugosc 12m w kurniku + na zwewnątrz. W 1 całości ( 1 taśma ). pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajolux 0 Napisano 15 Maja 2014 Witam.Jestem tu pierwszy raz. Pozdrawiam.Jestem producentem jaj kurzych.Zauwazyłem , że jest ssanie na jajo w ty tygodniu. Nowa Sól wybijalnia dzisiaj zaproponowała 3,30zł netto z kg.Od dzisiaj sprzedaje L-0,22 i M-0,18.Myśle ze w przyszłym tygodniu będzie drożej. Licze , ze do końca maja klasa L będzie koło 24-25 groszy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 15 Maja 2014 Kolego Jajolux, u mnie już jest, a w przyszłym tygodniu będzie jeszcze droższe Oj nawet nasi wielcy szukają jaja , bo z umów z marketami trzeba się wywiązać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajolux 0 Napisano 15 Maja 2014 Witam.Jestem tu pierwszy raz. Pozdrawiam.Jestem producentem jaj kurzych.Zauwazyłem , że jest ssanie na jajo w ty tygodniu. Nowa Sól wybijalnia dzisiaj zaproponowała 3,30zł netto z kg.Od dzisiaj sprzedaje L-0,22 i M-0,18.Myśle ze w przyszłym tygodniu będzie drożej. Licze , ze do końca maja klasa L będzie koło 24-25 groszy.. Poprawka. Pomyłka w cenie klasy M. Obecna cena to 0,20zł.Dobrz Pan zauważył Panie Januszu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Maja 2014 Ja sprzedaje L-ke 0,24 i M-ke 0,22 gr , są tacy którzy nie biorą ale wezmą w poniedziałek z dopłatą , bo większość h... się wstrzymuje prubując tym zaniżać ceny , ale towaru jest naprawdę mało i to nie tylko u nas .PS. RĘKA NA PULSIE KOLEDZY HODOWCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 15 Maja 2014 a kto to jest h... bo nie kojarzę ceny bez zmian wołać sobie można ale jeszcze trzeba znależć kupca...... no chyba że te ceny na 1 paletę czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Maja 2014 RĘKA NA PULSIE KOLEDZY HODOWCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 15 Maja 2014 to Ty masz kolegów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Maja 2014 wole koleżanki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach