Jajczarek 0 Napisano 3 Września 2014 Jajczarek twój ojciec dalej jeżdzi tym Q7 550 konnym co pisałeś ? tak się zastanawiam ile on ma lat twój ojciec oczywiście ??? ŚMIEĆ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Września 2014 audi czy ojciec ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Września 2014 przestańmy się już kłócić, przecież każdy sprzedaje według swojego uznania, a czy ktoś weźmie grosz dwa taniej czy drożej jest to dla mnie bez znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
migon65 0 Napisano 3 Września 2014 migon65... przed chwilą wyszyłem z programu paszowego, DKM-1 na pierwsze 3 tyg 21% białka ogólnego wychodzi mnie 940 netto wyszedlem jak cos:) no ja ta pasze mam za 995 netto przy czym dodatkowo to kruszonka wiec rarytasu cenowego nie masz:) a na jakim programie pracujesz? program Leszka Mroczko ok dzieki wg mnie dno i wodorosty ta firma.ale kazdy ma swoje.przekonania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Września 2014 migon65... przed chwilą wyszyłem z programu paszowego, DKM-1 na pierwsze 3 tyg 21% białka ogólnego wychodzi mnie 940 netto wyszedlem jak cos:) no ja ta pasze mam za 995 netto przy czym dodatkowo to kruszonka wiec rarytasu cenowego nie masz:) a na jakim programie pracujesz? program Leszka Mroczko ok dzieki wg mnie dno i wodorosty ta firma.ale kazdy ma swoje.przekonania dla mnie liczy się tylko program do szybkiego przeliczenia, parametry i tak swoje wstawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 3 Września 2014 średnia klasa ale jak wychodzi mu i wszystko w porządku z rozwojem to niech na tym jedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Września 2014 DEBILEM JESTEM DO ENTEJ POTĘGI - ODPIER.DOLCIE SIĘ OD NORMALNYCH LUDZI TAKICH JAK JA Ps.Ty się już nie lecz, szkoda kasy. Jesteś nieuleczalnym debilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 3 Września 2014 przestańmy się już kłócić, przecież każdy sprzedaje według swojego uznania, a czy ktoś weźmie grosz dwa taniej czy drożej jest to dla mnie bez znaczenia. Ale się obsrałeś (przestańmy się kłócić ) hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 3 Września 2014 przestańmy się już kłócić, przecież każdy sprzedaje według swojego uznania, a czy ktoś weźmie grosz dwa taniej czy drożej jest to dla mnie bez znaczenia. Ale się obsrałeś (przestańmy się kłócić ) hahahauderz w stół a de..bil sie odezwie hahaha jak tam poszło ze sznurkiem o dl 10 cm znając życie kamień zgubiłeś a sznurek zjadłeś albo poplątałeś hahahaajezeli jeszcze odpisujesz znaczy ze nie wywiazales sie ze swojego zadania chyba za trudne bylo jutro moze wymysle cos jeszcze prostrzego dla ciebie ale znajac zycie to potrafisz nawet podcieranie tylka spartolic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 3 Września 2014 przestańmy się już kłócić, przecież każdy sprzedaje według swojego uznania, a czy ktoś weźmie grosz dwa taniej czy drożej jest to dla mnie bez znaczenia. Ale się obsrałeś (przestańmy się kłócić ) hahahauderz w stół a de..bil sie odezwie hahaha jak tam poszło ze sznurkiem o dl 10 cm znając życie kamień zgubiłeś a sznurek zjadłeś albo poplątałeś hahahaajezeli jeszcze odpisujesz znaczy ze nie wywiazales sie ze swojego zadania chyba za trudne bylo jutro moze wymysle cos jeszcze prostrzego dla ciebie ale znajac zycie to potrafisz nawet podcieranie tylka spartolic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
migon65 0 Napisano 3 Września 2014 to koledzy podpowiecie z jaka wytwórnia wspolpracujecie? oby nie Cargill bo cena moze ladna ale jakość pozostawia wiele do życzenia. lepiej wiecej zaplacic i mieć komfort ze rano sotrownica nie bedzie uje.bana od stluczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 3 Września 2014 ja współpracuję se swoja lokalna paszarnia mala ale jakosc jest ok badalem kilka razy pasze ( wyrywkowo) koszt niewielki ale mam czyste sumienie ze nie je... bia mnie po rogach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Września 2014 przestańmy się już kłócić, przecież każdy sprzedaje według swojego uznania, a czy ktoś weźmie grosz dwa taniej czy drożej jest to dla mnie bez znaczenia. Ale się obsrałeś (przestańmy się kłócić ) hahahauderz w stół a de..bil sie odezwie hahaha jak tam poszło ze sznurkiem o dl 10 cm znając życie kamień zgubiłeś a sznurek zjadłeś albo poplątałeś hahahaajezeli jeszcze odpisujesz znaczy ze nie wywiazales sie ze swojego zadania chyba za trudne bylo jutro moze wymysle cos jeszcze prostrzego dla ciebie ale znajac zycie to potrafisz nawet podcieranie tylka spartolic dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Września 2014 Kol.migon65 każda wytwórnia ma wpadki , jak nie oszukują na białku to znowu zatrucia więc ciężko jest coś polecić , biorę obecnie z dwóch De H.. i Carg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Września 2014 to koledzy podpowiecie z jaka wytwórnia wspolpracujecie? oby nie Cargill bo cena moze ladna ale jakość pozostawia wiele do życzenia. lepiej wiecej zaplacic i mieć komfort ze rano sotrownica nie bedzie uje.bana od stluczek najlepsza wytwórnia to własna wytwórnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 3 Września 2014 Kol.migon65 każda wytwórnia ma wpadki , jak nie oszukują na białku to znowu zatrucia więc ciężko jest coś polecić , biorę obecnie z dwóch De H.. i Carg...de ..h ma na prawde jakosc moze nie idealna ale w sumie ok tylko cena troche za duza car.. nie testowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 3 Września 2014 to koledzy podpowiecie z jaka wytwórnia wspolpracujecie? oby nie Cargill bo cena moze ladna ale jakość pozostawia wiele do życzenia. lepiej wiecej zaplacic i mieć komfort ze rano sotrownica nie bedzie uje.bana od stluczek najlepsza wytwórnia to własna wytwórnia ty pasozycie jeden inni biora gotowizne wiec nie jecz ze najlepiej u siebie znam 2 hodowcow u ktorych w okoliczy czerwca przyszla salczia wiem wiem nie dawLI DODATKU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Września 2014 to koledzy podpowiecie z jaka wytwórnia wspolpracujecie? oby nie Cargill bo cena moze ladna ale jakość pozostawia wiele do życzenia. lepiej wiecej zaplacic i mieć komfort ze rano sotrownica nie bedzie uje.bana od stluczek najlepsza wytwórnia to własna wytwórnia ty pasozycie jeden inni biora gotowizne wiec nie jecz ze najlepiej u siebie znam 2 hodowcow u ktorych w okoliczy czerwca przyszla salczia wiem wiem nie dawLI DODATKU dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 3 Września 2014 w sumie czytajac to poziom wypowiedzi jest niski . czasem trafi sie na poziomie (hodowca, handlarz ) ale w wiekszosci to albo zanizacie o 3 grosze albo zawyżacie o tyle samo . PAMIETAJCIE JAK DLA MNIE CENA ZA 1A TERAZ TO POZIOM 0.26 W MNIEJSZYM HURCIE sadze tak po po mojej okolicy podbicie do 0.3 to idealna okazja dla nas producentow ale fakty sa takie u nas wszyscy maja mloda kure nawet 2 pl kazdy na zachodzie to zrobil i wstawil mimo tego ze trzeba bylo wziac kredyt. wiem wiem u was to cena to 0.29 znajac zycie . podkreslam tez jestem producentem i handluje jajem po mojemu cena 0,29 jest idealna i dla jednych i dla drugich . teraz czekam na ataki kolegów producentow jak i handlarzy. wszyscy wiemy jakie mamy koszty produkcji oczywiscie jajczarek ma zawsze mniejsze bo ten Pan wie jak sie miesza pozdrowienia z dalekiego zachou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 3 Września 2014 sory 0.03 zero nie wskoczylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 3 Września 2014 czekam na atak 0.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 3 Września 2014 w sumie jaja brak pan m bierze nawet 4 palety dzis widzialm jak o........ ol nawet auto wyaslalo w kierunku na wschód gdzie w sierpniu sobie lajtowali a Pan w...... i kupował jako na włochy . tak tak nic nic nie widzi ale każdy wszystko wie. Czemu boicie sie powiedziec kto kupuje i gdzie wozipo mojemu nawt jajczarek nie wie co sie dzieje maly zarcik na wieczor dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Września 2014 w sumie czytając to poziom moich wypowiedzi jest niski, czasem trafi sie na poziomie hodowca ( Jajczarek) ale w większości to albo zaniżają o 3 grosze albo zawyżają o tyle samo .Oczywiście Jajczarek ma najmniejsze koszty produkcji (lata praktyki) pozdrowienia z dalekiego wschodu (Pół. Korea) 100% przyznaje ci racje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Września 2014 w sumie jaja brak pan m bierze nawet 4 palety dzis widzialm jak o........ ol nawet auto wyaslalo w kierunku na wschód gdzie w sierpniu sobie lajtowali a Pan w...... i kupował jako na włochy . tak tak nic nic nie widzi ale każdy wszystko wie. Czemu boicie sie powiedziec kto kupuje i gdzie wozipo mojemu nawt jajczarek nie wie co sie dzieje maly zarcik na wieczor dobranoc Podpier.dalacz plotuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 3 Września 2014 Podobno łatwo trawę dostać ostatnio....i widać efekty na tym forum !!! Do sedna . Cena po podwyżce na dzis : 1A-0.27-0.29;1B-0.25-0.27 itd. Masa telefonów ,niestety nawet dla stałych zaczyna brakować bo każdy palete,2 chce więcej... Pozdrawiam ! ps.ceny netto bez dowozu, klienci próbowali zbić cene ale na ten czas nie ma takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach