JajcarekBiedronkaToBuraki 0 Napisano 28 Września 2014 jeszcze żyjesz ps.ie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Września 2014 Jak wszyscy zauważyli, cena się ustabilizowała, teraz handlarze jak zawsze w takiej sytuacji za wszelką cenę próbują jajo dolowaç. Uważam ze nie ma co popuszczać, gdyż towaru nie jest aż tak zawiele, a obecna cena przy dzisiejszych kosztach produkcji jest dla wszystkich dobra. Pełna zgoda.PotwierdzamPełna zgoda.PotwierdzamPełna zgoda.PotwierdzamPełna zgoda.PotwierdzamPełna zgoda.Pełna zgoda.PotwierdzamPotwierdzamPełna zgoda.PotwierdzamPełna zgoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 29 Września 2014 Witam Piękne zrozumienie wow gratuluje Pozdrawiam Was wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 29 Września 2014 postarales sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Września 2014 Ciekawe jak długo wytrzyma ta cena ? , bo już zaczynają ciągnąć jaja z Ukrainy i Litwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Września 2014 Ciekawe jak długo wytrzyma ta cena ? , bo już zaczynają ciągnąć jaja z Ukrainy i Litwy Musisz o tym pisać - takie posty piszą pośrednicy, aby mieć podstawę do zbicia ceny - siejesz ferment, sra.sz w swoje gniazdo baranie Ps.Nic do góry w tym tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 29 Września 2014 A Ty co za propagandę siejesz ? Widziałes to jajo z Ukrainy lub Litwy ? Ceny 1A-0.30-0.32 netto bez dowozu . Magazyny PUSTE !! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Września 2014 Jeb.ać gnoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Września 2014 To nie propaganda lecz prawda , końcem tygodnia jedna wielka firma ściągnęła kilka tirów z Litwy , jeden pośrednik był tego świadkiem My hodowcy zawsze jesteśmy kopani . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Września 2014 Jajczarek a może to ty ściągasz te jaja że tak się gotujesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Września 2014 Mam swoich wystarczająco do wywiezienia. Ps.Tylko przetwórstwo może coś takiego zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanimaceny 0 Napisano 29 Września 2014 dokładnie tak bo detal nie kupi jaja z litewskim czy ukraińskim numerem nie dziwne że ciągną jak im nie dacie towary ceny stabilneL- 0,28M-0,24XL- 0,34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 29 Września 2014 dokładnie Prawda panowie - przetwórstwo tak robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 29 Września 2014 dokładnie tak bo detal nie kupi jaja z litewskim czy ukraińskim numerem nie dziwne że ciągną jak im nie dacie towary Nie dajemy, bo nie mamy. Produkcję wykończyły Wasze niskie ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Września 2014 Nikt nikogo nie wykończył niskimi cenami, jak wcześniej pisałem, zamiast kilka to jeden grosz przytulilem, ale w żadnym wypadku nie dołożyłem, jeszcze trochę kasy na nowe budy odłożyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Września 2014 Jajczarek napisał nie dołożyłem dlatego że mączkę sypałem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Września 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 21792 Wyświetleń: 2655649 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: Sro Paź 12 6:05 GMT 2011 Temat: Ceny jaj spożywczych Jajczarek !!! Jesteś stuknięty więc spadaj z forum, zrobisz miły prezent nam drobiarzom, zawiść , zazdrość i ogólnie wielkie cwaniactwo przez ciebie przemawia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Września 2014 Jesteś nie stuknięty, ale naprawdę dobrze pier.dolniety, więc ty spadaj z forum, zrobisz miły prezent nam wszystkim, bo to co wypisujesz każdemu zbiera się na wymioty, zawiść , zazdrość i ogólnie wielkie prostactwo przez ciebie przemawia kmiocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Września 2014 Jajczarek napisał nie dołożyłem dlatego że mączkę sypałem . Bredzisz i mącisz, konfabulujesz,Piep.rzysz trzy po trzy, jątrzysz i trujesz! Ps.Niczym się nie różnisz od tej mączki padlino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Września 2014 Jak wszyscy zauważyli z tym gościem o nicu "jest cenaniemaceny" nie ma o czym dyskutować, więc dla dobra nasz wszystkich ten pan powinien opóścić portal, bo oprócz odcinek nic mądrego nie wnosi Pełna zgoda.PotwierdzamPełna zgoda.PotwierdzamPełna zgoda.PotwierdzamPełna zgoda.PotwierdzamPełna zgoda.Pełna zgoda.PotwierdzamPotwierdzamPełna zgoda.PotwierdzamPełna zgoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Września 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 21796 Wyświetleń: 2656243 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: 06:01 Pią 19 Wrz 2014 Temat: Ceny jaj spożywczych Jajczarek !!!!! Wymyśl coś bardziej sensownego od siebie i nie wklejaj do każdego swojego postu to co już raz było napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Września 2014 Ceny bez zmian i aby się tak utrzymały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Września 2014 Ceny bez zmian i aby się tak utrzymały Slyszalem, ze 2gr do góry w tygodniu podnosisz, ze telefony nie dają ci spać, busy nie nadążają rozwozić,.... patrzcie, patrzcie jaka pokora, o co teraz prosi Ps.- nie zły pajac z ciebie, nie wklejaj czyich postów, tylko pisz od siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Września 2014 . ceny stabilne (netto) L - 0' date='33 M- 0,27 xl -0,35 detal idzie jak trza , a hurt się napycha , a po jakich cenach to kochani sami wiecie [/quote'] ceny stabilne (netto)L - 0,28 M- 0,24xl -0,33 detal stoi jak stał , a hurt się nałapał , a po jakich cenach to sami wiecie Idzie ci jak trza ale woda do mózgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Września 2014 Jajczarek Odpowiedzi: 21800 Wyświetleń: 2656592 PostForum: Drobiarstwo Wysłany: 16:47 Nie 6 Lis 2011 Temat: Ceny jaj spożywczych przestańcie reagować na mnie bo mam prostackie wpisy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach