Yoyo 0 Napisano 1 Września 2014 Pasza u mnie 820 netto, co do cen jaj prowadzę negocjacje, ale będzie drożej jak w zeszłym tygodniu. ps.Jednak sprawdziły się moja przepowiednia że jaja będą drożały od września i do nowego roku myślę że nie spadną, utrzymają się na opłacalnym dla nas hodowców poziomie. ps.2CYNA !!! zadasz mi te pytanie, czy mam cię traktować za cienkiego BOLKA ... no to może ja w końcu zadam Ci to pytanie:- kiedy kogut znosi jaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Września 2014 Przestań kłamać handlarzyno , prowadzisz negocjacje gdzie wyrwać taniej jaja cienki BOLEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Września 2014 Pasza u mnie 820 netto, co do cen jaj prowadzę negocjacje, ale będzie drożej jak w zeszłym tygodniu. ps.Jednak sprawdziły się moja przepowiednia że jaja będą drożały od września i do nowego roku myślę że nie spadną, utrzymają się na opłacalnym dla nas hodowców poziomie. ps.2CYNA !!! zadasz mi te pytanie, czy mam cię traktować za cienkiego BOLKA ... no to może ja w końcu zadam Ci to pytanie:- kiedy kogut znosi jaja ? każdy przedszkolak to wie - gdy schodzi po drabinie BOLKU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Września 2014 ... no to może ja w końcu zadam Ci to pytanie:- kiedy kogut znosi jaja ? odpowiedz mi, co ma wpływ na wielkość jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Września 2014 ... no to może ja w końcu zadam Ci to pytanie:- kiedy kogut znosi jaja ? odpowiedz mi, co ma wpływ na wielkość jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 1 Września 2014 cena.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 1 Września 2014 ... no to może ja w końcu zadam Ci to pytanie:- kiedy kogut znosi jaja ? odpowiedz mi, co ma wpływ na wielkość jaja Poza rasą, gatunkiem i wiekiem stada ? Temperatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 1 Września 2014 każdy przedszkolak to wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 1 Września 2014 Pasza u mnie 820 netto, co do cen jaj prowadzę negocjacje, ale będzie drożej jak w zeszłym tygodniu. ps.Jednak sprawdziły się moja przepowiednia że jaja będą drożały od września i do nowego roku myślę że nie spadną, utrzymają się na opłacalnym dla nas hodowców poziomie. ps.2CYNA !!! zadasz mi te pytanie, czy mam cię traktować za cienkiego BOLKA ... no to może ja w końcu zadam Ci to pytanie:- kiedy kogut znosi jaja ?jajczarek takiej prostej rzeczy nie wie? hahhaha dobre sam bym nie wpadł na lepsze pytanie dla handlarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 1 Września 2014 yoyo uswiadom PANA HANDLARZA hahahahahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Września 2014 wiedziałem ze jesteś cienias, takie bajki sprzedaj przedszkolakom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Września 2014 słaba wasza wiedza, oj słaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 1 Września 2014 Wszyscy już przejrzeli handlarza w szeregach hodowców Taki fałszywy jak ci ze wschodu, no no ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Września 2014 Wszyscy już przejrzeli handlarza w szeregach hodowców Taki fałszywy jak ci ze wschodu, no no ..... Głupi ty, ach głupi!, nie słuchaj już tego radia "RM" bo ci wodę z móżdżka robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 1 Września 2014 Wszyscy już przejrzeli handlarza w szeregach hodowców Taki fałszywy jak ci ze wschodu, no no ..... ALE TY JESTEŚ GŁUPIA CIOTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 1 Września 2014 a jajcarek nawet nie odpisal kiedy kogut znosi jaja ot nowy hodowca hhahahahaa pytanie za 100 pkt jajczarek wygogluj sobie i odpisz bo ciezko to przychodzi wam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 1 Września 2014 sory wasze podobne niki mi sie pier...ola kazdy wie o kogo chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XS 0 Napisano 2 Września 2014 kupie malą s 667 582 145 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Września 2014 kupie malą s 667 582 145 chyba nie ma tajemnicy po ile płacisz, rzucaj tu publicznie cenę to może dryndę do ciebie, rozmowa jest o całym składzie (30palet) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Września 2014 XL - 0,34 L - 0,30 M-0,25Ps . Od rana telefony za jajem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 2 Września 2014 podajesz ceny dla rynkowców czy do hurtowni.... bo do hurtu to chyba nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 2 Września 2014 No prosze, coś się dzieje.Notowania z dziś z Katowichttp://www.obroki.pl/idm,28,Notowania_cen.htmlpzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Września 2014 Na obrokach każda buda pusta XL - 0,34 L - 0,30 M-0,25 Biedrona ceny do hurtu skład 12-16 palet . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 2 Września 2014 Na obrokach każda buda pusta XL - 0,34 L - 0,30 M-0,25 Biedrona ceny do hurtu skład 180-720 szt . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 2 Września 2014 biedrona tak nieelegancko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach