PROMIX 0 Napisano 18 Lipca 2014 Widzę że dosyć ze h... zdzierają z hodowców to jeszcze kantują na klasach Zdzierają ? , a to ktoś od takiej gnidy jak ty kupuje ?A jeśli już wracamy do tematu kto kantuje no to chyba jedynie producenci na wagach bo bez znaczenia na cenę zawsze jest w minimalnej wadze ,bo zawsze te same gadki ,będą regulować ,wagę , były oklejone itd itd .To chyba doświadcza każdy z nas .Nie pamiętam L żebym kupił w wadze średniej 68-69 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Lipca 2014 jak płacisz taki towar dostajesz gnido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Lipca 2014 Nie pamiętam L żebym kupił w wadze średniej 68-69 . U Jajczarka byś miał sprawiedliwie, 4 zł netto za kg i nie było by pretensji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Lipca 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 20 Lipca 2014 git Panie Jajcunie. Potrafi Pan poprawić humor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 20 Lipca 2014 jajczarek nie mow ze tym jaja wozisz hahaa dobre jak na weekend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 20 Lipca 2014 Od poniedziałku 2 gr. do góry , wszedzie brak towaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 20 Lipca 2014 Od poniedziałku 2 gr. do góry , wszedzie brak towaru nie przesadzaj podnosisz od stycznia co tydzien o 2 grosze jak by tak zliczyc to teraz za 1a cena cos kolo 80 groszy haahahahahaasam hoduje ale takie pierd... to mnie wku... jakie masz ceny podaj jak podnosisz co tydzien o 2 groszepiszcie normalnie a nie zciemnianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Lipca 2014 Ja jestem na wakacjach a DUBEL zap.... , cena ustalona L-ka 0,26 a M-ka 0,23-24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 20 Lipca 2014 witam wszystkich, jakie sa u was prawdziwe ceny na jajko na dzien dzisiejszy?? pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 21 Lipca 2014 2a 0.22/0.231b 0.251a 0.27 Ceny netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 21 Lipca 2014 2a 0.22/0.231b 0.251a 0.27 Ceny netto Potwierdzampzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 21 Lipca 2014 2a 0.22/0.231b 0.251a 0.27 Ceny netto Potwierdzampzdr 1A 0,261B 0,242A 0,22-0,23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 21 Lipca 2014 L-ka 0,29M-ka 0,27Dużo telefonów za jajem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Lipca 2014 Dubel dobrze sprzedajesz , muszę wracać z urlopu bo trzeba ceny podnosić bo u mnie L-ka 0,26 a M-ka 0,24 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 21 Lipca 2014 Dubel dobrze sprzedajesz , muszę wracać z urlopu bo trzeba ceny podnosić bo u mnie L-ka 0,26 a M-ka 0,24 . A telefony dzwonią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Lipca 2014 DUBEL twoja matka dzwoni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 21 Lipca 2014 Prawda jest taka że ruch przysiadł , powoli odkłada się towar na magazynach Ceny ; M-0.21-0.22 L-0.24 , Bez problemu u hodowców po takich cenach można zakupić dany towar , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 22 Lipca 2014 Hehe. Taka w miarę dobra cena jak na lipiec jest tylko i wyłącznie dlatego, że produkcja jest mocno ograniczona. Ale zobaczycie, co będzie z kilka tygodni. W zasadzie KAŻDY hodowca ma właśnie robiony odchów. Na jesieni wszyscy na raz wejdą z małym jajkiem, a co niektórzy nawet z nowymi kurnikami. Wybijalnie będą przeszczęśliwe bo tak dużo, tak taniego towaru dawno już nie miały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 22 Lipca 2014 Dziwne, bo dawno o takich rzeczach nie słyszałem, żeby kurka 9 tygodniowa jaja niosła. Jeżeli wstawień było dużo w lipcu, bo z tego co wiem to tak było ( Ci co zdawali, choć nie wszyscy, to wstawiali na odchowalnie pisklaka) to ta kura wejdzie w nieśność w listopadzie. Oczywiście przy założeniu , że wstawiono pisklaka 1 lipca, a nie później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 22 Lipca 2014 Dziwne, bo dawno o takich rzeczach nie słyszałem, żeby kurka 9 tygodniowa jaja niosła. Jeżeli wstawień było dużo w lipcu, bo z tego co wiem to tak było ( Ci co zdawali, choć nie wszyscy, to wstawiali na odchowalnie pisklaka) to ta kura wejdzie w nieśność w listopadzie. Oczywiście przy założeniu , że wstawiono pisklaka 1 lipca, a nie później. A o czymś takim jak czytanie ze zrozumieniem słyszałeś ? Przeczytaj jeszcze raz, tylko powoli. Nie spiesz się:Hehe. Taka w miarę dobra cena jak na lipiec jest tylko i wyłącznie dlatego, że produkcja jest mocno ograniczona. Ale zobaczycie, co będzie z kilka tygodni. W zasadzie KAŻDY hodowca ma właśnie robiony odchów. Na jesieni wszyscy na raz wejdą z małym jajkiem, a co niektórzy nawet z nowymi kurnikami. Wybijalnie będą przeszczęśliwe bo tak dużo, tak taniego towaru dawno już nie miały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 22 Lipca 2014 Dziwne, bo dawno o takich rzeczach nie słyszałem, żeby kurka 9 tygodniowa jaja niosła. Jeżeli wstawień było dużo w lipcu, bo z tego co wiem to tak było ( Ci co zdawali, choć nie wszyscy, to wstawiali na odchowalnie pisklaka) to ta kura wejdzie w nieśność w listopadzie. Oczywiście przy założeniu , że wstawiono pisklaka 1 lipca, a nie później. A o czymś takim jak czytanie ze zrozumieniem słyszałeś ? Przeczytaj jeszcze raz, tylko powoli. Nie spiesz się:Hehe. Taka w miarę dobra cena jak na lipiec jest tylko i wyłącznie dlatego, że produkcja jest mocno ograniczona. Ale zobaczycie, co będzie z kilka tygodni. W zasadzie KAŻDY hodowca ma właśnie robiony odchów. Na jesieni wszyscy na raz wejdą z małym jajkiem, a co niektórzy nawet z nowymi kurnikami. Wybijalnie będą przeszczęśliwe bo tak dużo, tak taniego towaru dawno już nie miały Koledzy i koleżanki spójrzcie na dane odnośnie wstawień w całej EU, jaja powinno brakować a co za tym idzie to i cena będzie.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Lipca 2014 BRAKOWAŁO TO BĘDZIE NAM HODOWCOM KASY NA PRODUKCJE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Lipca 2014 Słyszałem ze kto sam rozprowadza to o kasie nie wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Lipca 2014 Hehe. Taka w miarę dobra cena jak na lipiec jest tylko i wyłącznie dlatego, że produkcja jest mocno ograniczona. Ale zobaczycie, co będzie z kilka tygodni. W zasadzie KAŻDY hodowca ma właśnie robiony odchów. Na jesieni wszyscy na raz wejdą z małym jajkiem, a co niektórzy nawet z nowymi kurnikami. Wybijalnie będą przeszczęśliwe bo tak dużo, tak taniego towaru dawno już nie miały Lubisz plotkować co...... - bzdury wypisujesz, najwyraźniej nie jesteś w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach