Jajczarek 0 Napisano 23 Września 2014 Szkoda tu pisania trzeba się brać za papiery na budowę , Jajczrek jak długo się czeka teraz na decyzję ??? Papiery.... masz na myśli wniosek o następny kredyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Września 2014 Widzę ze gó.wno wiesz na ten temat , dobranoc handlarzyno . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Września 2014 Jeszcze jedno jaki wniosek teraz to się załatwia przez telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Września 2014 Widzę ze gó.wno wiesz na ten temat , dobranoc handlarzyno . Jak wiesz to czemu pytasz, ode mnie i tak się nic nie dowiesz. - podpowiem ci tylko tyle .... jak smarujesz tak jedziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Września 2014 Jeszcze jedno jaki wniosek teraz to się załatwia przez telefon Jak tam u ciebie ceny, nadal szał , - telefony dzwonią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 23 Września 2014 Lohman za to 93-94 % max U Lohmana 96-97 % to chyba norma. Nie przesadzać mi tu ja miałem taki szczyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafall8888 0 Napisano 23 Września 2014 U Bovansa ostatnio 97% miałem w szczycie. Już na wylocie prawie i koło 90% jest. Dobre kury ostatnio robią . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 23 Września 2014 To nie śmiech, ale prawda Szczyt u mnie był super, bez zbędnych nadinterpretacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 23 Września 2014 Kurcze, potrzebuję M-ki , ale się narobiło. Koledzy nie mają i jest mały problem. Może jakieś propozycje na priv z m-ką, może ktoś ma nad i chce się pozbyć kilku palet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TADEK55 0 Napisano 23 Września 2014 KUPIĘ od producenta ŚWIEŻĄ 2A , oraz pozostałe sorty - płatne zawsze gotówką - oferty proszę na maila jajcarz.com@op.pl (Jeśli ferma pakuje jaja w dziesiątki - możliwa długofalowa współpraca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 23 Września 2014 hahaha - długofalowa, co współpraca to teraz się tak nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TADEK55 0 Napisano 23 Września 2014 Kolego , czytaj uważnie , napisałem , że jeśli ferma spełni moje warunki to jest MOŻLIWA długofalowa współpraca - a nie pisałem Błagam o jajko i obiecuję złote góry ! Nie irytuj mnie proszę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 23 Września 2014 Bez komentarza. Twoje warunki , a jakie masz warunki Pani T. Która to firma nie pakuje w dziesiątki ? Zagwozdkaaaa>. Lubię irytować ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 23 Września 2014 Przepraszam Panie T. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 23 Września 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Września 2014 Pan Jajczarek myśli że jak ktoś ukręci sam pasze i dowali mączki to jest git a nieśność w szczycie 90 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Września 2014 Kol.ferma07 pan T to tak naprawdę pan Adam połowa Polski już mu pakowała jaja wymogi z KOSMOSU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Września 2014 Pan Jajczarek myśli że jak ktoś ukręci sam pasze i dowali mączki to jest git a nieśność w szczycie 90 % Coś dla cię proszę pana.. http://www.terapiadialog.pl/nasz-zespol/psychiatrzy/?gclid=CKny3cuO-sACFc7HtAodWnAA9A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Września 2014 Cena stanęła.- odmawiać dwa razy paciorek, aby tak się utrzymało do Wielkanocy.- według mnie bedą małe wąchania cenowe, ale aż tak źle nie będzie dla wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Września 2014 Jajczarek tam się leczyłeś ??? że tak się zmieniłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 24 Września 2014 Cena się stabilizuje i niech tak już zostanie. Chociaż nie ukrywam, że po ostatnim dołku przydałoby się średnio ze 2-3 grosze więcej na jajku. Gdyby nie ostatnie 1,5 roku, to stwierdziłbym, że obecne ceny całkowicie mnie satysfakcjonują. Niestety, dołek był dosyć głęboki i teraz trzeba nadrabiać straty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Września 2014 O jakich stratach mówimy, to ze się mniej zarobiło - kto dołożył to może mało co i by się wyłożył - nauczycie się tanio produkować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr 0 Napisano 24 Września 2014 Jakie ceny za pasze placicie bo ciezko im z obnizkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr 0 Napisano 24 Września 2014 18 % bialka cena 985netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Września 2014 JAJCZAREK !!!!! Jak będziesz miał mokry pysk to pamiętaj to nie deszcz tylko my hodowcy plujemy ci w ryja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach