P.leszkiewicz 15 Napisano 25 Sierpnia 2014 Telefon za telefonem oczywiście od takich jak biedrona , ci co najtaniej płacili teraz przepłacają bo każdy hodowca odstawia takiego cwaniaka .KOL. HODOWCY BRAK JAJA CENA DO GÓRY !!! Magazyn 0, codziennie kupuje jajo dla stałych, ale zaczyna sie robić problem, bo i u Znajomych nie ma jaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Sierpnia 2014 L 27 / 28 M 23 / 24 Przemysł kg- 3,5 / 3,6 zł psjesli piszemy ceny brutto to brutto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 25 Sierpnia 2014 L 27 / 28 M 23 / 24 Ceny netto. Brak towaru. Od rana bardzo dużo zamówień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Sierpnia 2014 L-0,28M-0,24plus oczywiście 5 lub 7 % vatu NAJWIĘCEJ TELEFONÓW OD CWANIACZKÓW CO ONI OBIECUJA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie 5% nie 7% a 23% vatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Sierpnia 2014 DUBEL to kasę robi co tydzień po 2gr podnosi to już po 0,50 gr sprzedaje plus 23% vatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 25 Sierpnia 2014 DUBEL to kasę robi co tydzień po 2gr podnosi to już po 0,50 gr sprzedaje plus 23% vatu o pasożyt odezwal sie poczytaj moje wcześniejsze posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 25 Sierpnia 2014 taki żarcik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Od rana człowieka telefon budzi za jajem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 A BUSY WYŁADOWANE PO DACH RUSZYŁY JUŻ W TEREN Z 2 GROSZOWĄ PODWYŻKĄ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Od rana człowieka telefon budzi za jajem prawda czy fałsz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Panie Jajczarek nie powinien pan się budową zająć ???i dlaczego pan tak drogo sprzedaje jaja jak ma pan tak niskie koszty produkcji ??? CZEKAMY WSZYSCY NA WYLICZENIA NO CHYBA ŻE JEST PAN HANDLOWCEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Ty jesteś chyba chory, ja mam ci zdradzić jak można tanio produkować?- zdejmij but i się poklep po tej pustej głowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam! Duże braki w jajku, giełda w Katowicach wczoraj świeciła pustkami....Hurtownicy też jadą na bieżąco...a do tego jak markety ruszą pełną parą od września to będzie się działo....Bardzo duże zapotrzebowanie na L!!! Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Tak jak myślałem jak handlarz ma umieć wyliczyć koszty produkcji .Co do cen to jaja brak ale cena dalej beznadziejna , i proszę panie Jajcarek nie komentuj że jest super bo nic na ten temat nie wiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 wylicz nam swoje mądralo.- przy dzisiejszych kosztach i wielkości produkcji nie mam co narzekać na dochody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Jajczarku nie butem a pałą niech się palnie to może pojmie o co kaman .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Jajczrek pogadaj sobie z biedronom jak handlarz z handlarzem dobranoc . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 dla przypomnienia ....- zapiski z 2012 roku XL 0,53 / 0,56L 0,45 / 0,47M 0,35 / 0,37 ps.były to piękne czasy, które tak szybko nie powrócą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 I jak co tydzień od roku 2 gr do góry o omijamy pośrednika . Przestań DUBLU pisać te pierdoły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Jajczrek pogadaj sobie z biedronom jak handlarz z handlarzem dobranoc . czegoś ty się tak na mnie uwziął żem ja h...... - jam h...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Przecież to jest cenanieNaceny pisze co tydzień 2 gr do góry ale się władowałeś DUBLU DOBRANOC ......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Sierpnia 2014 Ceny bez zmianXL-32/33L- 0,28M - 0,23/24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach