Jajczarek 0 Napisano 6 Sierpnia 2014 chyba was porąbało, ja mam wam przedstawić swoją kalkulację ?, może jeszcze co kupuje, od kogo za ile, gdzie upłynniam swój towar? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Sierpnia 2014 to są lata praktyki panowie ps.przy dzisiejszej cenie paszy to w 20gr sie zamykam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 czyli będzie tanieć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 biedrona jedz do jajczarka na pewno dostaniesz po 0.2 zl za L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yayo 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 Jak ja nie cierpię idiotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 to są lata praktyki panowie ps.przy dzisiejszej cenie paszy to w 20gr sie zamykam ... no to słabiutko ..... 20 gr ? Co tak drogo ? Musisz postawić jeszcze ze 4 kurniki, żeby zmieścić się w 14 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 to są lata praktyki panowie ps.przy dzisiejszej cenie paszy to w 20gr sie zamykam ... no to słabiutko ..... 20 gr ? Co tak drogo ? Musisz postawić jeszcze ze 4 kurniki, żeby zmieścić się w 14 gr.4 to stanowczo za malo jak postawi 8 nowych to wtedy zejdzie do 0.02 gr taki bedzie mail koszt produkcji hahahahaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 KOLEDZY 2 GR DO GÓRY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 DUBEL 0,20 GR a nie 2 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 Słyszałem, że jest sporo klatek poleasingowych Mellera do sprzedania także niech się ustawia w kolejkę na licytację - na jego 8 kurników wystarczy a i jeszcze zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 Panowie budujemy nowe hale każdy po 4 trzeba się rozwijać i zmniejszać koszty tak jak nasz kolega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 Te klatki trochę zmęczone większość 2004 rok . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 podłe barany, śmiejcie sie śmiejcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 2 grosze do góry , wszędzie braki wszystkich sortów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 Panowie budujemy nowe hale każdy po 4 trzeba się rozwijać i zmniejszać koszty tak jak nasz kolega budują ci których stać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Sierpnia 2014 Ja tam wole na kredycie a swoje zostawić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egg2PL 3 Napisano 8 Sierpnia 2014 dajcie sobie siana z tą durną polemiką o budowie nie widzicie że was nakręca żebyście pisali byle co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 8 Sierpnia 2014 Pod koniec tygodnia ruch na sklepach się znacząco zwiększył. Dobrze, że chociaż tu idzie trochę zarobić bo ceny w hurcie to dno totalne. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 8 Sierpnia 2014 2 GROSZE DO GÓRY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Sierpnia 2014 Na przyszły tydzień dużo zamówień, busy będą miały co robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nukito 0 Napisano 10 Sierpnia 2014 Kupię jaja od Messy 43 lub 443 . nukito@onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 11 Sierpnia 2014 Wszystkie busy wróciły puste P.S. Pełno zamówień i dużo nowych punktów ,dzwonił do mnie h..... czy nie mógłbym nie wozić do jego klientów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Sierpnia 2014 To ty mi robisz podjazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA1PL 0 Napisano 11 Sierpnia 2014 SPRZEDAM JAJA 1PL ''M'' - 12.000 SZTUK W TYGODNIU WIELKOPOLSKATEL.602651068 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach