jest cenanienaceny 0 Napisano 9 Września 2014 Potrzebuje jeszcze kilu twoich wpisów i cała Polska się dowie kim jesteś pajacu . Tatuś cie kultury nie nauczył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 9 Września 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych Jajczarek Odpowiedzi: 21450 Wyświetleń: 2599587 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Sob Wrze 13 7:42 GMT 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych zakup na poniedziałek XL-0,36L-0,34M-0,28a co stać mnie i żeby nie było że zaniżam ceny ALE CZAD proszę o potwierdzenie cen z Żuromina i Bieżunia pozdraw ... Powaznie, aż tak drożeje ?W takim tempie ? Ho Ho Ja słyszałem ceny z ŻurominaIa 0,3Ib 0,27-0,28IIa 0,24-0,25pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 9 Września 2014 tego Pana Tatuś uczył tylko pomiot sprzątać ceny dla tych co cały dołek uczciwie płacili L- 0,26 M-0,23ceny dla hien co cały dołek tanio wyrywali L-0,30 M- 0,27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Września 2014 Ale mam powodzenie już drugi pajac chce być Mną , nie tak szybko na to trzeba sobie zapracować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Września 2014 cena.... od roku tak pociskasz i tylko łzy śmiechu handlarzom wycisnąłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Września 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych Jajczarek Odpowiedzi: 21450 Wyświetleń: 2599587 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Sob Wrze 13 7:42 GMT 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych zakup na poniedziałek XL-0,36L-0,34M-0,28a co stać mnie i żeby nie było że zaniżam ceny ALE CZAD proszę o potwierdzenie cen z Żuromina i Bieżunia pozdraw ... Na leczenie jest za późno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Września 2014 Jajczarek największe łzy to jako handlarz teraz ty wyciskasz bo trzeba zapłacić od 0,30 za L-ke . I PRZESTAŃ PODSZYWAĆ SIE POD HODOWCE .Ps. teraz pociśniesz mi z drugiego nicku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 9 Września 2014 M-25 , L-27 ,GR.DZISIEJSZA DOSTAWA PO PODWYŻCE.ILOŚCI(NIE)TIROWE.PS. PRZEZ OSTATNIE DWA LATA KUPUJE L.24-26GR.I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z CENY I JAKOSCI.NIECH KAŻDY ZARABIA.A NAJWIĘCEJ CI CO PRODUKUJĄ, BO JAK TO MÓWIĄ, BEZ NICH ZGINIEMY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 9 Września 2014 M-25 , L-27 ,GR.DZISIEJSZA DOSTAWA PO PODWYŻCE.ILOŚCI(NIE)TIROWE.PS. PRZEZ OSTATNIE DWA LATA KUPUJE L.24-26GR.I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z CENY I JAKOSCI.NIECH KAŻDY ZARABIA.A NAJWIĘCEJ CI CO PRODUKUJĄ, BO JAK TO MÓWIĄ, BEZ NICH ZGINIEMY! Wierzę w ceny, bo wczoraj kupiłem jeszcze taniej niestety juz nie mam tych cen i muszę płacić drożej co zrobić każdy musi zarobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Września 2014 http://vod.pl/programy-tv/poznaj-prawde-o-jedzeniu-jajka/8lfrf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 10 Września 2014 http://facet.interia.pl/obyczaje/news-masc-na-bol-dupy-cudowny-lek-prosto-z-polski,nId,1086090 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Września 2014 L - 0,28 / 30M - 0,23 / 25 przetwórstwo 3.7 / 3.9 kg za 1kg cena netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Września 2014 Takiej maści używał już Jajczarek bo jako pierwszy ją tu wystawiał , mógłby się podzielić czy działa CO DO CEN TO:XL-0,34-35L- 0,30 -31M-25-26 Ceny netto , tak sami płacą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 10 Września 2014 od dziś na Bieżuniu Z.KURKA 4,20 netto/kg robi się dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 10 Września 2014 busy w szopie na kołkach stoją bo h....... płacą z miejsca po 0,40 za L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Września 2014 Takiej maści już dawno temu używałem, mógłbym się podzielić, naprawdę działa CO DO CEN TO:XL-0,34-35L- 0,30 -31M-25-26 Ceny netto , tak sami płacą spróbuj maści z do mieszkiem kruszonego szkła, ponoć rewelka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 10 Września 2014 busy w szopie na kołkach stoją bo h....... płacą z miejsca po 0,40 za L Marnie szanujesz swoich stałych odbiorców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Września 2014 Kol.repo Złota tyle płaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 10 Września 2014 to ty masz kolegów... zadzwoń rano to się dowiesz.... m-0,23 l-0,27 dziś dostawa dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 10 Września 2014 to ty masz kolegów... zadzwoń rano to się dowiesz.... m-0,23 l-0,27 dziś dostawa dobranoc Ciśnij frajera, szybciej odpadnie z rynku ( mniejsza konkurencja ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Września 2014 biedrona bierz i się nie oglądaj bo niedługo nie będzie takich hodowców .Ceny na większości ferm XL-0,34-35 L- 0,30 -31 M-25-26 dzwoniłem i sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Września 2014 LECIMY PANOWIE CENY CENY DO GÓRY....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Września 2014 biedrona jeżeli chodzi o kolegów to kilku tu ich mam takich którzy wiedzą jak ciężko jest być hodowcą i ciężko zarobić te grosze , nie takich jak Jajczarek który może miał fermę ale tego nie ogarniał i dziś kupuje jaja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Września 2014 biedrona bierz i się nie oglądaj bo niedługo nie będzie takich hodowców .Ceny na większości ferm XL-0,34-35 L- 0,30 -31 M-25-26 dzwoniłem i sprawdzałem Ty się lepiej martw o siebie, zostanie ten co u mnie tanio produkować, a ty co widać do nich nie należysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 10 Września 2014 Ceny na teraz sam sprawdzałem 1A. 0,26-0,291B. 0,22-0,242A. 0,21-0,242B. 0,14-0,16S nikt nie chce KAŻDY CO SIĘ ZNA WIE CO TO OZNACZA W pip młodej kury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach