Jajczarek 0 Napisano 11 Września 2014 Przestań panie Jajczarek nam mydlić oczy podaj konkr)etne wyliczenia .Kupujesz jaja i chcesz aby nie drożały to zaniżasz ceny , mówiąc że już wystarczy . Jeśli bym ci zdradził swoje wyliczenia, byłbyś dla mnie konkurencją, a tak to się nie liczysz. PS.Moim zdaniem obecna cena jest wystarczająca dla wszystkich, czy dla hodowcy czy dla handlu czy konsumenta. Jeśli jeszcze jajo zdrożeje, to szybciej jebbnie jak się podniosło. Także proszę nie szalejcie, każdy przecież woli się cieszyć dobrą ceną przez cały rok niż tylko przez miesiąc. PS.Mówiłem wam że we wrześniu będzie górka, to żeście się ze mnie śmieli NIE SZALEĆ Z CENAMI BO SIĘ ZLE SKĄŃCZY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 11 Września 2014 Przestań panie Jajczarek nam mydlić oczy podaj konkr)etne wyliczenia .Kupujesz jaja i chcesz aby nie drożały to zaniżasz ceny , mówiąc że już wystarczy . Jeśli bym ci zdradził swoje wyliczenia, byłbyś dla mnie konkurencją, a tak to się nie liczysz. PS.Moim zdaniem obecna cena jest wystarczająca dla wszystkich, czy dla hodowcy czy dla handlu czy konsumenta. Jeśli jeszcze jajo zdrożeje, to szybciej jebbnie jak się podniosło. Także proszę nie szalejcie, każdy przecież woli się cieszyć dobrą ceną przez cały rok niż tylko przez miesiąc. PS.Mówiłem wam że we wrześniu będzie górka, to żeście się ze mnie śmieli NIE SZALEĆ Z CENAMI BO SIĘ ZLE SKĄŃCZY Pierwszy raz się z Tobą zgadzam, cena 32gr. Za 1A w 100% mnie satysfakcjonuje. Oby tylko znowu nie znalazło się paru "mądrych" co zaczną stawiać nowe hale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 11 Września 2014 teraz jest cena dobra dla wszystkich 1a po 0.28 do 0.29 dla stalych mowie tu o cenach na zachodzie .to naresczie pasuje wszystkim kazdy zarabia i jest spokojnie ale jak juz slyszalem ze niektorzy wala cene dal stalych po 0.32 za 1a to troche nie tak . ja bynajmiej swoich stalych trzymam na podobnym poziomie . jezeli ktos zaczyna szalec to akurat znam kilku ktorzy potracili swoich stalych odbiorcow bo woda sodowa uderzyla im do glowy . panowie niech ta cena utrzyma sie z rok to bedzie dobrze i na mlode starczy i cos zostanie dla rodziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Września 2014 Teraz starczy a ciekawe jak handlarze za miesiąc zbija do 0,15gr co powiecie .TAKA JEST PRAWDA . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 11 Września 2014 a...ła boli cena ale jedziemy dalej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Września 2014 Teraz starczy a ciekawe jak handlarze za miesiąc zbija do 0,15gr co powiecie .TAKA JEST PRAWDA . nie raz jebłło i jakoś każdy wytrzymał. ps.obniżaj koszty produkcji, to przetrwasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Września 2014 Teraz starczy a ciekawe jak handlarze za miesiąc zbija do 0,15gr co powiecie .TAKA JEST PRAWDA . halo halo, przecież ty sam rozprowadzasz to nie będziesz przecie dokładał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 11 Września 2014 a...ła boli cena ale jedziemy dalej.... idz do dzidka adlofa wez ze 2 sztabki z bunkra pamietaj trzeba pamietac o tych ktorzy dawali ci jaja jak ceny nie bylo a ty dawales 2 grosze wiecej niz powinienes . jezeli ty podejdziesz po ludzku do dostawcow to i oni podejda w " górce "do ciebie jak do partnera znam zycie i widze pajacow ze jak widza wzrosty to odrazu o 2 albo 4 grosze w gore . widze to po kolegach . co jest najlepsze kazdy handlarz woli cene stabilna oni po tracili odbiorcow a ja zyskalem poniewaz z cenami nie szalalem a ty zawsze dusisz hodowcow przy gorkach bedziesz plakal a inni tobie podobni beda sie smiac z ciebie bo tobie 2 grosze czy 4 podniosa a swojemu o grosz czy max 2 grosze jezeli bierze kilka paklet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Września 2014 Są takie fermy które wołają za L-ke 0,32 gr ale od takich jak biedrona , ale jak ktoś dusi hodowcę przez 1,5 roku to nic dziwnego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 11 Września 2014 Kolego Jajczarek , każdy wytrzymał ? Nic Ci nie mówi nazwisko np.Rychlik lub Borkowski ? Gdyby było tak kolorowo to mimo przeinwestowania,ci panowie nadal by produkowali !! I sorry ale nie interesuje mnie praca 24 na dobę "wszystko sam" jak u Ciebie za marny grosz na jajku . Czy cena L, jest 30 czy 34 grosze to i tak oszołomy będą dostawiać lub zwiększać produkcję, licząc na duży zysk ! Także kto chce niech sprzedaje L za 0,25-0,28 , ja mam cenę na dziś 1A 0,31 netto i bez problemu. Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 11 Września 2014 Kolego Jajczarek , każdy wytrzymał ? Nic Ci nie mówi nazwisko np.Rychlik lub Borkowski ? Gdyby było tak kolorowo to mimo przeinwestowania,ci panowie nadal by produkowali !! I sorry ale nie interesuje mnie praca 24 na dobę "wszystko sam" jak u Ciebie za marny grosz na jajku . Czy cena L, jest 30 czy 34 grosze to i tak oszołomy będą dostawiać lub zwiększać produkcję, licząc na duży zysk ! Także kto chce niech sprzedaje L za 0,25-0,28 , ja mam cenę na dziś 1A 0,31 netto i bez problemu. Pozdrawiam ! Przy cenie 25gr za 1A nie wierzę, że wystarczy na kolejny odchów. Niektórzy niech sobie sprzedają po 28gr. Ja ma cenę wyższą, bo mam koszty większe niż kol. Jajcarek. Wielcy producenci na kraju mieli 1gr na jajku i dziś ich nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 11 Września 2014 Kolego Jajczarek , każdy wytrzymał ? Nic Ci nie mówi nazwisko np.Rychlik lub Borkowski ? Gdyby było tak kolorowo to mimo przeinwestowania,ci panowie nadal by produkowali !! I sorry ale nie interesuje mnie praca 24 na dobę "wszystko sam" jak u Ciebie za marny grosz na jajku . Czy cena L, jest 30 czy 34 grosze to i tak oszołomy będą dostawiać lub zwiększać produkcję, licząc na duży zysk ! Także kto chce niech sprzedaje L za 0,25-0,28 , ja mam cenę na dziś 1A 0,31 netto i bez problemu. Pozdrawiam ! nie martw się o tych Panów bo oni są ustawieni. parę bań mają na swoje wydatki , a tobie daleko do nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Września 2014 Kolego Jajczarek , każdy wytrzymał ? Nic Ci nie mówi nazwisko np.Rychlik lub Borkowski ? Gdyby było tak kolorowo to mimo przeinwestowania,ci panowie nadal by produkowali !! I sorry ale nie interesuje mnie praca 24 na dobę "wszystko sam" jak u Ciebie za marny grosz na jajku . Czy cena L, jest 30 czy 34 grosze to i tak oszołomy będą dostawiać lub zwiększać produkcję, licząc na duży zysk ! Także kto chce niech sprzedaje L za 0,25-0,28 , ja mam cenę na dziś 1A 0,31 netto i bez problemu. Pozdrawiam ! Pan Rychlik i Pan Borkowski zbankrutowali na własne życzenie, dlaczego nie bankrutuje Pan Wożniak Pan Mizgier i wielu innych większych hodowców, bo mają głowę na karuku do myślenia a nie do bawienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Września 2014 XL-0,34-35 L- 0,30 -31 M-25-26 netto!Ja sprzedaje w takich cenach bo jak spadnie to żaden handlarz mi nie dołoży . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 12 Września 2014 IIa 0,24,025Ib 0,27-0,28Ia 0,3-0,31Duża S 0,33pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Września 2014 cena za.... ilości paletowe, proszę nie mylić koszyki. L - 0,29 / 30 M - 0,23 / 25 przetwórstwo 3.8 / 4.0 kg za 1kg cena netto PS.panie cena, przecież sam rozwozisz - czasami trudno cię zrozumieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 12 Września 2014 IIa 0,24,025Ib 0,27-0,28Ia 0,3-0,31Duża S 0,33pzdrMały Hurt3-5 paletpzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Września 2014 Od takiej ilości jaką mam ciężko rozwieść samemu jaja , te 8 busów nie daje rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 12 Września 2014 bo to stare złomy są te businy typu żuk i nysa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 12 Września 2014 U nas też ceny podobne: XL-0,34-35 L- 0,30 -31 M-25-26 ale M - ka i XL - tylko dla stałych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 12 Września 2014 L - 0,27M- 0,23XL - 0,32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 12 Września 2014 L - 0,27M- 0,23XL - 0,32Ciesz się i duś frajera. Jest szansa, że im bardziej będziesz go dusił to tym szybciej on upadnie..... A wtedy będziesz musiał przerzucić się na pietruszkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Września 2014 Panowie wystarczy podzwonić po fermach , brak jaja a tam gdzie coś mają to L-ka 0,32 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 12 Września 2014 przez telefon to można sie z kumplem na piwo umówić a żeczywistość jest inna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 12 Września 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach