jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Września 2014 Paszarnie ciężko opuszczają , jak już to 15 zł/ton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Września 2014 JAJCZAREK !!!!! Jak mam mokry pysk to pamiętaj to nie deszcz tylko mi hodowcy plują w ryja. Tak myślałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Września 2014 Paszarnie ciężko opuszczają , jak już to 15 zł/ton Oni tez chcą się BMW X6-stką wozić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 25 Września 2014 O jakich stratach mówimy, to ze się mniej zarobiło - kto dołożył to może mało co i by się wyłożył - nauczycie się tanio produkować Tak tak jajczarku. Wystarczy zmielić zboże, dosypać mączki, która jest zakazana i jajko wychodzi 16 gr. A kredyty, które zaciągnąłeś na budowę kurników to pewnie spłaca za ciebie ciocia z Ameryki. A tak trochę bardziej na poważnie. O czym Ty kurdre pierniczysz ? Ja już kilka razy na tym forum pokazałem dokładne wyliczenia. A gdzie są Twoje ? Ach, no tak. Boisz się, że Ci ktoś Twoje wielkie tajemnice ukradnie.... Wszyscy wiemy, że Twoją największą tajemnicą jest to, że do paszy sypiesz padlinę. Ale my tu mówimy o LEGALNEJ produkcji i jej kosztach. My nie chcemy żebyś podawał od kogo i co kupujesz, tylko żebyś mniej więcej wyliczył kwotowo:- koszt produkcji paszy- koszt odchowu- koszt amortyzacji- koszty opakowań- itp, itd. A póki co Twoje gadanie jest dla mnie pustym gadaniem. Równie dobrze możesz napisać, że koszt produkcji wynosi 5 gr., albo 50 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Września 2014 jajczarek tyle wie co od hodowców się dowie a i z netu wyczyta , ot cała prawda ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Września 2014 Mam wam napisać żebyście zawału dostali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 25 Września 2014 Paszarnie ciężko opuszczają , jak już to 15 zł/ton Oni tez chcą się BMW X6-stką wozić X6 ?? to przecież stary kapeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 25 Września 2014 Panowie kto robi sam pasze ? po ile płacicie za zboże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka1 0 Napisano 25 Września 2014 Witam , chciałbym podjąć współpracę z producentem 3-pl. Jajko ma mieć dobrą wagę i świeżość. Płatność gotówką. Oferty proszę na maila : mysleniewcenie@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka1 0 Napisano 25 Września 2014 Ilości od 10 do 28 palet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Września 2014 Panowie kto robi sam pasze ? po ile płacicie za zboże ? 570 / 580 zł netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr 0 Napisano 25 Września 2014 Jakie ceny jaj macie bo slychac ze poznan chce podnosic 2 gr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr 0 Napisano 25 Września 2014 Jakie ceny jaj macie bo slychac ze poznan chce podnosic 2 gr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 25 Września 2014 Ia 0,3Ib 0,28IIa 0,25-6pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 25 Września 2014 Mam wam napisać żebyście zawału dostali i tak nie napiszesz bo sam nie wiesz psztryk wieczorny zywiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Września 2014 Pewnie że nie napisze ale tak to wygląda .pszenica 570 / 580 zł mączka mięsno-kostna 300 złplus komponenty ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Września 2014 Kol.Skr a jakie ceny u Ciebie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 25 Września 2014 Panowie kto robi sam pasze ? po ile płacicie za zboże ? 570 / 580 zł netto dzięki. to chyba ceny podobne w całym kraju i na wzrost raczej się nie zanosi bo rolnicy wychodzą z chowu świń. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafall8888 0 Napisano 25 Września 2014 Lohman za to 93-94 % max Raz tylko jeden miałem Lohmana. Przytrzymałem na świetle do 24 tyg., bo akurat klatki montowałem i nie miałem gdzie wsadzić.Zaczął od M-ki, za dwa tygodnie była sama L-ka, a potem przez całą nieśność miałem w ofercie samą XL i XXL. Masakra-nadwyżkę w cenie M-ki musiałem opylać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafall8888 0 Napisano 25 Września 2014 Aha. Koło 68 tygodnia tak zleciał z nieśności, że na biegu musiałem sprzedać. Jakbym przepierzył to by chyba XXXL znosił. A nie ma takich wytłaczanek na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Września 2014 Coś nie tak to stado było prowadzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 25 Września 2014 Kol.Skr a jakie ceny u Ciebie ??? Wszystko 2 gr do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Września 2014 Coś nie tak to stado było prowadzone Patrzcie, mądrzejszy od profesora Wężyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr 0 Napisano 25 Września 2014 L 30 m26 xl 34 netto a inne regiony jakie ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Września 2014 L - 0,28 / 0,30 M- 0,24 / 0,25 NETTO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach